Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boeingbalint

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban egy MAN Lion's City 12 E érkezett Kaposvár utcáira, a Zöld Busz Program keretein belül. Az autóbusz 2019-es gyártású, megjárta már Grazot, Oroszországot, Vilniust és most Magyarországon is megtekinthető. A busz a város szinte minden pontjára eljut, a menetrendje ITT található. Műszaki…..
Tegnap reppent fel a hír, hogy elektromos tesztbusz érkezett Kaposvárra, amit a nagyközönség is kipróbálhat. Egy szóló busz fordájára került a gép, így jeggyel/bérlettel vehető igénybe.(sajnos nem ingyen) December 8. és 10. között jár a városban, a menetrendje pedig elérhető itt. A Török gyártó…..
Immáron hagyománnyá vált, hogy minden év végén Nohabos különvonat közlekedik Tapolcára többszörös előfogattal, azonban idén tettek egy csavart a szervezők a programba, és kettő vonatot indítottak útnak 4-4 mozdonnyal, azonban ebből az egyiket most Púposok húzták sokak örömére. A Nohabok a Balaton…..
Egy újabb tesztbusz Budapest utcáin az Isuzu B120 Citiport személyében, melyet november 9. és 24. között tesztel a BKV a 115, 178 és a 212-es vonalakon. Részletes menetrend itt. A Török gyártó a Busworld kiállításon állította ki ezt a buszt, ahonnan ide vezetett első útja. Sajnos a kijelzők nem…..
Második alkalommal kerül megrendezésre a Balaton északi partján a "Retro hétvége", mely során bizonyos vonatokat a régi időket idéző vagonokból és mozdonyokból állítanak ki. Idén négy ilyen szerelvény közlekedett/közlekedik. Az első összeállítást a 089-es Szergej és a mögötte továbbított MÁV…..