Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nőre lágyuló

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A GAZ-69 es annak ARO-s mutációja a világ egyik legszebb autója. Markáns forma, férfias arányok, dögös kontúr és kiváló terepképesség – talán nincs is olyan falu az egykori szovjetbarát országokban, ahol ne találkozhatnánk eggyel. Futnak rendszámosak a forgalomban,…..
Ekkor már a szóbeli érettségiknél jártunk, megbeszéltük, nem nagyon fog keresni, tanuljak inkább. Két hét elteltével semmi reakció, írtam neki egy sms-t: „Ennyire ragaszkodsz hozzám?”A kép innen Sziasztok! Régóta gondolkodtam ennek a sztorinak a megírásán. Hozzá…..
nőre lágyuló 2009.04.07 06:07:21
"Rajtam gyakorolt" - mondta a lányt, majd megírta a történetét. Fél éven belül, szinte napra pontosan, kétszer dobott ugyanaz, úgyanúgy. Saját bevallása szerint én voltam az első, akivel ő szakított. Örülök, hogy rajtam gyakorolhatott. LOL Szakíts, ha bírsz I.…..
nőre lágyuló 2009.04.04 10:15:08
 – ...nem, nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...  (Vicc az agresszív kismalacról) Figyelem! Csak a szöveg ízléstelen. A videók nem tartalmaznak pornográf jeleneteket! Nehéz téma következik, de nem szabad tovább kerülgetni. Meg kell…..
A szakítósblog első kommentelő szakítása. Vagy nem is volt semmi? A kép innen Sziasztok!   Jöhetne, a régóta olvasom a bloggot sablon. De én régóta kommentelek is, hát gondoltam megosztom a kommentelős ismerkedős, és végül véget, érős sztorimat. Kicsit vicces lesz, meg…..
Sokat cseszegetik a kínaiakat a borzalmas angolsággal megfogalmazott felirataikért (itt és itt is akad pár jó példa, de egy perc guglizás után még lehet találni egy tonnányit), joggal persze, mert azért az angol nem annyira bonyolult nyelv. Éppen emiatt csillanhatott fel kismillió…..
nőre lágyuló 2008.12.12 11:50:33
 Hétfő van, rögtön essünk neki a Férfinak.  Innen loptuk. Sziasztok. Az én történetem is bizonyítja a férfiak által ostobaságnak tartott igazságot, miszerint egy férfi örök gyerek, a rosszabb fajtából - érzelmileg nulla, tiszteletlen, és jellemtelen. Persze biztosan…..
nőre lágyuló 2008.11.17 06:43:20
Ismét egy tisztességgel megírt történet, a fiú élete összes nőjével elszámol, első csók, első óvszer, első szemét nő miatti részegedés. A heti képeket a NAK blogból nyúlomSziasztok,Első barátnőm 16 én 16.5, ő szedett fel, mert edzések miatt akkoriban nem igazán…..
nőre lágyuló 2008.11.13 06:20:38
 Ha egy pillanatra elhisszük a levelet, akkor eget biztosan állíthatunk: a szemüveges nők rehabilitációjában óriási szerepe van egy ilyen férfinak. A szemüveges nő szexi, mert egyszerre anyás, tanárnős, intellektuális, jajh. Jelzem, felvettem a recska-címkét. Sziasztok! Nem…..
Megjelent a T-Mobile hivatalos árlistája, az iPhone 3G négyféle konstrukcióban vihető haza: 9900 forintos és 16990 forintos havidíjjal, valamint 12 vagy 24 hónapos hűségnyilatkozat aláírásával. A vasárnap megjelent pletyka megalapozott volt, a T-Mobile ikon 400 nevű díjcsomagban…..
Ebből a sztoriból a világ legkínosabb Office epizódját is össze lehetne hozni: pisilni kell a kollégának, persze gyere fel hozzánk, úgy sincs otthon senki, aztán nyitod az ajtót, és fél perc is eltelik, mire észrevesznek. Tényleg van élő ember, aki ilyenkor azt mondja, hogy meg…..
Házinyúlra nem lövünk. Se vidéki értékesítőre, se a főnökre, még ha úgy is hívjuk, hogy góré, akkor meg pláne nem. Kínos szituációk eredménye a lakó- és munkahelyváltás, na meg a nagy-nagy fájdalom.   Kedves Szakítós! Egy ideig nem akartam megírni a történetet.…..
ElColmo írta a Homárnak, hogy egy újabb próbaperrel kóstolja be kedvenc parkolótársaságainkat, ami talán segítségére lehet másoknak is később:A 40.P. 874.07/2008 ügyszámon egy peres eljárás van folyamatban a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a BÖP Kft ellen. Ez egy ún.…..