Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simszil

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Szex, drog, rakenroll 2008.11.15 12:34:00
Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers frontembere tavalyelőtt egy könyvben már kiírta magából azt, ami a lelkét nyomja, azaz a nehéz gyermekkort és a hernyóval meg kurvákkal fűszerezett rocksztársorsot. Most, hogy a zenekar lepihent vagy két évre, és már kezdi halálra unni magát…..
A mai nap abszolute nem igy indult... De azert orulok, hogy 3 nap zsinorban mentem 40 km feletti tavokat. Persze most van aki azt mondja, hogy csak megyek mint a lo. Hat azert van ido nezelodni is. Csinaltam mar tobb mint 700 fotot az uton, az elmult 11 nap alatt. Kivancsi leszek ra ha hazaerek…..
Koszonom a kommenteket ujra! Olyan jo olvasni...Tegnap este "termeszetesen" megint nem lehetett aludni rendesen. De nem itt kezdem... Elfelejtettem, hogy meg utkozben (a legyengult holggyel) a srac eloretelefonalt,hogy jojjenek elenk a szallasrol, mert a holgy kesz van. Nagy sokara jon egy…..
Reggel idoben keltem es indulas elott leultem tervezgetni. Ereztem, hogy itt az ideje, mert ugy jottem ki, hogy elindulok es majd utkozben szamolgatok. Elkezdtem szamolni visszafele 6-tol, mert akkor indul a repulom haza. Egy napot mindenkeppen szanni akarok az oceanra, nem megyek haza anelkul, hogy…..
Mike blogja Los Arcos + egy pici 2008.06.22 21:02:00
Hat eloszor is koszonom szepen, hogy ennyien irtatok! Nagyon orulok neki! Kepzeljetek, eddig minden nap talalkoztam magyarokkal! Jo, hogy van zaszlo a zsakon, mert megszolitanak, ha latjak. Tegnap delutan Puenta la Reina-ban egy kedves fiatal parral talalkoztam, ok 18-an indultak utnak.…..
simszil 2008.06.23 19:33:42
itt találtam térképet: camino.lap.hu/

Mike, csak pár nap és mennyi élmény... Mi lesz még itt!
Igyál sokat (ha tudsz) Nálunk Bp-en dög meleg volt ma... Nap közben is mész? Vagy a déli órákban meghúzódsz valahol?
Remélem az utóbbi...
Mike blogja Maradtam... 2008.06.21 19:27:00
Ugy dontottem, hogy ma itt alszom, nem megyek tovabb. Jol tettem... Fel otkor meg lehetett rohadni, olyan meleg volt. Most meg szakad az eso. Pont elkapott volna.Persze megint felso agyat kaptam, mint a keson jovok. Az also agyasok kiulnek pakolni, en meg allok az agy vegenel, es amikor a belso…..
Indulás holnap délben... és még szanaszét van minden.....