Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qkelius

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavaly szeptemberi első, majd a novemberi második rész után molnibalage kolléga légi harcászatról szóló cikksorozatának harmadik részét olvashatjátok a mai ajánlatunkban.Szükség van-e az országnak légierőre, Gripen-MiG 29, szóval csupa olyan téma, ami felpiszkálja a…..
Izrael, s ezen belül a zsidó állam hadserege kiemelkedő helyen található minden olyan szakember (és laikus) érdeklődési körében, aki (bármilyen okból) a különböző speciális egységekkel foglalkozik. A zsidó különlegesek múltja és jelene joggal kelti fel a terület iránt érdeklődők figyelmét. A…..
Ismét alkottak itthon "ferdítők". Ahelyett, hogy meghagyták volna a Kick-Ass eredeti címét, inkább adtak neki egy poénosnak szánt elnevezést, pedig itthon elég sokan értik és tudják, hogy mit is jelent a film címe. Tehát itthon HA/VER néven fog futni.A Kick-Ass Mark…..
Nou San Trafford Most nem... 2008.09.11 09:11:00
Azonnal szögezzük le a legfontosabbat: semmiféle hiányérzetünk nem lehet a tegnapi selejtező kapcsán, sőt, ha valaki meg tud nevezni egy meccset az elmúlt 5-10 évből, amikor hasonló teljesítményt adtunk le egy svéd kaliberű csapat ellen, ráadásul idegenben, az kézfeltartással…..
Remélhetőleg a DFB kupa árnyékában zajló Olimpia nem feledtette senkivel, pénteken Bayern – Hamburg derbivel indul a Bundás 46. szezonja, javasoljuk hát mindenkinek, cígöljön haza a lakókocsival, szerezze be a friss, még ropogós mezeket és retinaszakadásig zuhanjon bele a…..