Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabadidő

45 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hónapokban nagyon sok minden történt a családunkkal nem kell gondolni rosszra.Márciusban volt Budaörsön a Jókai Mór Művelődédi Központban a Ír Kocsmasó ahol itt volt a Zsani is, de a 300 fős férőhelyes terembe 600 voltunk, ezért a hatóságok nagyon megbüntették a…..
Tavaly április óta betegeskedett a nagymamám csak nagyon nehezen tudtuk elvinni az orvoshoz. A háziorvos csak a negyedik beutalóval tudta befektetni a kórházba és elkezdődőtt a vizsgálatok sorozata, miután kiderült,hogy vastagbél daganata van a nagyinak és sajnos a szervezete nem…..
 Elérkezett az év vége itt vannak az ünnepek minden évben elmegyünk kirándulni az Adventi időszakban a Nyugdíjas klubbal. Az idei kirándulás a Mikulás túrával kezdődött december 4-én ahol Gyöngyösig mentünk autóbusszal és onnan kis vonattal Mátrafüredre. Nagyon élveztem…..
 Figyelem Mindenkinek! Aki tud segítsen a Vörösiszap Katasztrófa károsultjain. A mai napon ki kellett üríteni Kolontárt! A Juventus Rádió és a TV2 is beszáll az adományok gíűjtésébe ma este a megasztár alatt összes indulóra leadott szavazatokkal 50 Ft- adományoztok a…..
 Szeptember utolsó hétvégéjén kétnapos kiránduláson voltunk Sárospatakon és Sátoraljaújhelyen. Sárospatak volt a fő cél megnéztük a könyvtárat a várat nagyon sok múzeumot. Szinte az egésznapot ebben a városban töltöttük az esti órákba értük el a szállásunkat…..
 Sikerült néhány napot töltenünk a Balatonon pontosabban Balatonakaliban. Hatan voltunk ugyanis meggyőztük,hogy velünk jöjjön a nagyi is,hiszen mind a két fia ott volt és nem tudunk segíteni ha bármilyen probléma történne. Az időjárással szerencsénk volt bár nem mindig…..
 Magyarország  a színházi világ  legnagyobb alakját veszítette el tegnap Kállai Ferenc személyében (1925-2010). Igaz  jó magam nem láttam színpadon és filmem,de tiszteltem a munkásságát.Szinházi szerepekKatona József:Bánk Bán (Petúr bán)Madách Imre:Ember…..
Személyes élményeim Balatonlelle 2010.07.12 10:24:31
 Ezen a hétvégén  a Balatonon voltunk a szüleimmel pontosabban Balatonlellén. Nagyon érdekes volt,mert nemcsak pihenni mentünk hanem takarítani és leltározni.Ennek ellenére ez pár nap felejthetetlenül telt el számunra. Tegnap délután kettő körül érkeztünk haza azóta…..
 Június 11-én elkezdődött a labdarúgó világbajnokság. Az eddig lement mérkőzések kevés gólt hoztak magukkal ezalatt kivétel a Németország-Ausztrália 4:0 Gólszerzők:Podolski,Klose,Müller,Cacau . Minden nap három mérkőzést adnak a Magyar Televízióban 13:30 Új-Zéland-…..
Tegnap Magyarország a kisebbik rosszt választotta meg a Fideszt. A magam részéről mindig is baloldalinak tartottam magam. Remélem,hogy a következő négy évben békésen fognak telni az ünnepeink nem lesznek tüntetések.A 2014-es választásokon viszont a Baloldal fog nyerni legalábbis…..
Személyes élményeim Március 2010.03.09 15:46:00
 A március hónapom nagyon mozgalmasan fog telni számomra. Tavaly december 22-én felhívott az orvosom Dr Turcsányi István aki a jobbkezemet műtötte 2007-ben és most márciusban. Következményként egy hónapig gipszbe lesz kezem és utána jön rehabilitáció...
 A szilveszter éjszaka nagyon jól sikerült a számunkra igaz,hogy itthon töltöttem az édesanyámmal,de találtunk a tv-ben olyan Szilveszteri műsort ami tökéleletsen leköttötte a figyelmünket. Apa egész éjszaka dolgozott és csak reggel 6:30-re érkezett haza,ezért egy kicsit…..
