Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joanhickson

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A munkám, a családom és egyéb állatfajták az írásom rovására megy.    ..
 primus Hull a hó és hózik, Micimackómeg kit érdekel. secundus Szép ezüstszürke rókabundám kötött ruhám nem új,de nem is mostam Perwollal. tertius és egyben befejező magvas gondolat Ízlelgetem az új Quimby lemezt.Quimbyt eszem, ropog a fogam…..
 Hű meg há, meg harsona, folyjon a pezsgő na és tűzijáték! Egy éves lettem.  Éppen 365 napja publikáltam az első bejegyzésemet.Sosem gondoltam volna, hogy ezt is megérem. Csak olyan üres firkálgatásnak indult.Nem tudom honnan merítettem ehhez a…..
Joanhickson 2011.01.24 12:20:47
@Szilvuplé möngyő: Ezúton köszönöm én is az elindítónak... hát akkor BOLDOG SZÜLINAPOT! Azt pediglen, h mi számít irodalmi műremeknek ne analizáljuk... Ez nekem 100szor inkább, mint a sok hömpölygő döbbenetes elmehányadtatott fejből kilökött borzalom amit papíron kiadnak..
Ha virtuális ölelésre vágyom (na meg időm engedi), akkor olvaslak még sokszor 365 napon át...SZÓVAL ABBA NE MERD HAGYNI. V.
Joanhickson 2011.01.28 08:56:05
@Szilvuplé möngyő: Drágám, én csak fejben mekegek, mert mire egy ilyen blogot összeszedek elevenen elepedek.. (Egyet elkezdtem, kajásnak terveztem; de már egy fotó beszerkesztése és a betűszín megváltoztatása is akadályba ütköztetett...vagy vállalsz továbbképzést, netán?!) Na de a lényeg én csak kajákról meg állatokról kicsikről és nagyokról, kerítésen innen és túl tudnék írni sok kicsi szösszenetet- olyan igazi mizantróp blog lenne, jó sok fikával.... Az meg kit érdekel.(?) Akkor már inkább beszélgessünk... V.
"Hogyan szorulhatott ekkora hang egy ilyen kicsi testbe?" Egy tehetségkutató zsűrije minden bizonnyal ezzel a mesterkélt fordulattal reagálná le azt, ami most következik. Színpadra szólítjuk ugyanis azokat a művésznőket, akiknek hangterjedelme fordítottan arányos…..
Joanhickson 2011.01.28 08:43:11
  Egy nagy büdös francokat teszek ilyet.Tudom mit tettem tavaly nyáron.Semmiképpen nem adom alább, sőt.Ha lehet még fokozni fogom. Olyan rossz leszek, amilyen csak tudok.Egyetlen álmom minden körülmények közöttaz Operában voltunk valóra váltom.  ..
 Ma elteszek két és fél kiló kovászolni való uborkát egy szép nagy 5 literes üvegbe.ezt merted ideírni?ezt!..
 csodás napra virradtam fogalmam sincs mi van velemde reggel ótaegyfolytában csak mosolygokkorra és nemre való tekintet nélkülmindenre és mindenkire hát nem nagyszerű?  ..
Drága Felhasználók! Az első olyan foci-vb kezdődik el június 11-én, amelynek az összes mérkőzését élőben nézhetitek az Indexen! A Magyar Televízió közvetítéseit a Sport Gézán adjuk, ahol a meccs mellett visszajátszásokat, statisztikákat is nézegethettek, sőt folyamatosan…..
Joanhickson 2010.06.10 22:12:55
@bemondo: nah' akkor itt D'harasztiban harangoztak... :( Flynet =grrrrrrrrr)
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
Joanhickson 2009.08.23 20:26:02
Hát aranyos kis írás... sajna a címválasztás miatt (nem túl nyerő) megbántottál néhányakat- ez van. Nem kellene, szabadna ennyire komolyan venni.(bár ez is szubjektív, tudok olyanról aki előző nap este odaült a kapu elé és a jegyért is éjszakázott anno pedig nem volt meleg az idő, h az első sorból láthassa Madonnát- ők nem hiszem, h tudnak nevetni az írásodon, ellentétben velünk...) Minden esetre minket kárpótoltál "mindenért" amit a KIFEJEZETTEN SZAR SZERVEZÉS hibájából elszenvedtünk! Ha ez nincs, szerintem az írásodnak értelme sem. Azért az feltűnt(nekem)- nem volt "rajongóbarát" Madge hangulata a budapesti estén- ez jutott.. DE!!! Eljött. Végigtáncolta. Tátogta? Lehet, nem zavart. Ott volt a színpadon és legalább Tőle, ha már a szervezőktől nem is, megkaptuk ami a "pénzünkért járt". Mellesleg nekem minimum egy 15 éves álmom vált valóra,h Magyarországon láthattam élőben. Égbe emelt középső ujjakat láttam,(sokat) Madonna fikázást nem hallottam véletlenül sem- annál inkább a szervezőkét, de azt vastagon..nem is írnám le... Belegondolni abba, h mi jár egy sztár fejében, aki sok százezer ember előtt lép fel hetente- több, mint felesleges.. Befejezve az okfejtést annyit, h AKÁRMILYEN sztár "hülyeségét" képes feledtetni egy rugalmas, korrekt szervezés,odafigyelés a Rajongókra akik nem kevés pénzt áldozva akár hosszú órákat várnak lelkesen és boldogan az EGYÉNI létezésükről semmit nem tudó és tudomást sem vevő, hanem őket massza és bevételi forrásként kezelő SZTÁRRA... Ui: időben szólók: akinek nem sztárja, ne vegye magára!!!!! Köszi. J.H.