Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloemy6

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem is sikerült tegnap lényegesen korábban lefeküdnöm, mégis egész kipihenten keltem. Mivel sokan a kínai új évet ünnepelték, ezért csak egy meeting volt ma, azt is lezavartuk 15 perc alatt, szóval lehetett értelmesebb dolgokkal foglalkozni. Úgy néz ki, hogy azért nem tudom beállítani azt, amit…..
Az, hogy még ilyenkor írok... Na mindegy... Pláne, hogy pontosan tudom, hogy hétvégén drámaian visszaesik az olvasottság. De mivel nekem minden Kedves Olvasó nagyon is fontos, ezért legalább a késői reggelihez próbálok pár pillanatnyi olvasnivalót biztosítani. Maga a mai nap nem nem volt túl…..
Lehet, hogy az a pár ital jó ötlet volt, mert úgy aludt, mint a bunda. De amellett, hogy végre lefekvés után pillanatokkal később már álomba is szenderült, egész pihentető is volt az éjszakája, nem volt vészes a reggeli ébredés. Az öltözést megoldotta egy melegítőfelsővel, és már kapcsolta is be a…..
A mai napnak elég fáradtan mentem neki, valahogy most tudtam volna még aludni. Ma már volt olyan menting, ahol a csapat összes tagja jelen volt (kivéve azt, aki épp Indiában a szabadságát tölti, illetve egy nő, aki még szülési szabadságon van). Elsőre aranyosaknak tűnnek. Ahogy emlékszem, én vagyok…..
bloemy6 2022.01.15 07:47:48
@Dawson: Gyapjút ne rakj szárítógépbe! A felére megy össze. Olyat se, amiben van gyapjú.
Verba volant, scripta manent Ehh... 2022.01.15 06:46:42
Hát ez nagyon nem volt jó. Kimagaslóan a legrosszabb nap, mióta itt vagyok. Főként a saját hülyeségem miatt... Gondolkoztam, hogy egyáltalán leírjam-e, vagy sem, mert elég ciki, és szégyellem is magam miatta, de egyrészt nem csak a jó pillanatokat szoktam megosztani másokkal, sőt, másrészt pedig…..
Úgy tűnik, nekem sem sikerült elkerülnöm a jetlaget. Az éjszakám is elég zaklatott volt, de a tény, hogy 7:30-kor már úgy döntöttem, inkább megnézem mi a helyzet Twitteren, szerintem jól szemlélteti, mi is a probléma. Este hat óra óta pedig arra várok, mikor aludhatok már végre... Amúgy elég meglepő…..
Ez egy stresszes napnak ígérkezett, mert bár csak két programunk volt, mindkettő időhöz volt kötve, ám a kettő közötti távolság a lehetséges dugófaktorral megspékelve aggodalomra adhatott okot. Éppen ezért időben keltünk, hogy egy kényelmes reggeli is beleférjen. A reggeli nem volt semmi extra,…..
Azért meg kell állapítanom, hogy semmi sem tökéletes. Otthon azért kelek alkalomadtán hajnalban, hogy NHL meccset nézzek. Erre itt vagyok, most meg hajnal 4:30-kor kellett volna kelnem, hogy a United meccsét lássam. Még jó, hogy nem keltem fel rá, a hosszabbítás 6. percében gólt kapni, és ezzel…..