Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vikuci

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok voltak a boldog idők… ifjúkorom legszebb évei… az óbudai Dolce Vita! Hát igen, az egykori diszkóklasszisból már csak emlék maradt! De egyben a legszebb emlékek is, mert unokáinknak is kaján vigyorral fogunk anekdotázni a „Nagy diszkóról”.Igen, tudom,…..
A földkerekség leghülyébb pártja s annak ez az ország s lakossága nem ingem-nem gatyám  kormánya választási évben bevezette az ingatlan-vagyonadót. Nem gondolva sem önmagára, sem a jövőre, sem arra, hogy ez az ország olyan ország, ahol milliók éheznek és nyomorognak, és…..
Vikuci 2010.02.15 16:21:35
Üdv Mindenkinek! Na most durrant el az agyam, de nagyon! Ez az idióta véglény (embernek nem nevezném) Ábelke a FairyFeller által említett blogon Ophélie-t gyalázza!!!

arszak.blog.hu/2009/04/27/ofelia

Nagyon remélem, hogy egyhamar nem engedik vissza közénk, de attól tartok, hogy majd némi kényszer-gyógykezelést követően ismét retteghetünk. És minél idősebb lesz Ábelke, annál több áldozatot szed majd ugye...
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
TISZTELT BLOG-LÁTOGATÓK!A KÖRÜLMÉNYEK MELLETT ÉS ELLENÉRE VALAMENNYIÜKNEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK.TUDOM, TUDJUK, LEHETETLEN AZOKNAK BOLDOGAN KARÁCSONYOZNI, AKIK AZ UTCÁN ÓRÁKON ÁT SORBAN ÁLLNAK EGY TÁNYÉR MELEG ÉTELÉRT ÉS UTÁNA VALAMELYIK KAPUALJBAN IDÉZIK…..
Asperján György Muki 2009.12.12 17:24:01
Emlékeznek még a tizennyolc éves Pénzes Henriettára? Na ugye, hogy nem! Az áldozatok nevét gyorsan elfeledjük, elmossák az újabb áldozatok (amelyek vannak bőven). Pénzes Henriettát a nála gyengébb, akkor még csak 14 éves Muki becenevű cigánygyerek megerőszakolta, utána…..
FairyFeller:Pontosan egy éve, ezen a napon veszett el Ophélie Bretnacher, a 22 éves francia diáklány örökre, rejtélyes körülmények között...Kedves Bloggolók!Egy közeli ismerősöm ismerte a lányt, tulajdonképpen ennek kapcsát találtam rá Asperján úr blogjára, Vikuci…..
Asperján György A francia lány 2009.01.07 20:13:28
Ophélie Bretnacher francia egyetemi hallgató lány ügyében most világosabb képünk van. Egyértelmű, hogy az újságok, televíziók állításával szemben - nyilvánvaló, hogy ezeket az adatokat ők valahonnan, minden bizonnyal a rendőrségtől kapták - nincs térkamerás felvétel…..
Mostantól az a hely, ahol ennek a kedves kislánynak örökre sötétséggé, semmi halállá vált a szeme fénye, a szíve dobbanása, a tiszta lélegzete, az addig, az egészen addig fehérbe öltözötten élt élete - immár jelölten emlékeztet bennünket Horák Nórára, de még inkább…..
Miklós, több diplomás olvasónk felsővezetőként dolgozott 25 éven keresztül, de cége kivonult Magyarországról és most képtelen elhelyezkedni.  NÉZZ ÁT IDE IS  48 éves ffi vagyok, jogi és hr diplomával, örök  életben munkajogászi területen mozogtam, de nem…..
Asperján György Ophélie, miért? 2009.02.13 10:44:00
Ami eléggé elképzelhetetlennek látszott, most már szinte bizonyosság: Ophélie öngyilkos lett.Eléggé nyilvánvaló, hogy miért. És ha ebben az ügyben a rendőrség alaposabb lett volna, (bár lehet, hogy az volt, csak minket nem avatott be) akkor ennek a gyanúja már kezdettől fogva…..