Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konyszkykokot

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal fideszes hátszéllel megoszt, gyűlölködik, kirekeszt a Via Nova. Miközben északon Jan Slota megjárta a börit, és talán már kijózanodott, lent délen Gubík “Szávay a barátom” László és csipet csapata újra mérgezi a levegőt, gyűlöletet szít és mindenkit nettó…..
w Északi fény 2009.10.09 16:30:00
Szalagcím a rossz hírekből lesz, ezért Szlovákia is rendre Slota és Fico otrombaságaival, magyarverésekkel szerepel a magyar újságok címlapján. Esetleg bezzegországként, de csak azért, hogy lehessen emiatt is gyurcsányozni. Pedig a bezzegségnek, a szlovák virágzásnak oka van,…..
w Látjátok, feleim 2009.07.13 14:45:00
  Az SZDSZ-nek kaput. A mérleg segge sem lehet már.   Az SZDSZ-ről előreláthatóan nem lesz többé szó. Volt már elég, itt a vége, fuss el véle. Kóka János köszöntése Libera nos! Blues Hiszterolib Szövetség a nemzetért Azt mondták, Gábor, hogy menj a picsába ..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
konyszkykokot 2009.07.05 21:24:08
@Tóta W. Árpád: A pofon és a hazazavarás szerintem annyi, hogy a gárdabizniszből az egyszerű ember csak ne akarjon jóllakni. Az maradjon az MSZP közeli cégeknek v. esetleg a Fidesz vezette magyar államnak.

Tegnap a Bombagyár főnöke "Buzi, aki igazoltat" feliratú pólót viselt. Az egyik rendőr rögtön kérte tőle személyit. Ha magára vette, az még a jobbik eset, homoszexuális rendőrnek is joga van munkaköri feladatok ellátásához - ha más hajtotta őt, akkor ne gyere a demokratikus beloruszmagyar rendőrséggel.