Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erika Békefi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liechtenstein 2018 ősz Fontos!!! 2018.10.16 19:38:44
Kedves szülők! Az előző hét folyamán már írtunk a blogra is és emailt is küldtünk a hazautazás időpontjának megváltozásáról, de gondoltuk itt is közöljük, hogy nem csütörtök hanem péntek délelőtt fél 10-re érünk haza a Keleti pályaudvarra. Kérjük, hogy jelezzen az is vissza aki esetleg látta már de…..
Kedves Otthoniak! Végre elérkezett ez a nap is! Találkoztunk végre a Hercegnővel! Ez egy nagyon nagy kitüntetés mindannyiunk számára, hiszen a kastélyba nem léphetnek turisták, de még a liechtenstein-i lakosok sem! A kastély a hercegi család lakóotthona, ami nagyon otthonosan volt berendezve. A…..
Kedves Otthoniak!   A mai napunk is nagyon mozgalmasra sikerült. Reggeli után főpróbát tartottunk, mivel holnap indulunk a hercegnőhöz a kastélyba. Nagyon izgulunk mindannyian, izgatottan várjuk a hercegnővel való találkozást!  A próba után elindultunk sétálni. Miután kifáradtunk hazatértünk egy…..
Ati üzenete: "Szia Anya! Egy nappal később megyünk haza! Remélem, hogy megkaptad a leveleket.  Puszi: Ati"   Vercsi üzenete: "Sziasztok! Nagyon Hiányoztok! Remélem jól vagytok mert én nagyon jól vagyok! Többet Írjatok! Finom a kaja itt. Lehet, hogy mi nyertük a szobatisztasági versenyt. Három…..
Kedves Otthoniak!   Ma is csodálatos napon vagyunk túl. A délelőtt nagy részét a hercegnőnek szánt műsor gyakorlására szántuk, majd miután rengetegszer elpróbáltuk az énekeket elindultunk a játszótérre. Egy kiadós mozgás után jöhetett a finom ebéd. Az ebéd mint mindig mindenkinek nagyon ízlett, el…..
Kedves Otthoniak!    Ma is csodás napunk volt! Délelőtt természetesen ismét tanultunk és a hercegnőnek szánt műsorra készültünk. A műsor népdalokból fog állni, illetve három bátor önként jelentkező furulyázni is fog! :) Már nagyon jól megy az előadás, bízunk benne, hogy a hercegnőnek is tetszeni…..
Kedves Otthoniak!   Ma is gyönyörű napra ébredtünk. Kihasználva a napsütést délelőtt elindultunk kirándulni az erdőbe. Egy hatalmas séta után hazaérve megint egy újabb fantasztikus ebéd fogadott minket. Ebéd után gyakoroltuk a hercegnőnek szánt műsorunkat, igyekszünk minél jobbak lenni, hogy…..
Kedves Otthoniak!   Az itteni időjárás nagyon kegyes hozzánk, hiszen ma is gyönyörű napsütéses napra ébredtünk. A délelőtt folyamán a kertben játszottunk, majd délután nekivágtunk Svájc egyik kisvárosának. Itt az első megálló egy aranyos kis tavacska volt, ahol megetettük a kacsákat. Utána…..
Attila üzenete: "Szia Anya, Isu, Máté, Niki! Hiányoztok nagyon! Jól érzem magam! Finom a kaja. Szép a kilátás! Jó a szállóhely! Jól haladok az olvasónaplómmal. Jó nagy az itteni udvar. Én gyújtottam meg a misén a gyertyát. Megnyertük a heti tisztasági szoba versenyt. Jól alszom…..
Kedves Otthoniak! A mai napon is igyekeztünk kihasználni ezt a fantasztikus időjárást, így szinte az egész napunk kint a szabadban telt. Reggeli után gyakoroltuk a műsört, amit a hercegnőnek fogunk előadni, majd elindultunk a játszótérre. Egy hatalmas séta után visszatértünk szálláshelyünkre egy…..
Vera üzenete:  "Szia Anya, Apa, Juli, Marci! Nagyon hiányoztok! Szeretlek titeket!  Puszi: Vercsi"   Fruzsi üzenete: "Sziasztok! Nagyon hiányoztok! Nagyon jól érzem magam itt. Sokat szoktunk sétálni. Sok ajándékot kaptunk, köztük ruhát, cipőt, csizmát, fésűt, krémet meg mindent. Sokat eszünk és…..
Kedves Otthoniak! Ma is gyönyörű szép napra ébredtünk, nagyon jó időnk volt ma egész nap. A délelőtt folyamán elmentünk egy iskolába tornázni. Fantasztikusan éreztük magunkat. Bani bácsi rengeteg jópofa játékot tanított nekünk, a végére nagyon lefáradtunk! :)  Ebéd után hatalmas…..
Kedves Otthoniak! Ma sem tudtunk unatkozni, minden percet igyekszünk kihasználni és élményekkel megtölteni. A fantasztikus reggeli után leültünk egy kicsit tanulni, hiszen nagyon fontosnak érezzük, hogy ne maradjunk le a tanulnivalóval sem míg itt vagyunk. Tanulás után sokat játszottunk, az…..
Kedves Otthoniak! Hosszú és fárasztó utunk után megérkeztünk épségben a szálláshelyünkre. A vonat utat nagyon élveztük, néhány órácskát sikerült aludnunk is. A vonat állomásról kisbusszal hoztak minket gyönyörű szálláshelyünkre, ahol szobafoglalás és rövid pakolás után, mennyei reggeli várt minket.…..