Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richie21

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondtam, hogy a normális vízen sok múlik az alvás tekintetében, ez az éjszaka már sokkal jobban telt. A baj az, hogy túl korán véget is ért. 8:56-kor arra ébredtem, hogy a nem sokkal arrébb lévő építkezésen elkezdtek fúrni. Illetve azt nem tudom, hogy fúrtak-e, a hang mindenesetre ahhoz volt…..
A nap egyik legizgalmasabb momentumának az ígérkezett, hogy kinyitom a postaládát, és vajon benne találom-e a hitelkártyámat tartalmazó borítékot. Az utolsó éjszakám egészen jól telt abban az ágyban, amit egészen megkedveltem a hetek során. Ahhoz képest, mennyit forgolódtam benne az első…..
Ha nem is sikerült tegnap lényegesen korábban lefeküdnöm, mégis egész kipihenten keltem. Mivel sokan a kínai új évet ünnepelték, ezért csak egy meeting volt ma, azt is lezavartuk 15 perc alatt, szóval lehetett értelmesebb dolgokkal foglalkozni. Úgy néz ki, hogy azért nem tudom beállítani azt, amit…..
Richie21 2022.02.02 06:28:55
@Dawson: az van odaírva, tehát annyi! Ennyi! :D :D
Talán nem volt olyan nehéz a reggele, mint előző nap, de úgy kelt fel, hogy nagyon várja a szombatot. Nyilván épp akkor nem érzi majd szükségét az alvásnak, de biztos, hogy semmiképp sem lesz hajlandó felkelni 9-ig... Az első meeting 9:30-kor volt, az utolsó 17:05-ig tartott. Az előzetes szerint 6…..
Ez volt az eddigi legnehezebb reggele. Amikor odanyúlt a telefonjáért, hogy nyomjon egy szundit, rápillantott az órára is. Kiderült, hogy már kétszer élt ezzel a lehetőséggel. És még csak nem is emlékezett rá... Ez baljós árny, veszélyes szokássá válhat, ha nem vigyáz. Persze, mindezt a harmadik…..
Richie21 2022.01.27 07:20:19
@Dawson: Yaaaay! :D
Richie21 2022.01.28 08:09:30
@Dawson: igen, innen visszatáncolni már nagyon durva lenne :D
Az éjszakája megint zaklatott volt. Ez alkalommal azonban más is foglalkoztatta, mégpedig hogy a kedvenc csapata helyi idő szerint reggel 7-kor játszott. Tudta, hogy nem fog felkelni azért, hogy megnézze, nem ígérkezett olyan nagy szórakozásnak, inkább igyekezte kipihenni magát. A telefon úgyis…..
Richie21 2022.01.24 10:22:29
@Roli88: ahhoz a 49ersnek harmadjára is el kellene kalapálnia a Ramset, nekünk meg ismét a Chiefs-t. Erre térjünk vissza egy hét múlva, addig ne vegyél iphone-t! :D
Megint nem aludt jól. Nehezen is jött szemére az álom, és éjszaka során is gyakran felébredt. Az okokon gondolkozva arra jutott, hogy valószínűleg fizikailag nem elég fáradt, csak szellemileg merül ki a nap végére. Ettől függetlenül nem kelt olyan nehezen, mint egy nappal korábban, mégis várta, hogy…..
Fáradtan ébredt. Nem tudta, hogy ez annak köszönhető-e, hogy később tudott csak lefeküdni, vagy inkább annak, hogy nem aludt túl jól, többször is felriadt. Néha nem tudja még ilyenkor, hol is van pontosan, és beletelik pár pillanatba, mire tudatosul benne a város, a helyzet. Kikelvén az ágyból úgy…..
A tegnapi bejegyzés úgy ért véget, hogy leugrom még szétnézni, milyen mozgolódás van a környéken. Röviden: vegyes. Nem tudom, hogy én jártam-e rossz felé, de arra amerre sétáltam, nem sokan voltak az utcákon, ha van is éjszakai élet, akkor annak jelenléte nem az utcákon lévő tömegekben…..
Richie21 2022.01.20 06:31:46
@Dawson: Bécinek nincs 5 órája, hogy braiselje a beefet.. :D
Ahhoz képest, hogy fél hat után tudtam elkezdeni az ebédemet készíteni, nem volt egy túl eseménydús nap. Kicsit megcsúsztam reggel, de azért bőven időben el tudtam kezdeni dolgozni. Mármint videót nézni... Ugyanis mára kb. ez volt a program: videókat nézni, megpróbálni megérteni, hogy miről van szó,…..
Verba volant, scripta manent Ehh... 2022.01.15 06:46:42
Hát ez nagyon nem volt jó. Kimagaslóan a legrosszabb nap, mióta itt vagyok. Főként a saját hülyeségem miatt... Gondolkoztam, hogy egyáltalán leírjam-e, vagy sem, mert elég ciki, és szégyellem is magam miatta, de egyrészt nem csak a jó pillanatokat szoktam megosztani másokkal, sőt, másrészt pedig…..
Richie21 2022.01.16 10:17:47
@Dawson: igen, ez túl magas labda volt, meghagytam Neked, nem akartam én lecsapni :D
Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a maximum, hány meetingje lehet valakinek egy nap, egy 8 órás blokkon belül. Nekem ma 5 volt. Jó, ezek közül volt egy, ami leginkább chit-chat volt, de tekintve, hogy új vagyok, szerintem azon is illett részt vennem, így pedig nem annyira tudtam ma haladni. Ráadásul,…..
