Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurcsány Ferenc

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Thomas Mann Doktor Faustusáról egy oldalon okosat mondani nagy kihívás, hiszen a második világháború utáni világirodalom egyik legjelentősebb műve (1947-ben jelent meg), és rengeteg méltó elemzést kapott. Természetesen – akárcsak Thomas Mann bármelyik regénye – ez sem egyszerű filmsztori kilencven…..
Totális a káosz a kormányzati kommunikációban, aminek legfőbb oka az, hogy mindenki ahhoz az emberhez próbál igazodni, aki reggel mást mond, mint este. Igen, Orbán Viktor totálisan összezavarja a sajátjait, így például a fáziskésésben lévő TV2 akaratlanul is beletörölte a lábát a miniszterelnökbe.…..
Viktor, az én ikonom erősen hisz a nemzeti karakter fontosságában. A csoda sem tudja, van-e ilyen, ám ha mégis, akkor mi, magyarok nagy bajban vagyunk ezzel a járvánnyal. Nézzük meg, hogy milyen módon is szoktuk kezelni a nemzetközi helyzet fokozódásából előálló problémákat. Ott van Muhi.…..
Aki egy kicsit érdeklődik a futással kapcsolatos érdekességek, megdöbbentő, felháborító, vagy épp vicces történetek iránt, bizonyára hallotta már Rosie Ruiz nevét. A kubai származású futónő azzal vált híressé, vagy épp hírhedté, hogy úgy nyerte meg a bostoni maratont, hogy tulajdonképpen le sem…..
via GIPHY Biztos nem csak olvasónk kertjében fordul elő, hogy Dunavarsányban a nagy esőzéseket nem bírja elnyelni a rendszer, hanem egyszer csak feltolja a kertedbe a szennyvízzel együtt. Ilyenkor aztán a szippantásig nem is használható a hálózat, a vízművek viszont fél napokig csak a vállát…..
Gyurcsány Ferenc 2019.07.09 17:13:46
• A magyar miniszterelnök egyfolytában provokál, de annyira nem bátor, hogy olyan ellenfeleket válasszon, akik vissza tudnak vágni az urnáknál  • Orbán a maga politikájának megfelelően igyekszik átalakítani az uniót - siralmas kép a BBC-ben a mai Magyarországról  • Trócsányi László kitűnő fideszes…..
Hogy elkerülje a nyilvános megszégyenülést a magyar kormányfő még a kizáratás előtt elhagyni készül az EPP-t, de ezért még megpróbálkozik a zsarolással; Orbán még fölül is kerekedhet a Néppárton, már ha a populisták pártok jól szerepelnek az európai választáson és képesek lesznek összefogni; O1G -…..
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
Talán a legjobban jelzi a magyarok politikai csömörét, hogy a pártok népszerűtlenségi versenyében is felzárkózott a viccpárt a komoly ellenzéki pártok mögé. Mit mögé? Egyedül a szélsőjobboldalról a jobbközépbe tartó Jobbik elutasítottabb már csak nála, ami egyben üvegplafonként is szolgál a…..
Egy védtelen - és ártalmatlan - embercsoportot pécézett ki a kormánypropaganda, és goebbelsi módon uszít ellene. Eddig a menekültek, migránsok, arabok, mostantól a hajléktalanok a fő ellenség. Aztán persze ha erőszakba és emberhalálba torkollik a gyűlöletkeltés, akkor széttárják a kezüket, mint…..
Az első, gödöllői bírósági tárgyalás után ma Budapesten is sor került az első olyan bírósági ítéletekre, amelyeket a közterületi hajléktalanság hatósági üldözéséről szóló új, október 15-én hatályba lépett szabályozás alapján hoztak. A bíróság mindkét esetben megállapította a szabálysértést, és…..