Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(sabeth)

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válasz röviden: nem egészen. A Lifetime nyári meglepetéssorozata, az UnREAL az egyik legjobb dolog, ami a tévével történhetett, mert egyszerre kapunk benne egy kulisszatitkos, insider sorozatot és egy szappanoperát, az előbbit egy Everlasting című, Nagy Ő-szerű reality…..
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
(sabeth) 2011.10.07 11:44:57
A Tv2 történetének egyik legnagyobb vállalkozás indul útjára ma este 21:20-kor, kezdődik az ÖsszeEsküvők, a kertévé Való Világ-alternatívája, amiben nem leharcolt expornósok és wannabe gengszterek szerepelnek legalábbis Tilla szerint, hanem a Hegel rajongói klub tagjai. 12 nő…..
(sabeth) 2011.09.16 13:07:24
Flashmobot rendeztünk, méghozzá az elsőt az Egy nap a városban történelmében. Az ötletet egy kanadai videó adta, amiben tucatnyian tapsolták meg az a nőt, aki felvett a földről egy korábban szándékosan elhelyezett üres flakont, és kidobta a szemétbe. Az üzenet egyértelmű:…..
comment:com A nap képei 2011.07.27 10:00:00
Előrehozott nőnapot tartunk Chros Gormannel, a Covert Affairs vak CIA-ügynökével. Enjoy...
(sabeth) 2011.07.27 10:25:21
Subba Twitter: Gagás Laci 2010.08.16 08:30:00
Zseniális!  Laci(?) Twittere...
(sabeth) 2010.08.16 09:49:58
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
zoli voltam A célt elértük 2010.07.05 13:57:00
Itt vagyok, nem lesz hosszú élménybeszámoló, inkább foglalkozzunk a következményekkel.Van az, hogy barnább, kisimultabb és hatékonyabb vagyok, mint a szabadság előtt - és pláne faszábban, mint hetekkel ezelőtt, mikor a zápor közepén ezt az egész ad hoc szabit kitaláltam…..
Ada lesz a Megasztár női műsorvezetőjeSzabó Zsófi lesz a Megasztár női műsorvezetője Zimány Linda lesz a Megasztár női műsorvezetőjeGregor Bernadett lesz a Megasztár női műsorvezetőjeSzorcsik Viki lesz a Megasztár női műsorvezetőjeLiptai Claudia lesz a Megasztár női…..
(sabeth) 2010.06.23 10:39:11
zoli voltam Kussország 2010.06.22 10:23:00
Nesze, hülye paraszt. Bilincs a kézre, tapasz a szájra, megérkeztél Kussországba. Szögezzük le előbb: igen, oka van annak, hogy így alakult, két végtelenül elkúrt kormányzati ciklus után jutottunk idáig. A szocialisták képtelenek voltak egy igazságosabb, a liberálisok pedig…..
comment:com A nap képe 2010.05.26 10:00:00
Hölgy olvasóinknak...
(sabeth) 2010.05.26 10:12:24
Damon Lindelof és Carlton Cuse tegnap este fejezte be a Lostot záró duplarész utómunkálatait, amit menten ki is twitteltek (lásd kép). A mű kész, az alkotó pihen, az ABC meg rendes volt, mert a készítők kérésének eleget téve újabb 35 percet hozzácsapott az eleve 120 perces…..
  A főhőst a gonosz szervezet emberei követni kezdik és attól függetlenül, hogy hősünk tudja vagy nem tudja , hogy ráálltak a gonoszok mindig ugyanazokat a sablonokat láthatjuk. A legfontosabb helyszín a központ, ahol headset mágus kockák ülnek rengeteg monitor előtt, amelyek…..
(sabeth) 2010.05.04 09:36:29
Nu, megvan végre a TBBT magyar címe, sőt, a premier időpontja is. Az Agymenők cím nem rossz, ennél sokkal borzalmasabbat is el tudtam volna képzelni, de szerintem az én javaslatom (és most nem fényezem a majmot, csak mondom) jobb lett volna: Négy kocka meg egy maca. Most már…..
comment:com Chowdertől Harperig 2009.10.21 16:30:00
Átlagos szerda este van: jó sok sorozat, érdekes ismeretterjesztő műsorok, filmek viszont jobbára csak a fizetős csatornákon. Hogy mégse legyen rossz kedvünk kezdjünk a hazai gyerekcsatonákon futó talán legkreatívabb rajzfilmsorozat, a Chowder (Cartoon Network, 18:35) egy részével,…..
