Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naezmi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Terry Richardson fotózta a szerelmeseket minap. Úgy hírlik, Jen egy évig nem is szeretne forgatni, csak Justin Theroux nevű kedvesével tölteni a napokat. (Miután gondosan átalakította őt a képek tanulsága szerint is jó krapekká. Mutatjuk is az eredeti verziót, mert…..
Mandiner blog Cigányok ideje 2011.05.04 08:41:00
  „Nem is utolsó nép ez az én cigányom: Tűz van bennök, uram, hogy szinte süt, ragyog...” (Arany János: A nagyidai cigányok)   Most, hogy megismerkedtünk a rasszista vizelés tényállásával – sajátos magyar ízt adva ezzel az etnikai konfliktusok évezredes…..
Naezmi 2011.05.04 13:46:11
Én a egyetértek a segélyt csak a rendezett lakókörnyezetért és a családi pótlék részben természetben, iskolába járáshoz kötve elvvel. A következőkkel egészíteném ki, alkalmazkodva bizonyos helyi sajátosságokhoz:
Feltételezve, hogy a cigányok jelentős része olyan házakban él, amelyek telkeken állnak, ahol jórészt csak por és szemét van jelenleg, de akár termesztésre is alkalmas lehet. Illetve lakókörnyezetükben is vannak olyan földterületek - állami, önkormányzati, vagy akár az állam vagy önkormányzat által más tulajdonostól e célból tartósan bérelt területek - ahol szintén tudnak termelni. Így a segélyek egy részét, palántában, vetőmagban, esetleg tenyészállatban adnám. Feltétele lenne a programnak (és bár milyen segélynek), hogy az állam által kijelölt szakember útmutatásai és felügyelete szernint kell dolgozniuk a földeken - a saját termésükhöz termesztéséhez kapnának szakmai segítséget!!!! És kvázi a saját termesztésükhöz kapnának fizetést is (nevezhetjük így a segélyt) a terméket pedig eladhatná, vagy megehetné. Persze az eladáshoz is kaphatna segítséget, hogy ne a terepjárós bodzagyűjtők húzzák le őket.
Legyenek bio gazdaságok. Ott komoly értékteremtésre van lehetőség, aminek a vetőanyagon kívűl csak kézi munkaerőigénye van, az pedig van dögivel. A gyerekek az iskolában megtanulhatják a gazdálkodás alapjait. Ők még fogékonyak rá. Egy rohadt kis bab csírázást is milyen örömmel figyeli egy kisgyerek. Aki okos romagyerek az tanuljon integrálást, aki nem, az inkább gyümölcsfametszést, vagy ismerje fel a kukorica és a gaz közötti különbséget, hogy tudja melyiket kell kikapálni.
Szóval lehetne nekik hasznos elfoglaltságot találni a jelenleg is rendelkezésre álló eszközök ésszerű felhasználásával.
Eddig is gyanús volt, hogy Schmitt Pál esetleg Real Madrid drukker, hiszen négy évig volt Magyarország nagykövete a történelem nélküli, csúnyácska spanyol fővárosban. Most azonban – ha nem is hivatalos forrásból – de egy informátorunk megerősítette a hírt.Úgy tudjuk,…..
A 42 éves, de maximum harmincnak kinéző Kylie Minogue elkészítette legújabb klipjét az All the Lovers-re, amivel a július elején megjelenő Aphrodite lemezét szeretné népszerűsíteni. Mivel is mással próbálna nagy hírverést kelteni az ausztrál énekesnő, mint szexszel. A videó…..
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
Ede saját középiskolai szép emlékeit felidézve meséli el nekünk, amit a középiskolás gyermekétől az iskolai WC-ről megtudott. Megdöbbenve tapasztalta, hogy már a WC sem az a hely, ahol a diák a jól megérdemelt cigijét elszívhatná, hanem az idő múlásával a WC társadalma is…..
Azt hiszem, sikerült rájönnöm, hogy egyes vezetőink, minisztereink, képviselőink, jogvédőink és újságíróink miért nyilatkoznak úgy a roma kérdésről, hogy a romákat  és  jelenlegi segélyezési rendszert védik a dolgozó és tisztességel -egyre többet- adózó…..
Tök jó hír fogadott minket reggel. A lepénycsöcsű féktelen tivornyázós életmódja szemet szúrt másnak is, és jó állampolgár módjára megkérték szépen az adóhivatalt, hogy ugyan nézze már meg miből futja Szilvikének a fényűzésre. Ugye másfél éve még nem volt gond,…..