Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ebler

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP 2014-ben nagyot kockáztatott azzal, hogy  nem csatlakozott az Összefogáshoz, de hosszabb távon így jártak jól, önállóan bejutottak a parlamentbe és folytathatták külön utas politikájukat. A következő ciklusban a közvélemény kutatások alapján a parlamenti bejutási küszöb környékén stagnált a…..
Ebler 2018.10.04 08:50:27
Az valahol nagyon mélyen megvan még nektek, hogy miről kéne szólnia a politikának, hogy mi kellene legyen egy párt létezésének célja?

Segítek: nem, nem az, hogy bejusson a parlamentbe

A posztból tökéletesen látszik, hogy hol a hiba az LMP-ben: csak és kizárólag az volt a fontos, hogy az LMP-nek jó legyen, hogy az LMP jó helyzetben legyen és ennyi. Hogy van itt közben egy ország, ahol emeberek élnek, akiket képviselnetek kellene, azt pedig magasról leszarjátok.

2014-ben még kényelmesen meg lehetett volna állítani Orbán ámokfutását.
Ha az LMP egy valós ellenzéki párt lett volna, akkor a Fidesz antidemokratikus lépéseit látva egy pillanatig nem lehetett volna vita tárgya, hogy ha egyedül nem lehet legyőzni őket, akkor össze kell fogni a többi párttal, mert az ORSZÁG érdeke ezt kívánja. Nos az LMP leszarta az ország érdekét, ahogy hogy írod is, nekik az számított, hogy ők jól jöjjenek ki a választásból. Nem is csoda, hogy már akkor szétszakadtak.

Idén ez még világosabban látszott, veztő LMP-sek is elismerték, hogy minden fórumukon mindenki hangosan követelte, hogy fogjanak végre össze, de Schiffer és Sallai fenyegetésekkel, zsarolással megakadályozták ezt. Szél és Hadházy bűne annyi, hogy ehhez csendben asszisztáltak, nem álltak nyilvánosság elé Schifferék belső nyomulásával, csak amikor már késő volt.

Az LMP-t senki nem kiáltja ki bűnbaknak, az LMP egyértelműen a legnagyobb bűnös.

Hogy merre mozgatják ezt pártot Schifferék, azt jól mutatja, hogy amíg a Kunhalmi javára visszelépő Kassai Dánielt kizárták a pártból, addig az a zuglói jelölt Barta János - aki maga is beismerte, hogy a Fidesz gyűjtött aláírást a jelöltségéhez - csak egy enyhe dorgálást kapott. Aztán ott van még a vezetésben a Schmidt Máriával egyeztetgető Schmuck Erzsébet, meg az immár Mészáros Lőrinc üzlettárs Ungár Péter, miről beszélünk?

Az LMP nem ellenzéki párt, sose volt az, mára viszont már nyugodtan ki lehet jelenteni azt is, hogy a NER része lett. Átvertek, elárultak mindenkit aki rájuk szavazott és ahogy a posztból látszik, a legcsekélyebb lelkifurdalásuk sincs emiatt.