Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A-boltos

94 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes ,színes hírek. Az elterjedt felfogással szemben nem a férfiasság hossza, sokkal inkább a szélessége számít, ha a női gyönyörről van szó. A férfiak sokat aggódnak a péniszük miatt - a fő kérdés többnyire, amit feltesznek maguknak: elég hosszú-e? Ám a közhiedelemmel…..
Egy kellemes anyagú vibrátor, amely a benne lévő alaktartó résznek köszönhetően bármilyen irányba hajlítható és megtartja formáját. Ez az alaktartás segíthet a leginkább kedvező forma elérésében, így mindenki egyedi igényeinek megfelelően hajlíthatja, elérve ezzel…..
A felcsatolható péniszek egy része kizárólag nők részére készült. A felcsatolható péniszek egy része kizárólag nők részére készült. De ezen a darabon található egy hátsó üreges rész, melynek segítségével a péniszre helyezve hosszabbítóként funkcionálhat.…..
Tövén kiszélesedő, a hüvelybemenetet simogató kis kiemelkedésekkel. Anyaga zselés, lágy gumi. A hagyományosnak tekinthető, egyszerű vibrátorokhoz viszonyítva nagyon kellemes tapintású. A tövén található kis kiemelkedések a hüvelybejáratot és a csikló környékét…..
Művaginák, péniszpumpák és péniszgyűrűk - ezeket az eszközöket kifejezetten a férfiak örömére találták ki. A művaginák és a péniszpumpák színesebbé teszik az egyedül eltöltött intim perceket. Művaginák: Ezeket a játékszereket a legkülönfélébb puha és kellemes…..
Szexshop Blog Kétágú vibrátor 2011.10.01 10:29:00
A vibrátorok többsége csak egy lehetőséget nyújt. Itt a legalkalmasabb megoldás a kettős élvezetek kipróbálására! Természetesen egyrészes vibrátorként is használható, akkor a másik rész a csikló izgatásában nyújt segítséget. Az eredeti funkcióját maximálisan…..
Egy olyan eszköz ez, amit kifejezetten csak hölgyeknek fejlesztettek ki, figyelembe véve minden anatómiai sajátosságot. Minden része olyan módon van kialakítva, hogy ott fejtse ki izgató hatását, ahol az a leginkább fontos lehet. Egyik vége a G-pont, másik a csikló körüli…..
Anyagát tekintve igen kellemes tapintású és lágy a hagyományosnak tekinthető, egyszerű vibrátorokhoz viszonyítva. Emiatt az egyik legkedveltebb típus. A mérete teljesen átlagos.  Anyagában a legdrágább LoveClone vibrátorokhoz áll a legközelebb. Egészen biztos nagyon jó…..
Eljött az idő, hogy felfedezd az erotika azon részeit, melyek eddig rejtve voltak számodra! Megpróbáltuk csokorba szedni mindazt, amire szüksége lehet a felfedező kedvű szerelmeseknek.Érdemes megtapasztalni a szerelmünknek való kiszolgáltatottság érzését, amikor minden erotikus…..
A szexuális játékszerek nem jelenkori találmányok, legalábbis erről tanúskodik az a Svédországban a múlt héten előkerült kőkorszaki csontfaragvány, amely leginkább műpéniszre hasonlít. Ritka csontfaragványt találtak Motalában, ahol már számos hasonló korú,…..
A Touché termékek elvarázsolják érzékeit: forró szenvedély, lágy vibráció és hűvös jég találkozása! Speciális vibrátor, aminek az alsó részébe víz tölthető és lefagyasztható. A vibrációs motor a felső részben található, ami puha, kék, vagy pink, enyhén barázdált…..
Szerinted mennyi ideig tarthat egy jó szeretkezés? Egy forró éjszaka, vagy néhány óra is elegendő hozzá? Az emberek többsége nem a mennyiségre, hanem a minőségre esküszik, amihez néhány perc is elegendő. Egy amerikai felmérés szerint egy tökéletes együttléthez, elő- és…..
Szexshop Blog Az árulkodó arc 2011.01.06 16:02:00
Néhány, több ezer évre visszavezethető kínai tipp arra, hogy ha ránézünk egy női arcra, akkor az alapján megtudjuk, hogy a nő nemi szerve milyen alakú és méretű, vagy ha egy férfi arcát nézzük, megtudhatjuk mekkora és milyen vastag a pénisze. Az arc formája mindent…..
