Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éva K Szilágyi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Éva K Szilágyi 2018.10.01 10:44:18
@molnibalage: Mondjanak fel! Hátha a kormány észhez kap! Mert a TEK kevés mindehhez! De még mindig a tettek helyett a mosakodás! Nem unjátok még? Mert én igen! Mint látod nem anyázok érveket hozzok fel, amire a válasz semmitmondó duma! Ennyi.. ennyi a tudás? Ennyik vagytok? Mi kell még ahhoz, hogy végre belássátok, nem a korrupt kormányt kell védenetek, akik leszarják az esküjüket? Ha ennyire ragaszkodtok az eskütök minden betűjéhez, akkor pontosan annyit értek, mont orbán és a slepje!
Éva K Szilágyi 2018.10.01 11:36:25
@Sean MacTíre: Teszek arra hogy mit ismer el a külföld vagy mit nem! Mi itt nem ismerjük el, és ez a lényeg, ne mosdassátok már a rendőröket! Szerintem a választások óriási csalás volt, olyan mint régen a patyomkin falu! Nem véletlenül vonult a TEK a választás napján BP-re! Minden kormány lop, és hazudik, de ilyen pofátlanul, szembe röhögve a népet, ennyire nyíltan kihasználva mindern lehetőséget, milliókat nyomorba dönteni, milliókat az éhhalál küszöbére nyomoritani, és sorolhatnám még a törvénytelenségeket napestig, ezt csak egy diktatórikus országban lehet meg tenni, egy diktátorral az élen. És ez orbán és a fidess! Az hogy mint mond a külföld egy dolog, nem tud mit tenni, mert mi nem teszünk magunkért semmit! Ez a kormány illegitim, olyan hogy Magyarország nem létezik! Csak orbán megbomlott elméjében. Na meg trollok elméjében, akik kiszolgálják fillérekért orbán heppjeit! :)
Éva K Szilágyi 2018.10.01 12:45:16
@Sean MacTíre: Nos nem fotelből írok ez tény. :) Sőt fotelforradalár se vagyok, elég sokszor szemeztem már a velem szemben álló rohamosokkal, rendőrökkel! legutóbb már csak sírni tudtunk, amikor a jégesőtől át ázva a parlamet előtt jöttünk rá , hogy baromira,és nem először, de piszkosul átvert bennünket orbán! Nem nyelek le semmiféle pirulát, és ha kell hát legyen polgár háború, másképp nem fog orbán távozni. Ha vér kell ahhoz hogy újra rend legyen szivesen fel áldozom magam, mert nekem már nincs mit veszítenem. De van 4 gyerekem, és 4 uokám, akikért ölök halok! Úgyhogy nincs pirula lenyelés! de teljesen el tértünk az eredeti témától!