A mai napnak elég fáradtan mentem neki, valahogy most tudtam volna még aludni. Ma már volt olyan menting, ahol a csapat összes tagja jelen volt (kivéve azt, aki épp Indiában a szabadságát tölti, illetve egy nő, aki még szülési szabadságon van). Elsőre aranyosaknak tűnnek. Ahogy emlékszem, én vagyok…..
Richie21 2022.01.13 06:48:48
@Dawson: igen, a címkét figyeld, nem minden esetben ajánlott szárítógépben szárítani. Meg a programtól is függ, bár az a legkevesebb, max írsz majd egy jó programot :D
Richie21 2022.01.14 06:22:11
@Dawson: nincs olyan piktogram, ami előre jelzi, hogy össze fognak menni a ruháid :D :D
Elég jól beállt ez a 11 körül fekvés és 7:45 körüli ébredés, egyelőre nem vagyok vészesen fáradt tőle. Igazából az a szomorú, hogy a munkaidőm végére leszek az... Pont amikor kezdődne a napom jobbik része. Nem jól van ez így. Ami a melót illeti, továbbra is tréningek, videók, olvasnivalók. Ma volt…..
Richie21 2022.01.14 06:19:18
@Dawson: akkor én értettem félre valamit… Mintha azt írtad volna, hogy ki kellene deríteni, hogyan szavazhatsz. :D
Lassan már nevezhető szokásosnak az ébredésem időpontja, frissen üdén (ezt az autocorrect "Irén"-re írta át...) pattantam ki az ágyból. Amúgy érdekes, mert itt később kel a nap, mint otthon, még 8 után, szóval hamarabb kelek fel, mint a nap... Elolvasgattam, amit el kellett, válaszoltam, amire…..
A mai bejegyzés nem lesz hosszú két egyszerű ok miatt: Nem nagyon történt említésre méltó dolog, A statisztikát böngészve hétvégén drasztikusan visszaesik az olvasottság, így a jó sztorikat és képeket inkább a csúcsidőre hagyom. Amúgy elgondolkodtató, hogy akkor olvastok kevésbé, amikor nem a…..
A késői reggeli után befejeztük a pakolást, majd elmentünk még Venice Beachre egy utolsó pillantást vetni az óceánra, és még kicsit magunkba szívni ezt a miliőt. A parton kevesen voltak, a vízben szörfösök erőlködtek, a mólón pár horgász próbálkozott. Ami a szörfösöket illeti, én tök laikus vagyok…..
A mai reggel is lassan indult. A reggeli a szokásos volt számomra, Csabi gofrit csinált magának. Gondoltam, gyümölcsnapot tartok, ezért felhoztam a szobába egy zöld almát. Tovább még nem jutott a kapcsolatunk, de látom az ágyból. Ha megenném, meg is lenne a havi gyümölcsadagom. Reggeli után…..
Nem tudom, Csabi mennyire nagy alvó, de ha már ő is csak 9:30 körül ébred, akkor azt hiszem hivatalosan is elfáradtunk. Pedig tegnap már fél 12-kor facebookozás közben elaludt... :) A lapletöltések és a kommentek számát tekintve azonban nekem úgy tűnik, hogy nem csak mi, hanem a nyájas olvasók is…..
Ez egy stresszes napnak ígérkezett, mert bár csak két programunk volt, mindkettő időhöz volt kötve, ám a kettő közötti távolság a lehetséges dugófaktorral megspékelve aggodalomra adhatott okot. Éppen ezért időben keltünk, hogy egy kényelmes reggeli is beleférjen. A reggeli nem volt semmi extra,…..
Azért meg kell állapítanom, hogy semmi sem tökéletes. Otthon azért kelek alkalomadtán hajnalban, hogy NHL meccset nézzek. Erre itt vagyok, most meg hajnal 4:30-kor kellett volna kelnem, hogy a United meccsét lássam. Még jó, hogy nem keltem fel rá, a hosszabbítás 6. percében gólt kapni, és ezzel…..
Először is, olvasói kérésre következzék egy fotó Csabiról. Ha rossz a kép, akkor azért az, mert szándékosan ilyet kerestem róla, ha jó, akkor meg a fotós zsenialitását kell kiemelnem. A következő percekben igyekszem a korábbi kommentjeiteket is lereagálni, már amennyiben le lehet. Köszi a…..
A reggel gyorsan eljött, túl gyorsan is. Mivel mára biciklizést terveztünk, kellett az energia, 3 tojásos omlettel kezdtem a napot. Azt hittem, elég lesz... Mondjuk, többet nem is bírtam volna enni, de ez már az én saram. Megnéztük, milyen útvonalak vannak, és elmentünk a legközelebbi…..
Ez egy igazán mozgalmas nap volt. Kezdjük az elején! Tökéletesen kiszámoltuk, mikor kell kelnünk, hogy a legtöbb esélyt adjuk magunknak arra, hogy elérjük a gépet. 6:45-kor már lent is voltunk, 50-re megtörtént a kicsekkolás is. Ekkor szétváltunk, Csabi szólt az inasnak, hogy kell a verda, én…..
A mai nap az Antilop kanyonnal kezdődött. Illetve azzal, hogy kb. ez az egyetlen hely, ahova időre megyünk, naná, hogy nem találtunk oda elsőre... :) De viszonylag gyorsan korrigáltunk, nem lett gond belőle. Mivel 7-8 fok lehetett, mi pedig a már-már szokásos rövidnadrág-póló kombóban (Csabin két…..