Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anikodevai

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Otthoniak! Végre elérkezett ez a nap is! Találkoztunk végre a Hercegnővel! Ez egy nagyon nagy kitüntetés mindannyiunk számára, hiszen a kastélyba nem léphetnek turisták, de még a liechtenstein-i lakosok sem! A kastély a hercegi család lakóotthona, ami nagyon otthonosan volt berendezve. A…..
Liechtenstein 2018 ősz Fontos!!! 2018.10.16 19:38:44
Kedves szülők! Az előző hét folyamán már írtunk a blogra is és emailt is küldtünk a hazautazás időpontjának megváltozásáról, de gondoltuk itt is közöljük, hogy nem csütörtök hanem péntek délelőtt fél 10-re érünk haza a Keleti pályaudvarra. Kérjük, hogy jelezzen az is vissza aki esetleg látta már de…..
anikodevai 2018.10.16 20:13:45
Ati üzenete: "Szia Anya! Egy nappal később megyünk haza! Remélem, hogy megkaptad a leveleket.  Puszi: Ati"   Vercsi üzenete: "Sziasztok! Nagyon Hiányoztok! Remélem jól vagytok mert én nagyon jól vagyok! Többet Írjatok! Finom a kaja itt. Lehet, hogy mi nyertük a szobatisztasági versenyt. Három…..
Kedves Otthoniak!    Ma napunk őszi hangulatban telt. Bár az idő töretlenül csodás, a délután nagy részét őszi képek festésére szántuk. A gyerekek nagy örömmel és lelkesedéssel készítették el a különböző remekműveket. A nap többi részében pedig játszottunk, sétáltunk, falevelet gyűjtöttünk a…..
Kedves Otthoniak!    Ma is csodás napunk volt! Délelőtt természetesen ismét tanultunk és a hercegnőnek szánt műsorra készültünk. A műsor népdalokból fog állni, illetve három bátor önként jelentkező furulyázni is fog! :) Már nagyon jól megy az előadás, bízunk benne, hogy a hercegnőnek is tetszeni…..
Kedves Otthoniak!   Ma is gyönyörű napra ébredtünk. Kihasználva a napsütést délelőtt elindultunk kirándulni az erdőbe. Egy hatalmas séta után hazaérve megint egy újabb fantasztikus ebéd fogadott minket. Ebéd után gyakoroltuk a hercegnőnek szánt műsorunkat, igyekszünk minél jobbak lenni, hogy…..
Kedves Otthoniak!   Az itteni időjárás nagyon kegyes hozzánk, hiszen ma is gyönyörű napsütéses napra ébredtünk. A délelőtt folyamán a kertben játszottunk, majd délután nekivágtunk Svájc egyik kisvárosának. Itt az első megálló egy aranyos kis tavacska volt, ahol megetettük a kacsákat. Utána…..
Kedves Otthoniak!   Újabb gyönyörű napsütéses napra ébredtünk. Reggeli után a délelőtt nagy részét tanulással töltöttük. A tankönyvek felett eltöltött hasznos órák után jöhetett a jól megérdemelt kirándulás. Busszal, majd gyalog nekivágtunk a fővárosnak. Megnéztük Vaduz emlékműveit és a…..
Kedves Otthoniak! A mai napon is igyekeztünk kihasználni ezt a fantasztikus időjárást, így szinte az egész napunk kint a szabadban telt. Reggeli után gyakoroltuk a műsört, amit a hercegnőnek fogunk előadni, majd elindultunk a játszótérre. Egy hatalmas séta után visszatértünk szálláshelyünkre egy…..
Kedves Otthoniak! Ma is tavaszias időre ébredtünk, meglepően meleg van itt. Reméljük sokáig megajándékoz minket az időjárás ezzel a fantasztikus idővel. A délelőtt folyamán sokat játszottunk, de természetesen a tanulásról sem feledkezünk meg. Kis csoportokban tanultunk és igyekeztünk megcsinálni az…..
Vera üzenete:  "Szia Anya, Apa, Juli, Marci! Nagyon hiányoztok! Szeretlek titeket!  Puszi: Vercsi"   Fruzsi üzenete: "Sziasztok! Nagyon hiányoztok! Nagyon jól érzem magam itt. Sokat szoktunk sétálni. Sok ajándékot kaptunk, köztük ruhát, cipőt, csizmát, fésűt, krémet meg mindent. Sokat eszünk és…..
Kedves Otthoniak! Mai napunk hasonlóan élménydúsan telt, mint ahogy elkezdődött. Éppen hogy elkezdtük felfedezni a szálláshelyünkön található kincseket, amikor egyik vendéglátónk Bani bácsi bejelentette két hercegnő érkezését is. Egyikük az éppen vendégségben lévő romániai hercegnő volt, aki…..
Kedves Otthoniak! Hosszú és fárasztó utunk után megérkeztünk épségben a szálláshelyünkre. A vonat utat nagyon élveztük, néhány órácskát sikerült aludnunk is. A vonat állomásról kisbusszal hoztak minket gyönyörű szálláshelyünkre, ahol szobafoglalás és rövid pakolás után, mennyei reggeli várt minket.…..