Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fonecker

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete szerint etikátlan, hogy az alapképzésben nyelvvizsgához kötik az oklevél kiadását a felsőfokú intézmények. Nos, röviden: szerintem meg etikátlan, hogy mindenféle bunkó szülők minél könnyebb úton szeretnének diplomát kicsikarni az…..
Fonecker 2009.07.21 14:48:12
@utcai_arcos: a fizetés csak az egyik része.
Miért ne lehetne valaki diplomás ápoló?
Fonecker 2009.07.21 16:49:44
@Naszta: A hátrányt nem vitatom, de a teljes ellehetetlenítést viszont igen.
Következő történetünk egy APEH dolgozó levele, amely az Apeh-intranet-hálózatán jelent meg és egy kedves olvasónk továbbította nekünk. Kedves Despota! Bár a történet esetemben és kollégáim esetében nem "klasszikus" munkahelyi terror, örülnék, ha közzétennéd. Az…..
Fonecker 2009.07.18 11:09:11
@zsoltikamzsoltikam:

Mert a sok minimálbéres adócsaló havonta százezreket-milliókat tesz zsebre.
Amíg a szalagmunkástól az utosó forintig levonják az adót, és a bölcsödés gyermekgondozó is hatvanezerért jár dolgozni, az adócsaló meg az Audijából röhög rajtam, rajtuk, és rajtad is, mert a fél fizetésünket levonják, hogy legyen adóbevétel...
Levél egy munkahelyről, ahol felügyelők állnak a dolgozók háta mögött, ahol a hasmenésért büntetés jár, ahol a legapróbb hibákat is megtorolják.Sziasztok! Én nem a saját sztorimat szeretném nektek lenyomni, hanem az egyik barátnőmét, aki megkért, hogy írjam le helyette.…..
Nem kap kellő elismerést ez a nagyszerű hölgy. Pedig tulajdonképpen hálásak lehetünk Ibolya asszonynak. Az MDF elnöke két nap alatt két súlyos problémát is megoldott tempós politikai ámokfutásával. A magyar polgárok Ibolyának köszönhetően megszabadultak az egyre…..
Fonecker 2009.03.10 19:36:37
szmm.gov.hu/download.php?ctag=download&docID=20728

Egyébként a pontos számok:
- regiszrtált munkanélküli:442,3 ezer fő
- rendszeres szociális segélyezett: 147,5 ezer fő
Nem milliós tömeg...
A segély átlagos összege 25e Ft, a maximuma: 56 e Ft.

Ezt irigyled tőlük?
killtheradical Nyugdíjcsapda 2009.02.20 06:07:00
Jogállam. Jogállamban nem lehet a szabályokat direkt megkerülve nyerészkedni. Emlékszik még valaki arra, amikor drága képviselőink úgy emelték meg a fizetésüket, hogy nem a köztisztviselői illetményalapot növelték, csak a saját szorzójukat? Mindezt a legnagyobb egyetértésben,…..
Konzervatórium A minimálbérről 2008.06.17 07:05:00
Az állam sokféle módon beavatkozhat a gazdaságba, ezen módok között akadnak védhetőbbek és kevésbé védhetőek. Egy biztos: kevés beavatkozás ártott annyit egyrészt a gazdaságnak, másrészt a társadalom általalános erkölcsi karakterének, mint a minimálbér intézménye.…..