Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.kevorkian

1 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete futottam bele egy furcsa kísérleti buszba a Deákon, gyorsan írtam is egy levelet a BKV-nak, hogy kiderítsem, mi a céljuk a meglepő tehénnel és melyik vonalra szánják. Kiderült, hogy nagy elképzeléseik nincsenek: rendszeresen tesztelik a gyártók járműveit, hogy képben…..
Nem viccrovatunkat olvassátok, az Apple valóban elérte, hogy betiltsák Európában (Hollandia kivételével) a Samsung Galaxy Tab 10.1 forgalmazását.Az okostelefonos sajtó mostanában az Apple kontra Android (Samsung, HTC, stb) szabadalmi jogi perek részleteitől hangos, jobbra-balra…..
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
dr.kevorkian 2011.08.09 16:10:25
@CHEETA: talán emiatt a hozzáállás miatt olyanok egyes ellenőrök, amilyenek. nem feltétlenül mentség számukra, ámbár talán egy kicsit érthető.

én 20 éve utazom bérlettel, érdekes módon sosem volt bajom velük. vajon miért? jobb napokon rámosolygok, mit tesz? hát visszamosolyog! nagyot köszön. nem mindegyikük, nem. nagy részük igen.
hozzáállás kérdése. ez van.
  Jajj, de nagyon szeretem ezt a filmet, akárhányszor meg lehet nézni! A Lesz ez még így se egy vicces, elgondolkodtató, aranyos alkotás. Ez az a romantikus komédia, ami ugyan a műfaj minden jellegzetességét magában hordozza (pl. tökéletesen kiszámítható szerelmi szál, a…..
 Ahogy azt már Tony Soprano is megfogalmazta a pszichiáternél, kiveszett a strong, silent type. A True Grit (A félszemű) is látszólag ezt erősíti meg: van itt szájhős locsi-fecsi texas ranger, cserfes, felvágott nyelvű kislány és házasságairól anekdotázgató békebíró.…..
notinKansas Egy komoly film 2010.11.21 22:14:00
Coenék filmje zsidó film. De van ennek a mondatnak értelme? Ha a zsidó film az, ami zsidókról szól, akkor igen. Olvastam, hogy a fiúk végre személyesebbé akarták tenni az életművüket, és egyfajta vissza a gyökerekhez hangulatban készült el az Egy komoly ember, és ennek jegyében…..
Nekem mindig is Stallone volt a kedvencem. Természetesen ki volt vele plakátozva a tesómmal közös ifjúsági bútor rám eső részének oldala, ajtaja, sőt, még a műanyag, csatos pénztárcámban is tartottam róla egy kis igazolványkép nagyságú kivágott újságképet, ahogy a…..
notinKansas Holtszezonban 2010.10.03 11:11:00
Mennyire fogalmunk sincs arról, hogy mitől félnek a gyerekek. A Ragyogást 8-9 évesen láttam egy unokatesómnál videón, és egy kukkot sem értettem belőle, csak az előcsarnokban hömpölygő vérfolyam maradt meg, hogy hűű, de dúúúrva, és az, hogy az apuka megőrült. Egyáltalán…..
Bár az éppen ma egy hónapos blogomban (Boldog szűűlíínaapóóót! Boldog szűűűlííínapóóót!), ez lesz a második romkom élmény (sőt, igazából harmadik), nem vagyok a műfaj nagy rajongója, sőt, néha úgy érzem, még mindig nem tudtam teljesen levetkőzni a középiskolai…..
notinKansas Predators 2010.09.19 22:11:00
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon büszke vagyok arra, hogy egy magyar rendező nagy költségvetésű hollywoodi filmet készített. A film ízig-vérig a profi amerikai blockbusterek stílusában készült, a magyar származást inkább csak gyanítom, ha nem tudnám, nem látnám ki sem…..
notinKansas NEM női Indiana Jones! 2010.09.17 00:03:00
Adéle és a múmiák rejtélyeKicsit csalódott vagyok, mert nem erre a műfajra számítottam, de erről nem a film tehet, hanem a várakozások vagy elvárások, amiket legalábbis el kell érni, de még jobb meghaladni, ahhoz, hogy az ember elégedett legyen.  Azt olvastam korábban, hogy…..
dr.kevorkian 2010.09.21 12:49:35
notinKansas Apokalipszis most 2010.08.25 22:56:00
Semmilyen különösebb apropója nem volt annak, hogy pont ezt a filmet néztem meg, hacsak az nem, hogy múlt héten a nagy újranézési hullámban a Forrest Gumpot láttam, és a vietnámi háborús jelenetnél megfogalmazódott bennem az érzés, hogy néznék vietnámi háborús…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Egy újságíró körbekérdezett sok könyvesboltban, hogy megtudja, mely könyveket lopják el leggyakrabban. Talán nem meglepő módon a Bibliát, még onnan is, ahol egyébként ingyen osztogatják.Szeretik még Martin Amist, Charles Bukowskit, Jack Kerouac-et, de Paul Austert is. Van olyan…..
