Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Protheus^

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviddel a felszállás után kényszerleszállást kellett végrehajtania egy pilótának Alaszkában. A Beechcraft Bonanza típusú repülőgépet az elektronikai rendszer meghibásodása miatt kellett idő előtt földre tenni. A pilóta lélekjelenlétének és rutinjának köszönhetően a…..
Protheus^ 2013.05.19 17:30:33
A banán egy ideje már a legolcsóbb és leginkább elérhető gyümölcsök egyike (Magyarország pedig Európa egyik legnagyobb banánexportőre...), így aztán egy bizonyos kor alatt nehéz elhinni, hogy volt idő, amikor csak télen lehetett kapni és hosszasan kellett sorban állni érte.…..
Múltkor beszéltem a céges bulikról, aztán hétvégén valamelyik csatornán újra sugározták az éterbe azt a magyar filmet, amelyiket én nagyon szívesen fogadtam, aztán miután láttam jó pár évvel ezelőtt, úgy le is hordtam a faszba. A Szezon című eposzról van szó, amelyben…..
Protheus^ 2012.01.20 12:24:11
@Let’s CRUD: Jo az ugy is, akkor a gugli readerben el lehet olvasni az egeszet ;-)
 ..
Protheus^ 2011.10.04 17:05:48
Már csak pár simítás van hátra, meg a takarítás, de kijelenthetjük, hogy a Kiskörút ennél már nem lehetne közelebb az átadáshoz. Néhány munkásember az árnyékban, pár homokkupac és a teherautóba cementet pakoló dolgos kezek fellelhetőek, ami inkább már csak esztétikai…..
Protheus^ 2011.05.25 10:57:29
@Jerky_Master: Nem az a kerdes, hogy ki hol teker. Az a kerdes, hogy ezt ki tervezte meg, es miert kapott erte fizetest, korbacsutes helyett? :-)
  Változás Rendelő a neten • Változás Rendelő a facebookon..
A héten a 6É futásba csatlakozik be heti rendes, szervezett eseményünk, a "Fusd át a telet" Futóklub. A 6É futás eredetileg 2008-ban indult, magánkezdeményezésű, örömsport-esemény a 6-os villamos sínpályáján 8,6 km hosszan. Minden hónap második péntekén (azaz…..
Ezen a héten ismét a Hármashatárhegyen fogunk futni, így Szász "Szasza" "V.I.P." "HHH-is-my-2nd-home" Norbert megjelenésére is számíthatunk, aki most egy nagyobb túrakörre is vállalkozik — erről bővebb infók lejjebb. Időpont: február 19,…..
Futóblog Vasárnap HHH 2010.12.06 20:39:00
A hétvégén, szombat helyett vasárnap a Hármashatár-hegyen találkozunk a Futóklubbal (helyszín: Fenyőgyöngye parkoló!) előtte gondoltuk elmegyünk terepszemlére, és ha már ott vagyunk, rögzítünk is. Rendhagyó módon nem futva mentem, hanem bringával. Igen ám, de a…..