Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sybil Tale ( Bibi)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén nyáron, 55 éves korában elhunyt Fritzlauf Lajos, a Magyarországi Szcientológia Egyház egykori emblematikus figurája, az „egyház” titkosszolgálati, jogi és PR-feladatait ellátó autonóm szervezeti egysége, a Különleges Ügyek Irodája (Office of Special Affairs, OSA) közép-európai kirendeltségének…..
Sybil Tale ( Bibi) 2018.10.20 01:13:52
@PTS level III.:
Szia

Én is ismertem Lajost és akármit is tett, én nem haragszom rá. Kihasználták és eldobták, úgy mint a másik 2 kollégám amikor Staff voltam.
Ezek a dolgok is amik felébresztettek.
Mind ismertem és némelyiket kedveltem is.

Nekem is ezt mondták, amikor leléptem, meg azt, hogy itt a " legtöbb jót a legtöbb dinamikára dolgoztam", de kint a WOG világban csak mosogatok majd, és az nem jó senkinek és egy nulla leszek kint.
Stb.
Sybil Tale ( Bibi) 2018.10.20 01:25:44
@TellVilmos:
Lehetséges, hogy a Lajos kapott búcsúceremóniát.

De az a két volt kollegám SP címkét kapott, mert mindent megtett a statokért.
Megbetegedtek a stressztől ami rájuk hárult és széthajtották magukat Day es Foundation műszakban ( Day 9:00-18:00; Foundation 18:30-22:00).

Eladósodva betegen utcára került mind kettő. Persze 3 év eltérés volt a 2 eset közt. Viszont akkor is feltünt az, hog, itt bizony valami nagyon bűzlik és nem is kicsit.
Érdekes történetet osztott meg velem pár napja a blog egy debreceni olvasója. Egyik gyerekkori barátja szcientológus, és érintőlegesen ő is ismeri a témát, de különösebben nem akart vele foglalkozni. Kb. 1 héttel ezelőtt a barátja megkereste azzal, hogy lenne egy dániai munkalehetőség, és itt van…..
Sybil Tale ( Bibi) 2018.10.20 01:00:59
@norbert79:
Sajnos ugyanígy jártam.
Észrevettem az ellentmondásokat és az egyre durvuló lehúzásokat.
Több Orgban is voltam ( 5-ös osztályú, azaz olyan mint a mostani Budapesti Org) és mind kongott az ürességtől. Csak a staffok ( akik szolgáltatják az Orgban a dolgokat) azok ültek 3-an 4-en a tanfolyam termekben.
Amikor rákérdeztem, kimagyarázták a nyilvánvalót. Senki se tanult aki public ( aki kapja a sok sok pénzért a sok zavaros elméletet).

Nem megy a cuccos és kész.
Egyre többen világosúlnak fel.
Elég beteg az, hogy már akárki Sea Org taggá akarnak toborozni. Fogalmuk sincs arról, hogy mibe vágnának.
Nem adok 20 évet ennek a szektának, és egy új tagja sem lesz.
Akik meg vakok akarnak maradni, az az ő dolguk.

Hála az égnek én idejében kijöttem a " hipnózisukból".