Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Szabó Ilona

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Otthoniak!    Eljött ez a nap is! Izgatottan várakozunk mindannyian, hogy végre indulhassunk haza. Bár az egyik szemünk sír hiszen itt hagyjuk ezt a csodaszép helyet, a másik pedig örül hogy végre láthatjuk az otthoniakat! Holnap délelőtt találkozunk a Keleti pályaudvaron! :)..
Kedves Otthoniak! Végre elérkezett ez a nap is! Találkoztunk végre a Hercegnővel! Ez egy nagyon nagy kitüntetés mindannyiunk számára, hiszen a kastélyba nem léphetnek turisták, de még a liechtenstein-i lakosok sem! A kastély a hercegi család lakóotthona, ami nagyon otthonosan volt berendezve. A…..
Liechtenstein 2018 ősz Fontos!!! 2018.10.16 19:38:44
Kedves szülők! Az előző hét folyamán már írtunk a blogra is és emailt is küldtünk a hazautazás időpontjának megváltozásáról, de gondoltuk itt is közöljük, hogy nem csütörtök hanem péntek délelőtt fél 10-re érünk haza a Keleti pályaudvarra. Kérjük, hogy jelezzen az is vissza aki esetleg látta már de…..
Andrea Szabó Ilona 2018.10.16 20:46:14
Kedves Otthoniak!    Ma is csodás napunk volt! Délelőtt természetesen ismét tanultunk és a hercegnőnek szánt műsorra készültünk. A műsor népdalokból fog állni, illetve három bátor önként jelentkező furulyázni is fog! :) Már nagyon jól megy az előadás, bízunk benne, hogy a hercegnőnek is tetszeni…..
Kedves Otthoniak!   Az itteni időjárás nagyon kegyes hozzánk, hiszen ma is gyönyörű napsütéses napra ébredtünk. A délelőtt folyamán a kertben játszottunk, majd délután nekivágtunk Svájc egyik kisvárosának. Itt az első megálló egy aranyos kis tavacska volt, ahol megetettük a kacsákat. Utána…..
Attila üzenete: "Szia Anya, Isu, Máté, Niki! Hiányoztok nagyon! Jól érzem magam! Finom a kaja. Szép a kilátás! Jó a szállóhely! Jól haladok az olvasónaplómmal. Jó nagy az itteni udvar. Én gyújtottam meg a misén a gyertyát. Megnyertük a heti tisztasági szoba versenyt. Jól alszom…..
Kedves Otthoniak! Ma is tavaszias időre ébredtünk, meglepően meleg van itt. Reméljük sokáig megajándékoz minket az időjárás ezzel a fantasztikus idővel. A délelőtt folyamán sokat játszottunk, de természetesen a tanulásról sem feledkezünk meg. Kis csoportokban tanultunk és igyekeztünk megcsinálni az…..
Kedves Otthoniak! Hosszú és fárasztó utunk után megérkeztünk épségben a szálláshelyünkre. A vonat utat nagyon élveztük, néhány órácskát sikerült aludnunk is. A vonat állomásról kisbusszal hoztak minket gyönyörű szálláshelyünkre, ahol szobafoglalás és rövid pakolás után, mennyei reggeli várt minket.…..