Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipcsiripp21

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Egyértelműen mentálisan volt megterhelőbb. A fizikai része annyira nem viselt meg. A meleget jól bírom, az ételhiány nem okozott különösebb problémát. Nagyon nehéz feladat volt együtt élni teljesen idegen…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Nekem ez a játék inkább mentálisan volt megterhelő, mintsem fizikálisan. A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy vadidegen emberekkel vagyok összezárva, akiktől nem tudhatom, mire számíthatok. Folyton odafigyelni…..
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
csipcsiripp21 2018.11.08 19:22:12
@doktor faktor: pont ezen gondolkodtam, h. a lányok nem kapnak kisebb súlyt? nem arányosítják testsúlyhoz a gerenda súlyát?

kb. megkérdezhették volna Dávidot, Dávidka, milyen feladatot szeretnél (lehet, meg is kérdezték), valszeg ilyet választott volna.

fúú most csalódott vagyok.
csipcsiripp21 2018.11.08 20:22:41
@bElannaTorres: kellene, de mint tudjuk neki aranyhal memóriája van, és mivel utoljára dáviddal beszélt a hajón, biztos neki adja.

Fanni előtt le a kalappal, nagyon ügyes volt! Remélem, ő nyeri.

Verának meg a sok szitkozódástól már a hangja is elment, repedt fazék hangon vernyákol.

@oh..my..gosh!: +1
én komolyan dühbe jöttem, mindenki bek*phatja, aki ebben részt vett.
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Úgy gondolom, hogy fizikailag felkészült voltam, de ehhez a játékhoz mentális felkészültség kell. Mivel kész tervem volt, hogy miként akarom a végigvinni a játékomat, így fejben kellett mindig ott lennem, ami nagyon…..
csipcsiripp21 2018.11.08 19:20:12
@bElannaTorres: valszeg ő ezen nem gondolkodott, ilyen a személyisége.
nem mint játékos, hanem mint ember volt antipatikus.
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Úgy gondolom, hogy fizikailag fel lehet készülni a játékra, mentálisan jelent kihívást. Nagyon nehéz idegen emberekkel együtt élni, meg kell nekik felelned, elvárásokat kell teljesítened. Valamilyen szinten a barátaiddá válnak, de…..
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
csipcsiripp21 2018.11.08 13:57:26
@tar: köszi az összefoglalást. te mint survivor szakértő egyébként melyik évadot ajánlanád az amcsiból megnézésre. még egyet se láttam, csak a magyar version-t, úh. nagyon kíváncsi vagyok arra, h. az amcsiknál milyen karakterek/feladatok vannak stb. köszi.
csipcsiripp21 2018.11.08 14:43:22
@tar: ne szerénykedj, néha-néha úgy tűnik, többet tudsz a formátumról, minta magyar szerkik. :P

köszi! megnézem, ezek közül melyik elérhető. :)
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?Számomra mindenképpen mentálisan volt nehéz a játék. Ez ugyanis nem a fizikai felkészültségről szól, hanem arról, hogy miként építesz szociális kapcsolatokat, miként tudod irányítani az embereket. A család hiánya…..
csipcsiripp21 2018.11.06 21:37:30
@BBrigusz: ja, mindenből azt hozta ki, h. ő mekkora ász, amikor rajta ment el egy védettségi játék (vizet köpködős+neki kellett a golyókat lyukakba egyensúlyozni), azt is úgy interpretálta, h. kb erőn felül teljesített, és tőle jobban senki se tudta volna végrehajtani a feladatot. mondjuk ezért is pottyant ki, eléggé elbízta magát, és azt hitte, végig dominálja és irányítja majd a játékot.
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
csipcsiripp21 2018.11.02 13:35:28
@szociál: Szerintem taktikailag nem volt olyan rossz húzás fírget elhivni, még a védettségi jatek előtt álltak, amit nyerhetett volna fireg is, meg ki tudja meg milyen csavart raknak be a szerkik, nem feltetlenul jar jol, ha frusztralt Gabikat magára haragítja végleg.
csipcsiripp21 2018.11.02 20:10:44
@KnitKat: hát en sem.
Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem…..
A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást...
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
Alexandra átöltözik „kényelmesbe” miközben Gábor szolidan pillog irányába (vagy egy makákóra, csak így vágták össze). Fanni azonnal felfigyel kolléganője impozáns kebl…épességeire, amelyek jól jöhetnek még taktikailag. „Tud mozgósítani pár embert, hatással van a férfiakra…mi kell még?”, kérdi,…..
csipcsiripp21 2018.10.28 14:16:14
@tar: igen, Fanni tök karakán csajszi, jelen állás szerint neki drukkolok, no meg Robinak, ő viszont kérdéses, hogy képes-e stratégiai döntéseket hozni, egyszer próbált meg taktikázni, kis is golyózta vele magát. Gábortól irreális elvárás a férfias viselkedés, ő sajna nem ment végig a férfivá/felnőtté válás rögös útján, hanem megrekedt a sértődős kisfiú szintjén. :) pedig jó karakter lehetne a játékban, így viszont egy utálatos pukkancs.
  Olvastam ám a múltkori kommenteket, hogy "több volt" a múltkori epizódban. Megnéztem még egyszer és az a véleményem, hogy nem. De, ha én lennék Beni, akkor azt mondanám, hogy igen, lehetséges, hogy volt benne több is, de az sem kizárt, hogy nem. Viszont a mostani részben több izgalom volt,…..
csipcsiripp21 2018.10.26 21:04:12
@Kameleontiná: hát sztem ez elég egy átlag nőegyednek, instaViki elmondta a sixx-es interjúban, h. Dávidra kb minden nőnemű adoniszként tekintett, és odáig meg vissza volt érte

