Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beautysecrets

92 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha parfümöt, vagy kölnit, tehát valamilyen illatot szeretnénk vásárolni, akár magunknak, akár ajándékba, nincs könnyű dolgunk. A boltok polcai roskadoznak az üvegektől, a különböző típusú illatok között eligazodni szinte lehetetlen. És azon kívül, hogy ki kell deríteni, milyen illat illik hozzánk -…..
A férfi és női parfümök leggyakrabban az illatuk alapján könnyen elkülöníthetőek. Ám a férfias fás, fanyar parfümök és a virágos, édes női illatok mellett kaphatóak már uniszex, azaz mindkét nem számára ajánlott kreációk is. Ha pedig vágyunk a határozottan különböző illatra, ám mégis szeretnénk, ha…..
Az egyedi nevű és illatú parfümök közül érdemes közelebbről is megismerni Thierry Mugler parfümjét, az Alien-t. A parfümök szokatlan üvegei önmagában sem mindennapiak, a benne rejtőző illatokat megérezve pedig biztosak lehetünk benne, hogy az Alien különleges nőknek és férfiaknak, különleges…..
Azt már biztos mind tapasztaltuk, hogy személyiségünknek és stílusunknak megfelelő ruhában magabiztosak és ragyogóak vagyunk, ám ha nem hozzánk illő darabokat viselünk, ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, oda a magabiztosság és csak a feszengés marad. Épp ezért fontos tisztában lenni azzal,…..
Ha a parfümök között válogatunk, az ismert jegyeket és jellemzőket figyeljük. Van aki az édes, más a virágos, fás, citrusos illatokat szereti, de ezen kívül nehéz eligazodni a már elérhető, számtalan új parfüm és illat stílus tengerében. Az egyik legizgalmasabb és legtrendibb vonal manapság a…..
Számtalan szimbólum és jelkép vesz körül minket nap, mint nap. Már kisgyermekkorban feltűnnek a rajzokban azok az ősi formák, melyeket a régi korok emberei még tudatosan használtak, de ma már nem igazán tudjuk, pontosan mit jelentenek. Az egyik ilyen leggyakrabban előforduló szimbólum a csillag, ami…..
Akik kevésbé követik a divatvilág haute couture vonalát, talán nem tudják azonnal hova tenni Thierry Mugler nevét. Ám ha meglátják a jól ismert csillag alakú parfümös üveget, vagy az Alien illat dobozát, esetleg látták Cardi B ruháját a Grammyn, már biztosan tudják, kiről van szó. A jelenleg 70 éves…..
Hamarosan vége a nyárnak, a nyaralás már csak egy emlék, lassan még a barnaságunk is lekopik. Enyhül a kánikula, rövidülnek a nappalok, de nincs ok a szomorkodásra: a jó idő még sokáig kitart és vár ránk egy gyönyörű ősz, tele jobbnál jobb programokkal. ..
Bár a nyárnak lassan vége, de fontos, hogy ápoljuk és védjük bőrünket a nyár végi  napsütésben is, és a kritikus órákban.Tudjuk, hogy rendszeresen használni kell a bőrünknek megfelelő napkrémet, a kritikus órákban pedig a legjobb, ha nem is megyünk a napra. Különösen igaz ez akkor, ha az időjárás…..
Ugyan a nyárnak lassan már vége, de ha szeretnénk megtartani bőrünk gyönyörű barna színét, fontos, hogy megfelelő kozmetikumok mellett figyeljünk arra is, hogy mit eszünk. Ha sokat voltunk napon a megszerzett barnaságon kívül bőrünk is nagyobb igénybevételnek volt kitéve: a napsugárzás és a víz…..
A arcon, ritkábban a testen megjelenő apró pattanások, mitesszerek minden életkorban előfordulhatnak, de leginkább a pubertás korra jellemző a megjelenésük. Fájdalmasak, nehezen gyógyulnak és könnyen begyulladnak, főleg ha rosszul kezeljük őket. De mitől alakulnak ki, megelőzhetőek e és ha már itt…..
Az első, amit a bőrápolásról megtanulunk: a hidratálás fontossága. Tudjuk, hogy bőrtípustól és életkortól függetlenül az arcápolás alapdarabja egy jó hidratáló krém, de ez még nem elég. A belső hidratálás az egész szervezetünkre, így a bőrünkre is hatással van, tehát erről sem szabad…..
