Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birkusz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anikó már az elején leszögezi, hogy nagyon izgalmas volt a kiválasztás és a párbaj is nagyon izgalmas lesz, hiszen két ősellenség csap össze vasárnap, drámaiságban Batmant és Jokert is porrá alázva. Egyelőre azonban egy hangyányit visszavesznek az idegtépő feszültségből, elvégre Magyarországon már…..
Birkusz 2016.10.07 12:07:38
@Cseszlovák Gyurmafilm: Én meg a főnöke voltam fél évig, csak miatta nézem a műsort :) Rendes gyerek, megérdemelné, hogy megnyerje
Birkusz 2016.10.07 13:08:12
@MacákékIcukája: igen, tényleg :) Valóban dagi kisgyerek volt aki rendesen kipattintotta magát, gyakorlatilag az edzés mindenek felett van nála, reggel-délben-este nyomta. A kisfilmben bemutatott kecón én is meglepődtem, egész jóban voltunk anno, de nem jártam nála soha. Viszont halványan dereng pár kép amit az arckönyvre rakott ki, ott egy panelnak tűnő lakás felújításán munkálkodott épp nagy erőkkel :)
Mikor először találkoztam vele akkor azt hittem, hogy egy tipikus agyatlan izomtibi, de elég hamar kellemesen csalódtam benne, tök normális és értelmes srác a való életben is.
Mert nem árt, ugye. Az elejére egy kép, a lényegi tartalom az ugrás után. Mert spoileres, tehát aki nem naprakész, az ne klikkoljon. Szóltam előre. Hihetetlen és egyben elképesztő az, hogy a tévénézők, leginkább az amerikaiak persze, a mai napig nem képesek felfogni, hogy a…..
..
Birkusz 2009.06.03 10:54:01
Birkusz 2009.06.03 11:08:15
@Gollam6: Lehet, hogy James is a TV2-t nézi? :D