Még senki sem szólt hozzá. Legyél te az első! Óriási a káosz és azt gondolod, semmire sincs időtök, pláne nem egymásra? Ne hagyd, hogy az év végi őrület elvegye a kedved az összebújástól! Íme, néhány tipp, hogy ne hanyagold el a hálószobát! A karácsony időszaka az…..
Egyre több villalakó teregeti ki intim titkait a kamerák előtt. Olivérről megtudtuk, hogy önkielégítést végzett titokban, Évát egy ismert médiasztár környékezte meg, Zsófi pedig jó ideje nem szexelt. A villába nemrég felszereltek egy hintát, melyet igazmondó hintának…..
Már nem sok időnk maradt arra, hogy eldöntsük, mit vegyünk a párunknak, vagy a család többi női tagjának, az év legfontosabb, és legszebb ünnepére.  Nyomasztó kérdés ez minden évben, de mivel is lenne érdemes meglepni szeretteinket? Olvass tovább!Tehát, mit is…..
Szexshop Blog A flört művészete 2010.11.18 12:03:00
Művészet? Ugyan, flörtölni mindenki tud! - gondolhatnánk, de nincs igazunk. Az élet számos más alaptevékenységéhez hasonlóan, flörtölni is lehet kontár módon és mesteri fokon. Vannak őstehetségek, akik ösztönösen érzik, mikor, mit kell tenniük, a legtöbbünknek azonban ezt…..
Szexshop Blog Orgazmus zeneszóra 2010.11.12 15:08:00
A zene az agy megfelelő részeire is serkentő hatással van, ezt régóta tudtuk. De a jó zene az orgazmust is erősítheti! A szexuális vágyat serkentő agysejtek szó szerint táncra perdülhetnek, feltéve, hogy megfelelő zenéhez jutnak. Az agy egyik területe ugyanis kifejezetten a…..
A G-pont létezése körül sokan sokat vitáztak. Egy olasz kutatócsoport most mindenkit helyre tett. Bebizonyította, hogy minden nőnek van G-pontja. Ezt Edit, a szexelemző is alátámasztotta, de mint mondta, a bizonyosság nem elég, meg kell tanulni múködtetni. A neves Emmanulle Jannini…..
Nyugalom, senki se születik mindent tudó szex-guruként, de a kezdetek kezdetén a lelkesedés, a kíváncsiság és (jobb esetben) az első szerelem tüze pótolja a tapasztalatokat. Az idő előrehaladtával azonban már muszáj lemorzsolni a rossz beidegződéseket, értelmetlen szokásokat és…..
Szexshop Blog Carmen beleült 2010.10.18 11:48:00
Felettébb kellemes élményben volt része Carmen Electrának, aki Howard Stern műsorában szerepelt - nem akármilyen körülmények között. A Baywatch korábbi sztárja ugyanis egy vibrátort tesztelt. Howard Stern amerikai rádiós eddig sem visszafogottságáról volt híres, legújabb…..
Szexshop Blog Az U-pont 2010.10.04 14:00:00
A G-pontot már ismerjük, de van egy U-pont is. Az U-pont még sokkal érzékenyebben reagál az ingerekre, mint az amúgy is már eléggé szenzibilis G-pont. Körülbelül 2,5 centiméternyire található a klitorisz alatt, a húgycsőnyílás közelében. Ha nyelvel, ujjal, makkal vagy…..
Pavlik Tünde a Benkő feleséget keres c. realityben tűnt fel, ahol ugyan nem ő nyerte el a lantművész kegyeit, de feltehetőleg nem is ez volt a célja, annál inkább a celebbé válás és a Playboy szereplés. Tünde a fotózáson 1 milliós bundában és 100 milliós kocsiban terpesztette…..
Szívás – a szopás –ra utaló kifejezés a szlengben. „Ezt megszí’ttuk Raóccsi!” Diáklányok inkább a szopás ill szopacs kifejezéssel helyettesítik.Az angolszász diákszexkultúrában ma legfőképpen az orális szex dúl –Magyarországon a szopás még…..
Vadi új és igazán erotikus játékszert találtak ki azoknak a hölgyeknek, akiknek nélkülözniük kell párjukat például egy hosszú üzleti út során. A speciális fehérnemű elején egy kis zseb található, ahova belehelyezhető a vibrálásra állított mobiltelefon, amit a vonal…..