dr.kevorkian 2009.12.23 09:48:24
dr.kevorkian 2009.12.23 09:51:48
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
Az Empire koncepciója nem egészen világos, tematikus szempontból nehéz lenne egy kalap alá venni a megidézett filmeket, amelyek sztárjai újra régi szerepeikbe bújnak egy fotó erejéig (és főleg coolság szempontjából hibádzik némelyik: bénagyerek Tom Cruise-ot meg a szuperszar…..
dr.kevorkian 2009.12.17 15:11:50
@Chavez:
bale a 'the fighter' miatt fogyott le ilyen mértékben, ismét. nem egészen épeszű, amit művel ;)
Unterwegs...:) 2009.12.03 17:01:52
Szijasztooooooooooooooooooooooooooooook!! :)tudom...^23374854386 eve nem irtam...bocsi...asszem kicsit ellustultam :P...viszont most olyan vicces dolgok törtentek, amiröl mindenkinek tudnia kell! :D Szoval...facebookon ugfye fent van ket video...azokat szombat este csinältam a buli elött...na…..
Gáborral olyan dolgok történtek 48 óra alatt, amik szót sem érdemelnek, hiszen nem szakadt le a kezében a fogantyú és a végén kapott vonatjegyet is. De vele volt külföldi barátja, akit kalauzolt, így a két nap igen kínos hangulatban telt, annyira, hogy Gáborból kibújt a költő,…..
dr.kevorkian 2009.11.23 11:57:59
@horex:
ja, mutatja mikor ment el.. már ha épp működik ;)
ó, és egyébként egy felnőtt havibérlet átszámolva megközelítőleg annyiba kerül, mint itthon.
idehaza nem is a minőség igazán zavaró, mert végül is megy az (az esetek nagy részében, bár amikor nem, épp akkor sietnék igazán valahova), hanem az irdatlan tömeg. kint bármikor utaztam sosem volt nyomorgás, még akár le is lehetett ülni. de teszem azt prágában u.ez a helyzet.
dr.kevorkian 2009.11.23 12:20:15
@Bögrecast:
na az is egy vicc. ugyanis mi van, ha a közelben lévő pénztár épp zárva? az automatáknál rendszeres esemény, amint a naiv, ám becsületes utas dobálja bele az aprót, aztán vagy kétségbeesetten tovább áll, miután jegy az nem jön ki, vagy a hevesebbje elkezdi csépelni a gépet. pénz oda, jegy sehol.
Legújabb karcolatom későbbi szakaszában fogok példákat felhozni arra, hogy mi az, ami valóban gáz, az övtáska azonban - persze megfelelő körülmények között használva - nem az!Jó néhány évvel ezelőtt a trendkövető társadalmi réteg valamiért kipécézte magának ezt a nagyon…..
dr.kevorkian 2009.11.18 16:17:50
Jól megbánta az online vásárlást Zoltán. Az ED-től vett mobil megkarcolt kijelzőjén nem volt fólia, a cég el is ismerte, hogy tévedésből használt telefont küldtek, de - misztikus, hogy miért - készpénzben nem voltak hajlandók visszaadni az árát, csak átutalással. A pénz…..
dr.kevorkian 2009.10.09 10:55:53
Unterwegs...:) 2009.09.27 16:27:47
Sijastok! :)Muszäj a mult het szombatot elmeselnem...:D Nos...mult heten pär ismerössel gazdagabb lettem...termeszetesen mind läny...:D Mostmär van: Julia, Polina, Olga (Orosz), Anja (Ukrän) es Viktoria (Orosz) :) Szoval...szombaton elmentünk kicsit iszogatni es egy sörnyi idö elteltevel…..
Unterwegs...:) 2009.08.22 17:31:56
Sijastooooooook! :)Nah...most van elöször normälisan idöm a mult hetvege ota...:( ugyanis egyik nap Greta (ket eves) megbetegedett es rä kellett vigyäznom egesz nap, meg be kellett väsärolnom meg ilyenek, szoval most irom le a hetvege, ill a het esemenyeit...:)Tehät...mult hetvegen ugye…..
dr.kevorkian 2009.08.22 23:02:43
Unterwegs...:) 2009.08.14 17:23:29
Hogy lehet vki ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyire sporolooooooooooooooooooooooooos??????????? :O:O:O:O:O annyira durva dolgot lättam!!!!!!!!!!!! nah...elöröl: tegnap fejessalätät ettünk az ebedhez, es anyuka eltette a felet egy direkt erre a celra feljlesztett hütözacsiba, ma pedig…..
Unterwegs...:) 2009.08.10 11:04:25
Jajjjj...hät a legviccesebbet el is feljtettem hozzätenni a tegnapi sztorihoz!!!! Az utca neve, ahol az Au-pair talälkozo lesz..........KORNstraße :D:D:D:D:D:D nem akartam elhinni, h pont oda kell mennem :DHa me gnem irtam volna, elkezdödött a suli, meg az ovi (itt csak 6 het a…..