Regisztráció Blogot indítok
Adatok
potyeszka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Na, ez már szerelem! 2009.08.04 15:10:00
Alapból elég gusztustalan, ha valaki lovakat kefél, de mi van, ha beleszeret egy paciba? Mert másra nem tudok gondolni Rodell Vereen esetét olvasva, aki nem elég, hogy próbaidőt kapott egy patás megrontásáért, hanem ezek után képes volt újra abuzálni a szerencsétlen jószágot,…..
potyeszka 2009.08.09 22:06:56
Igen, péntek van. Viszont nyár is, ilyenkor valahogy lassabban rezeg az idiotizmus az interneten. Tessék hát ennyivel beérni. - Én- Légi spagesz- Luxurious taxis- Wiw cameltoe- Lányom, ha ha baja esik a Lamborghinimnek, letöröm a derekad...
potyeszka 2007.07.10 21:34:09
Pár hete azt hittük, hogy ennyit tudott a heti iWiW-válogatás, kész-passz. Aztán eltölt az ember egy kis időt a sok beküldött, agyfárasztó adatlappal, és rájön, hogy ez az ország annál is többet tud, mint amennyit eddig sejtett. Gyorsan klikkeljetek, ismerősökre is!- Minden…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.05.25 15:08:03
Az építkezéseken minden nő után füttyögő munkásokat mindenki ismeri. Viszont az ember gyakran látja ugyanezeket az embereket más élethelyzetben, amikor egyáltalán nem füttyögnek minden nő után. Jogos-e tehát a feltételezés, hogy az építkezéseken füttyögő munkások…..
Korábban már pletykaszinten emlegettük, aztán kiszivárgott információk alapján biztosra vettük, és most, a TV2-től kapott hivatalos tájékoztatás alapján már bátran kijelenthetjük: a Heroes, azaz a Hősök című sorozat március 4-én egy duplarésszel indul útjára.A…..
Unalmas már ez mokkázás, nekünk is az, de mit tehetünk, amikor minden egyes reggel meglepik az ember valamivel? Ma éppenséggel K. Anna budapesti lakos ül felt a celebkörhintára, és nővérfityuláját a képzeletbeli szélnek feszítve mondott vicceseket, miközben H. Henrik a keveset…..
Amerikában nagyon szeretik az emberek a Budweiser sört, amit mi, magunkat igazi sörivónak tartó macsók nem vagyunk hajlandók még megszagolni sem, inkább a bőcsi víz, mint az a lóhúgy, de lehet nincs igazunk, majd az expat kommentelők elmagyarázzák jól. A Bud-ot és…..
potyeszka 2007.02.07 15:26:38
Tegnap tematikusan javallottunk, ma csak úgy bele, a vakvilágba, hátha eltalálunk vele jobb műsorokat is. Az m1-en jelentkező Kedd 21 témája az adó, a port.hu-n olvasható tartalom szerint a kérdés, hogy átok és szükségtelen teher-e, még akár érdekes is lehet, ahogy Kupa Mihály…..
potyeszka 2007.02.06 19:00:39
Ma férfi olvasóinknak kedvezünk, mégpedig egy olyan nővel, aki miatt képesek vagyunk egy sorozatot is nézni (jó, valószínüleg néznénk nélküle is, de így jobb). Jaime Pressly 1977-ben látta meg a napvilágot Észak-Karolina államban, és gyermekkorában rendszeresen tornázott,…..
Az ezredik, jubileumi adás után leveszi a műsorról a Legyen Ön is milliomost az RTL Klub - állítja csatornaközeli információkra hivatkozva a Blikk. Az utolsó adás körülbelül két hét múlva kerül adásba, addig még felvesznek egy különleges epizódot is, amiben a Szombat esti…..
A Mokka ma reggeli adása már-már Maunikasó színvonalára emlékeztetett a Kiszel-Anettka-Tomika trió illetve az ex-rendőr fitnesszguru sírós-picsogós magyarázófélórája miatt (amiről juszt se, legyen elég annyi, hogy a gyógyszergyárak akarnak vele kibaszni, oszt jónapot) mi a…..
comment:com Legyen bölcsész! 2007.01.30 17:55:12
Nem tudok mást javasolni, mint hogy vegyük fel ma estére kinyújt bölcsészgarbót, húzzunk rá hasított bőrkabátot, és egy pohár forralt borral, egy doboz cigarettával, meg persze egy Heidegger-összessel üljünk le tévézni! Este nyolctól kapcsoljunk a Duna Televízióra, ott adják…..
potyeszka 2007.01.30 20:42:31