Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskajaj

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyi olyan magyar film készült, aminek van harmadik felvonása? Akad pár második rész, de harmadik nem akad túl sok, az Üvegtigris beállhat az igen rövid sorba. A második rész annak ellenére tömegeket vonzott a mozikba, hogy még a bemutató előtt kikerült a film a netre és…..
macskajaj 2010.11.04 09:42:17
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
A sors ritkán annyira igazságos, hogy a gazdasági köntösbe bújtatott pártpropagandát 24 órán belül leleplezze, de tegnap ez történt. Járai Zsigmond persze nagyon házhoz ment a pofonért.A Kárpátok Bankárgéniuszának a jelenlegi kormány eredményességéről két lényeges…..
Ede saját középiskolai szép emlékeit felidézve meséli el nekünk, amit a középiskolás gyermekétől az iskolai WC-ről megtudott. Megdöbbenve tapasztalta, hogy már a WC sem az a hely, ahol a diák a jól megérdemelt cigijét elszívhatná, hanem az idő múlásával a WC társadalma is…..
macskajaj 2010.02.22 16:20:40
@matyi10:
Nem azt mondtam, hogy nem volt, de nem volt ennyire tömeges és főként nem a fiúk körében. Mindenkinek megvolt a kedvenc zenéje, de ettől még nem akartak az énekes klónjai lenni.
Az egyik nagy csajozós cimbim, minden áron gy akart kinézni, mint George Michel, nagyot koppant, mikor megtudta, hogy meleg :)))
Azóta sem követ senkit !!! :)
macskajaj 2010.02.22 15:57:27
Sziasztok,
Én 86-90 között voltam középsulis, most meg a fiam készül oda. Nálunk is volt cigizés a budiban (speciel én sosem bagóztam) budiszexről nem tudok - OK műszaki szakközép volt, nem sok csaj járt oda, akkor meg még nem volt divat az azonos nemmel :)) - és füves cigiről is csak a filmekből hallottunk, party drog meg a boroskóla volt :)
Ennek ellenére szerintem nem lettem tutyi-mutyi alak. A haveri körben senki sem bagózott, de inni ittunk rendesen, csajozással sem volt probléma, azt sem hanyagoltuk. A szülők tisztában voltak a haveri kör tagjaival, mert sokat lógtunk egymással, egymásnál, sőt alkalom adtán segítettünk is a ház körül egymásnak ha éppen úgy adódott (hozzám jöttek csatornát ásni a srácok én meg mentem betont törni vagy cserepet igazítani, esetleg költözködni). Egyébként azóta is megmaradt a haveri kör, családostul is összejárunk, vendégházat bérlünk közös hétvégékre, sőt, egyik-másik évben együtt megyünk nyaralni is.
Akkoriban még nem volt ennyire tömeges divat úgy lázadni, hogy elvesztíve az egyéniséged beálltál valami hülye divatirányzat sorába, főleg a srácoknak nem. Volt egy 1-es számú farmerod a hétköznapokra és egy 2-es számú a bulikra, amikor az 1-es számú elkopott akkor a helyébe belépett a 2-es és be kellett újítani egy új bulizós gatyót.
Bízom benne, hogy a fiamnak lesz annyi sütnivalója, hogy a budit rendeltetésszerűen használja, ne legyen lúzer, de csak azért, mert pillanatnyilag menőnek tűnik ne akarjon hülyeséget csinálni. Persze akik a wc-ben bagóztak, azok közül sem lett más a hülyék és a nem hülyék aránya felnőtt korban (na jó talán egy picit több a hülye). Szóval remélem nem ott fog dugni vagy bagózni. Esetleg leckét másolni, ahogy apukája tette alkalom adtán jópárszor :)))
Tök jó hír fogadott minket reggel. A lepénycsöcsű féktelen tivornyázós életmódja szemet szúrt másnak is, és jó állampolgár módjára megkérték szépen az adóhivatalt, hogy ugyan nézze már meg miből futja Szilvikének a fényűzésre. Ugye másfél éve még nem volt gond,…..