Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mgyrbci

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért az a képességem még mindig megvan, hogy ki tudok szúrni magammal... Alapvetően nincs belőle probléma, ha később kelek fel, ritka az, hogy a 10:30-as standup előtt legyen megbeszélés, bár én azért igyekszem 8:30-kor elkezdeni a munkát. A mai nap azért volt különleges, mert 9 és 12 között…..
Igen, még meg kell szoknom ezt az ágyat. Látok benne fantáziát, de még sok munkám lesz abban, hogy úgy aludjak benne, ahogy kell. Mondjuk, az sem segített, hogy meglehetősen hűvös volt az éjszaka. Ami alapvetően nem lenne rossz, az ember betakarózik, de úgy meg melegem volt. És nem tudtam rájönni,…..
És a cím ezúttal nem hazudik. Talán az egyetlen említésre érdemes kalandom az volt, amikor elmentem ebédért. Abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, van egy úgynevezett "Deli" rész. Itt vannak szendvicsek, olyan, csak melegítésre váró ételek, amiket már említettem (tikka massala, csirke…..
Ha nem is sikerült tegnap lényegesen korábban lefeküdnöm, mégis egész kipihenten keltem. Mivel sokan a kínai új évet ünnepelték, ezért csak egy meeting volt ma, azt is lezavartuk 15 perc alatt, szóval lehetett értelmesebb dolgokkal foglalkozni. Úgy néz ki, hogy azért nem tudom beállítani azt, amit…..
Ez az éjszaka kicsit zaklatottabb volt, mint szerettem volna. Mondjuk, lehet, hogy segített volna, ha a sörök következményeképp nem kell még éjszaka is kimennem pisilni. Sebaj, ilyenkor mindig olyan jó érzés ránézni az órára, és konstatálni, hogy még milyen sokat lehet aludni. Azért így sem volt…..
Talán nem volt olyan nehéz a reggele, mint előző nap, de úgy kelt fel, hogy nagyon várja a szombatot. Nyilván épp akkor nem érzi majd szükségét az alvásnak, de biztos, hogy semmiképp sem lesz hajlandó felkelni 9-ig... Az első meeting 9:30-kor volt, az utolsó 17:05-ig tartott. Az előzetes szerint 6…..
Egyre nehezebbek a reggelek. Ma már nem is volt kérdés, hogy a gép előtt fog reggelizni... A munkaidejét a megbeszélések, a videók, leírások tették ki, így nem sokat haladt azzal, amivel szeretett volna. Próbált időt optimalizálni, és az ebédre készített szendvicset a 2 órakor kezdődő meeting alatt…..
mgyrbci 2022.01.28 08:16:58
@Dawson: nincsenek ott magyarok, mert ők megtalálnák a kiskapukat :P
Erre a hétfőre több kísérlettel is készült. Kezdésnek arról akart meggyőződni, hogy milyen hatással van a reggeli kipihentségi indexére, ha fél egyik olvas, de ugyanúgy 7:45-kor kel. Arra volt kíváncsi, hogy ugyanolyan fáradtnak érzi-e majd magát, mint még szülőhazájában, avagy itt kevesebb alvásra…..
Fáradtan ébredt. Nem tudta, hogy ez annak köszönhető-e, hogy később tudott csak lefeküdni, vagy inkább annak, hogy nem aludt túl jól, többször is felriadt. Néha nem tudja még ilyenkor, hol is van pontosan, és beletelik pár pillanatba, mire tudatosul benne a város, a helyzet. Kikelvén az ágyból úgy…..
mgyrbci 2022.01.23 14:35:33
Ahhoz képest, hogy fél hat után tudtam elkezdeni az ebédemet készíteni, nem volt egy túl eseménydús nap. Kicsit megcsúsztam reggel, de azért bőven időben el tudtam kezdeni dolgozni. Mármint videót nézni... Ugyanis mára kb. ez volt a program: videókat nézni, megpróbálni megérteni, hogy miről van szó,…..
mgyrbci 2022.01.19 08:44:11
@Dawson: remélem elég az 5000$os keret :)
A tegnapi bejegyzés úgy ért véget, hogy leugrom még szétnézni, milyen mozgolódás van a környéken. Röviden: vegyes. Nem tudom, hogy én jártam-e rossz felé, de arra amerre sétáltam, nem sokan voltak az utcákon, ha van is éjszakai élet, akkor annak jelenléte nem az utcákon lévő tömegekben…..
A mai napnak elég fáradtan mentem neki, valahogy most tudtam volna még aludni. Ma már volt olyan menting, ahol a csapat összes tagja jelen volt (kivéve azt, aki épp Indiában a szabadságát tölti, illetve egy nő, aki még szülési szabadságon van). Elsőre aranyosaknak tűnnek. Ahogy emlékszem, én vagyok…..
