Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agicu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan két perccel ezelőtt végeztem a könyv olvasásával, szóval még frissek az emlékeim. :) A könyvet a héten szereztem be, és az volt a különös, hogy tulajdonképpen nem is ezért í könyvért indultam, de valahogy mégis ezzel tértem haza. Egyáltalán nem bántam meg, bár a regény igen különös…..
Vastagbőr Nem értik 2012.12.13 14:51:00
A legszomorúbb ebben a felsőoktatási "reformban" hogy a döntéshozók (szokás szerint) szándékosan vagy alapból egyszerre hülyék és cinikusak, össze-vissza hazudoznak és halvány fogalmuk sincs, hogy miért is fontos a felsőoktatás a fiataloknak. Ennél még az is jobb lenne, ha…..
agicu 2012.12.13 20:34:15
@Vidéki:
Drága Vidéki,
nem Babits, Karinthy.
Gondolom a többi is ennyire stimmel :DDD
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
Kép forrása: epresso.hu "Rohanok vissza a Parlamentbe, hogy le tudjak ülni a pedagógus-szakszervezetek képviselőivel, akik sztrájkkészültségben vannak, és alig várják, hogy ne kelljen tanítani." - idézte az FN24 Balog Zoltán minisztert. Erre én csak azt tudom mondani: ha az emberi…..
"A nő bort kért, a férfi ásványvizet, és most még feladatot is kaptam, mondta egy hatalmas korty után, létre kell hoznom egy új központot. Nehéz feladat, sóhajtott a prosti, a jógi egy pillanatra azt hitte, hogy a nő teljesen tisztában van a különböző jóga-irányzatok egymás…..
agicu 2012.11.05 08:50:14
@magyar-magyar szótár: tökéletes dekódolás!
A krízishelyzet mindig speciális felkészültséget jelent a nehéz helyzetbe került személy vagy szervezet életében.  A legnagyobb probléma az, hogy ha az ügy nagy nyilvánosságot kap, akkor nagyon gyorsan sérülhet a reputáció, gyorsan elfogyhat a bizalom. A köztársasági elnök…..