Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aliexpress

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aliexpress egy online áruház, amely elérhetővé teszi ázsiai nagykereskedők termékeit. Ez néha rendkívül alacsony árat eredményez, és hatalmas választéka van a különböző termékeknek, mivel nemcsak nagykereskedő, hanem sok más ajánlat is az oldalon. Mennyi ideig tart a szállítás? Ez egy jó kérdés.…..
Ahhoz, hogy fiókot hozz létre az AliExpress-en, először meg kell nyitni az AliExpress webhelyet. Kattints a "Join" linkre a jobb felső sarokban. Ha szeretnéd, a megfelelő gomb megnyomásával regisztrálhatsz egy meglévő Facebook felhasználói fiókkal. Ellenkező esetben töltsd ki a regisztrációs lapot…..
A kínai online piacon működő AliExpress olyan termékek széles választékát kínálja, amelyeket regisztrált kereskedőktől vásárolhatsz meg. Az értékelés nagyon különböző. Megmagyarázzuk, hogy mit keresünk az AliExpress vásárlásakor, hogyan kell fizetni, és hogyan működik a rendelés Magyarországra.Az…..
Ha kínai cuccokat akarunk rendelni, akkor sokaknak az AliExpress jut eszébe először. Az oldal az Alibaba Csoport tulajdonában van, ami a világ legnagyobb és legértékesebb kereskedője. Az oldal már Magyarországon is évek óta szárnyal, egyre több honfitársunkat éri el a kínai vásárlási láz. Azonban…..
Rendelés külföldről - ALIEXPRESS rendelés kezdőknek magyarul További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..