Regisztráció Blogot indítok
Adatok
racza

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom szavakba önteni a boldogságom és most időm sincs rá, úgyhogy csak kiírom a szvazást.Sajnos keddig nem leszek gépközelben, de azután beírom a pontverseny eredményeit is, meg mindent.Ha már tippverseny: az elmúlt két fordulóban volt 3 még meccs előtt, de 18:00 után…..
racza 2009.11.03 10:09:28
FlyEagles.hu Végrendelet. 2009.10.19 01:22:19
Na ha nem jön több komment ezután, akkor öngyilkos lettem. Egyszerűen nem hiszem el a ma történteket. Lehet itt most Akers hibáit emlegetni, meg az O-Line-t szídni, de nem érdemes. Egyszerűen semmi nem jött össze. A legrosszabb az egészben, hogy egész héten ez jár majd a fejemben.…..
Ki ne emlékezne a szapporói divízió 1-es világbajnokság Japán–Magyarország meccsére? Kiélezett helyzetben, egygólos vezetésünknél, egy perccel a vége előtt a japánok szabályos gólt ütöttek. A lövés gyors volt, és a hátsó keresztvasról úgy jött vissza, hogy többen…..
Fogadni mernénk, ezt a párosítást a németek nem egészen így képzelték, sokkal inkább a horvátok által lefárasztott luzitán válogatottal és egy Csorluka-Srna páros által puhára főzött CéRonival kívántak mérkőzni – az elődöntőben. A Nationalelf nagyjából azt hozza,…..