Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rapi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűkösek a napjaim, így sajnos ne mtudok annyit gép előtt lenni! A srác aki írt nekem levelet, neki üzenem ezúton (sajnálom de nem jut eszembe a neve) hogy 1-2 napon belül kirakom a videót kommenttel együtt ide mindneképp!! A türelmed kérem!Adig itt van Groszek és DudQ…..
-Miért ne, ha azt írja az Elvira, hogy lehet? Gondolhatta olvasónk, aki a Helikon IC-vel szeretett volna Budapestről Siófokra utazni és biciklijét is vitte magával. De hiába írta a MÁV az interneten, hogy a vonaton szállítható bicikli, nem volt olyan kocsi, ahol elhelyezhette volna,…..
A San Francisco-i pályán nekem is feltűnt, hogy az úttesttel nem stimmel valami, de egyrészt elfelejtettem, valamit időbe úgysem fért volna már bele, úgyhogy örülök, hogy "Battlefieldstunter" elkészítette ezt a kis videót. Valamint látni, hogy a szőke fekete nő másutt…..
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..
ROFL-net Még több Refi műsor 2009.02.15 06:15:00
Hoppá hoppá... Lehet, hogy ráálltak megint a sztoris kiadásokra? Megnéztem az új kiadást és tessék :)   Szívem? ;) hmm?Azt is bírom, hogy csajszi kb hagyta 2 mp-ig csörögni a telefont ;)És a levélfelolvasás és a telefonálás EPIKUS! :D Most komolyan, nem…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.02.03 05:18:00
EjhaSzemmel tartja két haverjátSzemöldökSzemöldök (Filctoll)Jáksó LászlóAz a mindig mosolygós, elálló fülű csávó a TeleSportból!A bizonyíték: Van elég hajzselé készlet hazánkban Bicikliskesztyűk újra trendisek! Rohanás a boltokbaaaa!Mondom én! Fehérből…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.30 09:28:48
Ember azt hinné, hogy több mint másfél év után végre megoldódnak ezek a hülye jelenet felvételes gondok, de mindig meglepnek ezek a fránya programok. Anarchy volt a mélypont, de Lula barátnőnk sem adta könnyen magát. Csinálhattam amit akartam, zöld felvételeket kaptam. Próbáltam…..
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
Kínai barátaink nagyon jó szándékkal akarták üdvözölni a külföldi beutazókat, de üdvözlésképpen a beírt szöveg hibaüzenetét írták ki.   Még egy kis infó..
ROFL-net Ötlet 2008.08.22 13:50:00
Egy olyan vad ötletem támadt, hogy kellene csinálni egy Refi magazin paródiát. Már vannak jó ötleteim, a hétvégén szerintem írok egy forgatókönyvet, úgyhogy ami már csak hiányozni fog, azok a színészek. (Nem kell színészi képesség ugyebár).Szóval ha vannak budapesti…..