Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Negra Facia

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megkapod egy csajtól, hogy normális vagy, helyes és kedves fiú, ám mégis dob, a legtermészetesebb dolog, ha egy kicsit kiakadsz. Posztolónk egyik korábbi nője úgy tartotta, hogy a jó pasi az nem csak úgy van, hanem a nő faragja magának amilyenre akarja, és ez talán még…..
Negra Facia 2019.06.26 02:27:36
@Torokhang: ezek szerint volt már ázsiai nőd!?! ..
Negra Facia 2019.06.26 02:34:26
@Torokhang: csak azért kérdezem, mert a kommentből itélve Fülöp szigeteken laktál dolgoztál .. Azt akkor neked is tudni kell hogy egy filippinó nőnek is megvannak a maga árnyoldalai. Fehérként sosem!!! fogod megtudni hogy tényleg téged szeret e vagy a bőröd színét. (Mestido gyerek érték a családban a világosabb bőre miatt) A jellemed tetszik e vagy a kerek képű bankszámlád (ami vagy van vagy nincs de fehér férfiként te egy "gazdag amerikai" vagy) A gondoskodásodra vágyik, vagy arra hogy te gondoskodj róla (és persze a szüleiről a testvéreiről, a szomszéd árva kisgyerekről akit iskolába kell járatni stb) Pár év tapasztalat egy filipinával leélt kapcsolatban kibuktat 1-2 dolgot.
A sci-fi, azaz science fiction (vagyis tudományos fantasztikum) műfaji meghatározását sok vita övezte mindig is. Sokszor felvetődött már, hogy végülis mitől sci-fi a sci-fi. Ha  például egy történet a világűrben játszódik, attól már feltétlenül science fiction lesz belőle? Ha egy űrhajón megölnek…..
Az úgynevezett fordított kultúrsokk elég sok embert elér azok közül, akik külföldről költöznek haza (erről nemrégiben itt, a blogon is volt poszt, itt található). A jelenség egészen hétköznapi dolgokban nyilvánul meg – erről szól a mai egyik írás. Aztán megnézzük,…..
Negra Facia 2018.10.08 07:31:18
@Horthy Miklós cselédje: "sok gond van, de aki nem látja hogy éppen felfelé megyünk most, az egyszerűen vak."

... mondta XVI. Lajos és fellépett az emelvényre a guillotine mellé.....