Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zéé22

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És újra itt vagyunk, azt hiszem már negyedik alkalommal. A helyszín ezúttal nem az Egyesült Államok, hanem Kanada, illetve úgy néz ki, hogy kicsit tovább is tart majd, mint az eddigiek. Mondanám, hogy mókás út volt, de nem volt az. Hosszú volt és stresszes. Müncheni átszállással utaztam, másfél óra…..
Maratoni felkészülésem S03E00 2019.06.15 12:54:49
Hol is kezdjem... Gondolva az ismeretlenekre (bár szüleimen kívül más miért is olvasná ezeket a sorokat?) rövid bemutatkozással indítanék. Húszas évei közepén járó mérnök ember volnék, aki 3 évvel ezelőtt több félmaraton után fejébe vette, hogy eljött az idő szintet lépni és teljesíteni a legtöbb…..
A késői reggeli után befejeztük a pakolást, majd elmentünk még Venice Beachre egy utolsó pillantást vetni az óceánra, és még kicsit magunkba szívni ezt a miliőt. A parton kevesen voltak, a vízben szörfösök erőlködtek, a mólón pár horgász próbálkozott. Ami a szörfösöket illeti, én tök laikus vagyok…..
Ez egy stresszes napnak ígérkezett, mert bár csak két programunk volt, mindkettő időhöz volt kötve, ám a kettő közötti távolság a lehetséges dugófaktorral megspékelve aggodalomra adhatott okot. Éppen ezért időben keltünk, hogy egy kényelmes reggeli is beleférjen. A reggeli nem volt semmi extra,…..
Zéé22 2018.10.24 07:14:11
"Ég, s víz között a vezérhajó útra kész, vigyél el minket arra, hol még senki se járt!" - Na, hol vagyunk most? :) Egyre nehezebben megy számomra a reggeli ébredés... Persze, az sem segített, hogy az első pillantásaim egyike az volt, hogy Csabi veszi fel a Juventus mezét és rögtön realizáltam, hogy…..
Zéé22 2018.10.22 08:09:44
@Dawson: Mar látom én is, hogy csak a fele maradt meg, de akkor az megmarad a mi kis titkunknak :D
Azért meg kell állapítanom, hogy semmi sem tökéletes. Otthon azért kelek alkalomadtán hajnalban, hogy NHL meccset nézzek. Erre itt vagyok, most meg hajnal 4:30-kor kellett volna kelnem, hogy a United meccsét lássam. Még jó, hogy nem keltem fel rá, a hosszabbítás 6. percében gólt kapni, és ezzel…..
Zéé22 2018.10.22 08:06:51
@Dawson: Csak nem nekem kell felvilagositani, hogy ki is jatszik 10esben :)