@jóképűkirály: .@Kamiko555: még esetleg azt tudom elképzelni, h. direkt a legérettebb banán fürtre rakták a szerkik, h. tutira megtalálják ezek a kis bénák, mert előbb-utóbb úgyis levágta volna vki.
csipcsiripp21 2018.10.27 10:49:23
csipcsiripp21 2018.10.27 10:54:26
@szociál: nahát ezt nem is tudtam, h. nyert az Áll az alkuban.
a balis nyaralás sem volt neki elég, a fülöp-szigetekre is el akart utazni:

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/penzt-es-szerelmet-nyertek-gundinal/4ntqk2e
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Egyértelműen mentálisan volt nehezebb a játék. Nagyon határozott elképzelésekkel vágtam neki a Survivornek, hogy nem fognak érdekelni az emberek, csak a cél lebeg majd a szemem előtt, de nem tudtam ehhez tartani magam.…..
csipcsiripp21 2018.10.25 17:19:12
@bElannaTorres: ja csak mit tudott volna tenni a nyilazós feladatnál? lehet, ha elkezdte volna nyilazni Fannit, akkor meg azért szállnak rá, h. fú mekkora g*ci, áruló stb., ha a kebelbarátnőjével ezt megcsinálja, mire lehet még képes, blabla. meg Eszter nem tudhatta, mire megy ki a játék, h. vki kipontozódik végleg. szerintem az a nyilazós játék tök rossz húzás volt dramaturgiailag, mert az amúgy is megcsappant agilára ment mindenki.
csipcsiripp21 2018.10.26 19:31:45
@Brigante: Nekem is ők a kedvencek. Tamást kivéve. :P
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
csipcsiripp21 2018.10.25 20:42:21
@Sanda.Ipse: szerintem is, kész pszichológiai tanulmány volt a feje, amikor Bence rákérdezett a dologra, a távolba meredt, pislogni se mert, lefelé nézett. :)

amúgy Bence csöppet kiakasztott, már rég állt Emese építménye, amikor még mindig Benivel volt elfoglalva, és neki pofázott.
csipcsiripp21 2018.10.25 22:09:18
@bElannaTorres: végülis szerintem neki mindegy is, hol nyaral, h.szigetén vagy a törzsben, egyre megy.
csipcsiripp21 2018.10.25 23:35:21
@woofesz: remélem, dávidot, nagyon kíváncsi vagyok, h. mihez kezd csicska a hűbérura nélkül.
Tegnap végkép kiderült, hogy Székelyföld Hasizma sokkal több időt tölthetett konditermekben, mint stratégiai tárgyalásokon, mert Fanni nagy csele után úgy kiszavazódott, hogy azt kívánta, bárcsak ne szavazódott volna úgy ki. A szerencsétlen még a riportban is azt motyogta könnyek közt, hogy a…..
csipcsiripp21 2018.10.24 21:36:54
@Kamiko555: @nicu71: szerintem Robi jóarc, bírom a vitriolos megjegyzéseit, amikor a kamerának narrál;
meg az is szimpi, hogy nem veszi túlságosan komolyan magát, van öniróniája (is). mondjuk mindez kevés a játék megnyeréséhez, mert taktikailag eddig nem mutatott sokat, de legalább szórakoztató fazon.
csipcsiripp21 2018.10.24 23:05:12
@woofesz: :D

@Spiny_Norman: biztos egyszer régen valaki lecsicskázta, és emiatt is frusztrált. :P szegény csávó folyamatosan túlkompenzál. szánalmas.
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
csipcsiripp21 2018.10.19 19:47:11
@doktor faktor: egyetértek, ez a Gábor egy tipikus passzív-agresszív p*tsfej, aki besértődik, ha nem az van, amit ő elképzel, és egyből átmegy kicsinyes személyeskedésbe. veszélyes ez a fajta a való életben (is), ilyenekből lesznek a volt barátnőket zaklató seggdugaszok.