Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Finta Adrienn

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Otthoniak!    A mai napon nagy túrára indultunk a csoporttal. Reggeli után külön busz jött értünk és elvitt miket egy svájci állatkertbe. Ezt az ajándékot a templomba megismert hölgyektől kaptuk, mert a gyerekek nagyon szépen és illedelmesen viselkedtek a múlt heti mise alatt. Az állatkert…..
Kedves Otthoniak! Végre elérkezett ez a nap is! Találkoztunk végre a Hercegnővel! Ez egy nagyon nagy kitüntetés mindannyiunk számára, hiszen a kastélyba nem léphetnek turisták, de még a liechtenstein-i lakosok sem! A kastély a hercegi család lakóotthona, ami nagyon otthonosan volt berendezve. A…..
Kedves Otthoniak!   A mai napunk is nagyon mozgalmasra sikerült. Reggeli után főpróbát tartottunk, mivel holnap indulunk a hercegnőhöz a kastélyba. Nagyon izgulunk mindannyian, izgatottan várjuk a hercegnővel való találkozást!  A próba után elindultunk sétálni. Miután kifáradtunk hazatértünk egy…..
Kedves Otthoniak!    Ma is csodálatos napra keltünk! Sugárzó napsütésben töltöttük az egész napunkat! Délelőtt ellátogattunk a templomba, ahol egy csodálatos misén vehettünk részt. A mise végén a gyerekek gyönyörű dallal kápráztatták el az itteni lakosokat. Nagy tapssal jutalmazták az…..