Az internetes kihívásoknak ritkán van értelme, de szerencsére idén nyáron megjelent egy igazán hasznos is: a plastic free july, azaz a műanyagmentes július. Az önkéntes műanyag mentességre vállalkozók ebben a hónapban megpróbáltak úgy élni, hogy teljesen kihagyják a mindennapjaikból azokat a…..
Dübörög a fesztiválszezon, egymást érik a szabadtéri bulik, készülünk kedvenc előadóink koncertjeire. Augusztus elején pedig indul a legek legje: a Sziget Fesztivál. Ha megvannak a jegyek és már csak a napokat számolod, azon is biztos elgondolkoztál, hogy mi legyen az idei fesztivál outfited, milyen…..
A nyaralás alatt, akár a vízparton töltjük az időnket, akár a városnézést választjuk, vagy a szabadban sportolunk, a bőrünket sokkal több napsugárzás éri, mint az év többi időszakában. Ehhez pedig nem csak a fényvédelemmel, de a mindennapos ápolással is igazodnunk kell. Ami tavasszal, vagy a nyár…..
Azt már tudjuk, hogy a vízparton sem a napozáshoz, sem a fürdéshez nem érdemes vastag sminket viselni. De a csinos fürdőruha és a stílusos kiegészítők mellett igényünk van arra is, hogy az arcbőrünk a lehető legjobb formáját hozza ebben a helyzetben is. A vastag alapozóréteget és a vérvörös rúzst…..
Ha végre elérkezett a várva várt szabadság és már csak órák választanak el az indulástól, az utazás izgalma mellé a csomagolás izgalma is betársul. Van, aki a fél ruhatárával és fürdőszobájával szeret utazni, más inkább a minimális csomag nyugalmára esküszik, de a pakolást senki sem ússza meg. A…..
A különböző utazási irodák és weboldalak minden évben elkészítik a legnépszerűbb célpontok listáját. A legszebb strandok, legjobb európai városok, legizgalmasabb éjszakai élet és a további, legkülönbözőbb szempontok alapján összeválogatott listákat érdemes átnézni, mert egyrészt remek új helyekről…..
Elkezdődött a vakáció, a nyaralások szezonja, lázasan készülünk a rég várt pihenésre. Útikönyvet veszünk, útlevelet csináltatunk, megvesszük a bőrünknek megfelelő napkrémet és igyekszünk mindent becsomagolni, amire szükségünk lehet a pihenés napjai alatt. A napvédelem mellett azonban van még mit…..
Nyáron nem csak a sok napsütés, a hosszú nappalok és a jó idő tesz boldoggá, de a friss gyümölcsökből és zöldségekből is ilyenkor érdemes feltankolni. Jól tudjuk, hogy a szervezetünk minden vitamindús, egészséges falatot meghálál, de érdemes a bőrünk szépségéért is fogyasztani ezeket. A…..
A hosszú nappalok, a rengeteg napsütés pozitív hatással van a lelkünkre és a testünkre, nyáron könnyebben vesszük rá magunkat a mozgásra is, mint a tél hideg és sötét időszakában. A szabadtéren űzött nyári sportoknál azonban oda kell figyelnünk néhány dologra, ha a mozgás öröme mellett nem…..
Hosszú nappalok, meleg éjszakák, forróság: a nyári hónapokat nem csak a nyaralás, a strandolás és az esti szabadtéri programok miatt szeretjük. Vannak sportok, amikre csak ilyenkor van alkalmunk, érdemes hát kihasználni a jó időt és kipróbálni mindent, amire csak lehetőségünk nyílik. Mozgásformák,…..
Minden szezonnak megvannak a maga kihagyhatatlan darabjai, így az idei nyárnak is. Olyan trendek is előkerültek erre a szezonra, amik már nem ismeretlenek: egy részükkel a 80-as években is találkozhattunk, az igazán divatérzékenyek pedig már tavaly nyáron beszerezhettek belőlük egy két darabot. A…..
Ha Olaszországba utazol, készülj fel arra, hogy hiába tudod pontosan, milyen kávét szeretsz, az első kávé megrendelése zavarba fog hozni. Annyi féle és fajta kávéval találkozhatsz a  legegyszerűbb kávézóban is, hogy biztos nehéz lesz a választás. Olaszországban ugyanis művészi szinten, szigorú…..
Az utazás izgalmát a csomagolás izgalma már hetekkel az indulás előtt megelőzheti, amikor elkezdünk gondolkodni azon, hogy mi is kerüljön a bőröndbe? Sok minden függ attól, hogy hány napra megyünk, milyen lesz az időjárás és milyen jellegű a szállás, de egy biztos. Bárhol is járunk, a bőrünk a világ…..