A mai bejegyzés nem lesz hosszú két egyszerű ok miatt: Nem nagyon történt említésre méltó dolog, A statisztikát böngészve hétvégén drasztikusan visszaesik az olvasottság, így a jó sztorikat és képeket inkább a csúcsidőre hagyom. Amúgy elgondolkodtató, hogy akkor olvastok kevésbé, amikor nem a…..
mgyrbci 2022.01.09 14:08:35
Hah, egy ilyen cím után gondolom azt várná az olvasó, hogy egy nagyon érdekes és tartalmas bejegyzést fog olvasni. Hááát, izé... Bocsi. A mai nap ugyanis nem volt túl érdekes. Már-már szokásos hajnali kelés (7:30), majd egy jó kis reggeli. Féltem, hogy a 2l tej, amit kedden este vettem, sok lesz,…..
Azt hiszem, most kifejezetten jól osztottam be az alvásidőm. Továbbra is tartom a 22:30-as fekvést, ami meglepő, így pedig nem olyan vészes fél 8 körül felkelni. A baj az, hogy ez nem tudom meddig lesz tartható. Mert most még elintézem a dolgaimat úgy, hogy este még tudjak olvasni, de ha meló lesz,…..
mgyrbci 2022.01.07 17:43:32
Lassan úgy képzelem el ezt a blogot, mint "A 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója" című (zseniális) könyvet, csak mondjuk egy árnyalattal kevesebb ciki történéssel. Ami nyilván nem azt jelenti, hogy nem történt meg, csak hogy nem tudjátok, megtörtént-e, mert nem írok róla... :) Na mindegy,…..
Nem tudom, ez mennyire általános, de én, ha idegen nyelven kell valamit kérni/rendelni, akkor megpróbálok "felkészülni" a várható kérdésekből, és az azokra adható válaszokból. Mint mondjuk reggeli esetén, hogy milyen tojást kérek, milyen kenyeret, vagy éppen hogyan iszom a kávét. Ezeket szép lassan…..
mgyrbci 2022.01.05 19:37:29
mgyrbci 2022.01.05 22:39:37
@Dawson: egy rajz is jó lesz
mgyrbci 2022.01.06 05:59:22
@Dawson: Igen :)
Tavasszal bombaként robbant a hír, miszerint Nyerges Zsolt kiszáll a Szolnoki Olajból, a csapatot pedig újra az önkormányzat fogja üzemeltetni. Jós tehetségre már akkor sem volt szükség, hogy egyértelműen lássuk: a magyar bajnokságban 2010 óta mindent uraló Olaj egyeduralkodása véget ér. És ugyan…..
Sziasztok! Úgy gondolom, hogy ez a gyerekvállalás utáni legnagyobb változás az ember életében, hogy szinte nullára redukálódik az énidő. Minden szarra felkészítik az embert, a köldökcsonk levételétől kezdve a szélcsövezésig, de az hogy mentálisan felkészítsék a szülőket a gyerek érkezésére, arról a…..
mgyrbci 2019.02.07 19:52:46
A késői reggeli után befejeztük a pakolást, majd elmentünk még Venice Beachre egy utolsó pillantást vetni az óceánra, és még kicsit magunkba szívni ezt a miliőt. A parton kevesen voltak, a vízben szörfösök erőlködtek, a mólón pár horgász próbálkozott. Ami a szörfösöket illeti, én tök laikus vagyok…..
mgyrbci 2018.10.25 10:12:14
"Ég, s víz között a vezérhajó útra kész, vigyél el minket arra, hol még senki se járt!" - Na, hol vagyunk most? :) Egyre nehezebben megy számomra a reggeli ébredés... Persze, az sem segített, hogy az első pillantásaim egyike az volt, hogy Csabi veszi fel a Juventus mezét és rögtön realizáltam, hogy…..
mgyrbci 2018.10.21 09:24:09
@Dawson: és ha arra megy egy rendőr, akkor a legdrágább is lett volna :)
Először is, olvasói kérésre következzék egy fotó Csabiról. Ha rossz a kép, akkor azért az, mert szándékosan ilyet kerestem róla, ha jó, akkor meg a fotós zsenialitását kell kiemelnem. A következő percekben igyekszem a korábbi kommentjeiteket is lereagálni, már amennyiben le lehet. Köszi a…..
Ez egy igazán mozgalmas nap volt. Kezdjük az elején! Tökéletesen kiszámoltuk, mikor kell kelnünk, hogy a legtöbb esélyt adjuk magunknak arra, hogy elérjük a gépet. 6:45-kor már lent is voltunk, 50-re megtörtént a kicsekkolás is. Ekkor szétváltunk, Csabi szólt az inasnak, hogy kell a verda, én…..
mgyrbci 2018.10.18 06:56:40
#EztAkartátok #HidegVan #ÚjSzett #HajamisHogyÁll..
mgyrbci 2018.10.16 14:11:56
@Toto Csabi: Egyetértek!
A mai nap az Antilop kanyonnal kezdődött. Illetve azzal, hogy kb. ez az egyetlen hely, ahova időre megyünk, naná, hogy nem találtunk oda elsőre... :) De viszonylag gyorsan korrigáltunk, nem lett gond belőle. Mivel 7-8 fok lehetett, mi pedig a már-már szokásos rövidnadrág-póló kombóban (Csabin két…..
mgyrbci 2018.10.16 08:09:06