 A 2009-es év a családunknak vegyesen telt el voltak jó és rossz időszakok is. Számomra a nyári hónapok voltak a legjobbak,hiszen az egész júniust munkával töltöttem,de a július és az augusztus pihenéssel telt el. Az idén eljutottunk a Balatonra,Debrecenbe és Erdélybe.…..
Tegnap este megnéztem egyik kedvenc műsorom, a Szempont, utolsó adását. A Magyar Televízió 2010-től már nem tart igényt erre az igazán igényes, értelmes háttérműsorra.Ha jobban belegondol az ember, jogos is ez a döntés. Minek fenntartani a köztévé szinte egyetlen olyan…..
Nem lesz könnyű visszakerülnie a Forma-1-be Kimi Raikkönennek, ha tényleg a rali és a kihagyás mellett dönt, állítja az exbajnok.”Rallizni akar, de kicsit lusta, szeret bulizni és inni egy keveset. Ha kimaradsz egy szezonra, komolynak kell maradnod, fizikailag és szellemileg is…..
Sajnálom,hogy a két rádió veszített a pályázaton,de a műsorvezetők hamarosan találnak maguknak munkát. Az én véleményem szerint a Bochkorék lehet,hogy kapnak egy műsort valamelyik tv csatornánál. Sebestyén Balázs vezeti Rtl-en tovább a vetélkedő műsorát a Széfett a Jáksó…..
 Az elmúlt években az ünnepeinket állandóan megzavarták a tüntetők. Az idei év ünnep úgy néz ki,hogy baj nélkül fog lezajlani. Akik szervezték ezeket a megmozdulásokat azok most a bőrtönben ülnek legalábbis egyrésze igaz,hogy az időjárás is rossz volt délelőtt …..
2009. október 17-én, szombaton tartotta alakuló ülését a MAVESZ, azaz a Magyar Versenysport-ellenes Szövetség. A szövetség célja, hogy felnyissa az emberek szemét a versenysport által okozott társadalmi károkra, így többek között arra, hogy a versenysport mennyire veszélyes az…..
Úgy fel vagyok háborodva, hogy mindjárt kiugrok a nadrágomból – mondta állítólag egy alaklommal Vitray Tamás, és mondom én is, mert, amit az utódok mívelnek az U20-as foci vb ürügyén, az igen visszafogott megközelítésben is vérlázító.Miközben Németh Krisztián,…..
 A hétvégén a Felvonulási téren ki volt állítva a BL trófea és apával együtt láthattam. Ez a rendezvény olyan legendák,mint Platini, Ronaldinho,C.Ronaldo,Messi mezeit is meglehetett nézni. Nagyon jól éreztük magunkat ugyanis a tűzoltók is országos szakmai versenyt rendeztek…..
 Az U 20-as labdarúgó vb-n eddig szenzációsan szerepelnek a mieink. Az Egervári Sándor vezette csapat tegnap este  1:1-et játszott a rendes játékidőben,majd a hosszabítás sem hozott döntést,mert itt 2:2 lett a végeredmény. Jöttek a bűntetők Gulácsi remekül teljesített…..
 Holnap egésznap programok vannak a lánchíd környékén ugyanis vasárnap rendezik meg a rákellenes világnapot ez a rendezvény nyolcadik évébe érkezett. Vasárnap 20:00-tól kezdődik a séta ahol a lánchíd rózsaszín kivílágítást kap.Számos közismert ember is részt vesznek…..
 A magyar kultúra egy közismert embert veszített el még augusztusban az ország Cseh Tamást. Jó magam én nem szeretem a zenéjét,de aki a baráti körébe tartozott pl:Bereményi Géza szerző társa tisztelték. Nagyon sulyos beteg volt már az utolsó hónapokban.Filmek1965 Szerelmes…..
 A mai nap egy kicsit más,mint a többi. Nem olyan régen mondták be rádióban megint elvesztettünk egy színész legendát Bujtor Istvánt. Az ötvös filmek és a szinkron hangja Bud Spensernek örökké fog élni az emlékünkben. Bujtor filmekPogány Madonna  (1980)Hamis a…..
 Tegnap este megnéztem egy spanyol bajnoki labdarúgó mérkőzést Barcelona Atletico Madrid találkozót. Szerencsés választás volt,mert gólgazdag meccs lett belőle a Barca nyert 5:2-re az Atletico ellen. A szombat estém ezért nagyon jól sikerült...