Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riadevai

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Otthoniak!    Eljött ez a nap is! Izgatottan várakozunk mindannyian, hogy végre indulhassunk haza. Bár az egyik szemünk sír hiszen itt hagyjuk ezt a csodaszép helyet, a másik pedig örül hogy végre láthatjuk az otthoniakat! Holnap délelőtt találkozunk a Keleti pályaudvaron! :)..
Kedves Otthoniak!   A mai napunk is nagyon mozgalmasra sikerült. Reggeli után főpróbát tartottunk, mivel holnap indulunk a hercegnőhöz a kastélyba. Nagyon izgulunk mindannyian, izgatottan várjuk a hercegnővel való találkozást!  A próba után elindultunk sétálni. Miután kifáradtunk hazatértünk egy…..
Ati üzenete: "Szia Anya! Egy nappal később megyünk haza! Remélem, hogy megkaptad a leveleket.  Puszi: Ati"   Vercsi üzenete: "Sziasztok! Nagyon Hiányoztok! Remélem jól vagytok mert én nagyon jól vagyok! Többet Írjatok! Finom a kaja itt. Lehet, hogy mi nyertük a szobatisztasági versenyt. Három…..
Kedves Otthoniak!    Ma is csodálatos napra keltünk! Sugárzó napsütésben töltöttük az egész napunkat! Délelőtt ellátogattunk a templomba, ahol egy csodálatos misén vehettünk részt. A mise végén a gyerekek gyönyörű dallal kápráztatták el az itteni lakosokat. Nagy tapssal jutalmazták az…..
Kedves Otthoniak!    Ma napunk őszi hangulatban telt. Bár az idő töretlenül csodás, a délután nagy részét őszi képek festésére szántuk. A gyerekek nagy örömmel és lelkesedéssel készítették el a különböző remekműveket. A nap többi részében pedig játszottunk, sétáltunk, falevelet gyűjtöttünk a…..
Kedves Otthoniak!   Ma is csodálatos napon vagyunk túl. A délelőtt nagy részét a hercegnőnek szánt műsor gyakorlására szántuk, majd miután rengetegszer elpróbáltuk az énekeket elindultunk a játszótérre. Egy kiadós mozgás után jöhetett a finom ebéd. Az ebéd mint mindig mindenkinek nagyon ízlett, el…..
Kedves Otthoniak!    Ma is csodás napunk volt! Délelőtt természetesen ismét tanultunk és a hercegnőnek szánt műsorra készültünk. A műsor népdalokból fog állni, illetve három bátor önként jelentkező furulyázni is fog! :) Már nagyon jól megy az előadás, bízunk benne, hogy a hercegnőnek is tetszeni…..
Kedves Otthoniak!   Újabb gyönyörű napsütéses napra ébredtünk. Reggeli után a délelőtt nagy részét tanulással töltöttük. A tankönyvek felett eltöltött hasznos órák után jöhetett a jól megérdemelt kirándulás. Busszal, majd gyalog nekivágtunk a fővárosnak. Megnéztük Vaduz emlékműveit és a…..
Attila üzenete: "Szia Anya, Isu, Máté, Niki! Hiányoztok nagyon! Jól érzem magam! Finom a kaja. Szép a kilátás! Jó a szállóhely! Jól haladok az olvasónaplómmal. Jó nagy az itteni udvar. Én gyújtottam meg a misén a gyertyát. Megnyertük a heti tisztasági szoba versenyt. Jól alszom…..
Kedves Otthoniak!  Egy csodás napon vagyunk túl ma is. Reggeli után délelőtt elindultunk a vasárnapi misére, ahol nagy szeretettel fogadtak minket. Mindannyiunknak nagyon tetszett a mise.  A délután ebéd után kint fociztunk, tollasoztunk, kosárlabdáztunk, bicikliztünk kifulladásig, míg meg…..
Kedves Otthoniak! A mai napon is igyekeztünk kihasználni ezt a fantasztikus időjárást, így szinte az egész napunk kint a szabadban telt. Reggeli után gyakoroltuk a műsört, amit a hercegnőnek fogunk előadni, majd elindultunk a játszótérre. Egy hatalmas séta után visszatértünk szálláshelyünkre egy…..
Kedves Otthoniak! Ma is tavaszias időre ébredtünk, meglepően meleg van itt. Reméljük sokáig megajándékoz minket az időjárás ezzel a fantasztikus idővel. A délelőtt folyamán sokat játszottunk, de természetesen a tanulásról sem feledkezünk meg. Kis csoportokban tanultunk és igyekeztünk megcsinálni az…..
Vera üzenete:  "Szia Anya, Apa, Juli, Marci! Nagyon hiányoztok! Szeretlek titeket!  Puszi: Vercsi"   Fruzsi üzenete: "Sziasztok! Nagyon hiányoztok! Nagyon jól érzem magam itt. Sokat szoktunk sétálni. Sok ajándékot kaptunk, köztük ruhát, cipőt, csizmát, fésűt, krémet meg mindent. Sokat eszünk és…..
Kedves Otthoniak! Ma is gyönyörű szép napra ébredtünk, nagyon jó időnk volt ma egész nap. A délelőtt folyamán elmentünk egy iskolába tornázni. Fantasztikusan éreztük magunkat. Bani bácsi rengeteg jópofa játékot tanított nekünk, a végére nagyon lefáradtunk! :)  Ebéd után hatalmas…..
Kedves Otthoniak! Ma sem tudtunk unatkozni, minden percet igyekszünk kihasználni és élményekkel megtölteni. A fantasztikus reggeli után leültünk egy kicsit tanulni, hiszen nagyon fontosnak érezzük, hogy ne maradjunk le a tanulnivalóval sem míg itt vagyunk. Tanulás után sokat játszottunk, az…..
Kedves Otthoniak! Mai napunk hasonlóan élménydúsan telt, mint ahogy elkezdődött. Éppen hogy elkezdtük felfedezni a szálláshelyünkön található kincseket, amikor egyik vendéglátónk Bani bácsi bejelentette két hercegnő érkezését is. Egyikük az éppen vendégségben lévő romániai hercegnő volt, aki…..
Kedves Otthoniak! Hosszú és fárasztó utunk után megérkeztünk épségben a szálláshelyünkre. A vonat utat nagyon élveztük, néhány órácskát sikerült aludnunk is. A vonat állomásról kisbusszal hoztak minket gyönyörű szálláshelyünkre, ahol szobafoglalás és rövid pakolás után, mennyei reggeli várt minket.…..