(sabeth) 2009.10.22 08:17:36
@mentalistagenya: teljesen egyetértek:) ilyen halászokat a betondzsungelbe:)
Halottak száma: 5 fő. Egy könnyed, vidám és tökéletesen funkciótlan medencés lubickolással nyitunk, középpontban a bikinis Abbyvel. A szálló másik részén a Wellington-klán férfitagjai agyaggalambra lőnek, bár ez inkább tűnik párbajnak az Após és a Vőlegény között. A…..
Jó egy hete adta hírül a sorozatjunkie, hogy Spanyolországban már kapható az elmúlt két év legjobb sitcom-újoncának, a négy kocka meg egy maca felállással operáló The Big Bang Theory-nak első évados DVD-je, ráadásul magyar szinkronnal, ahogy azt kell. A magyar szinkronos…..
Már Susan Boyle esetében is felmerült a kérdés, hogy vajon mennyire spontán ez az egész, azaz a modern Hamupipőke-történet az egyszeri szegény asszonyról, aki elmegy szerencsét próbálni a nagyvárosba, batyujában csak három hamuban sült pogácsával, és mire magához tér, már…..
Szombaton hivatalosan délelőtt 10-kor kezdődött az MSZP kongresszusa. Tévés szempontból ilyenkor érdemes korábban, mondjuk 9 órára odamenni, beszélgetni a küldöttekkel, érezni milyen a hangulat a pártban, ki mire számít, milyen meglepetés lesz - lesz-e meglepetés. Ekkor arra, ami…..
Még mindig szeretjük, sőt azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy örökké szeretni fogjuk a géppel fordított nigériai levél műfaját, többek között a zsáner mélyen rejlő dadaizmusa miatt. Hogyan is győzhetnénk meg valakit értelmetlen szöveggel? A prózai, pozitivista alakok azt…..
(sabeth) 2009.02.12 14:14:55
@ColT: a freemailes címem a keresztnevem
(sabeth) 2009.02.12 16:05:24
@ColT: valószínűleg már az e-mailcímemből sugárzott hihetelen vágyam egy tényleges házastársi élet javaslatára Párizsban :))))
Van egy-két kamuszagú rész a sztoriban, főleg ez az újságos majomkodás, de ki tudja, egy újságban mit meg nem engedhet magának az ember. Persze tanulság is van sok, hajrá.Peti, az öltönyös Kedveseim! Több, mint fél éve olvasom a blogot, és szinte minden másodikból magamra…..
Szilvia egyszerűnek tűnő online bankszámlanyitása kudarcba fulladt, miután az AXA képtelen volt egyértelműen közölni vele, mire is van szükség ahhoz, hogy a szerződés megköttessen. A díját ugyan már befizettették vele, de mivel szerződése még mindig nincs, így ezt az…..
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
(sabeth) 2009.01.23 10:46:28
6 éves egyetemistaként járok Nagyatád és Pécs között, bár leggyakrabban vonattal, mert a buszos közlekedés nagyjából elviselhetetlen. Pécs és Nagyatád kb. 100 km, naponta össz. 3 közvetlen busz indul, mellyel haza lehet jutni, mindegyik járaton főként pénteken az utasok 80 %-a egyetemista. Van egy reggel 6:30-kor, s délután 14 órakor (amelyre atádiként szinte esélyem sincs feljutni, mert Zalaegerszeg a végállomás, s a buszos fel sem enged a buszra, amit megértek, a zalaegerszegieknek még nehezebb hazajutniuk). Ezután fél órával indul egy másik, melyre már könnyebben feljutok, kevesebben is vannak. Mindezt azonban csak akkor, ha a buszállomáson, Pécs belvárosában szállok fel. A kedves buszosok ugyanis, bár figyelmeztetik a szentlőrinci és szigetvári lakosokat, hogy 5 perccel később pár megállóval odébb indul számukra egy külön busz (őszintén ez 6 éve megy, én nem hiszem, hogy van a földön olyan szentlőrinci vagy szigetvári aki nem hallotta), amikor úgy látják jónak, felengedik őket is. Ebből az lesz, hogy én és néhány társam, aki Uránvárosban akar felszállni, alig-alig tud felállni az utolsó lépcsőre és a következőt hallja a sofőrtől: "diplomás idióta barmok", mert már ugye alig tudnak összébb szorulni. Persze mindez csak 20 percig tart, mert tíz kilóméterrel később a fél busz szentlőrinci leszáll. Nagyon idegesítő, hogy a Volán nem értékeli a fizető "vendégeit", mert az egyetemisták többségének nincs autója, s egy-két hetente, ha elfogy a kaja és a tiszta ruha, biztos ingázik. Ezrt általában vonatozom... mondjuk múlt pénteken nagy sokk volt, hogy megszüntették a Pécs-Szombathely vonalat. 100 km busszal, vonattal 160, s mindezt több, mint 3 óra alatt... tényleg kellene egy kocsi...