Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noriko.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készülőben van egy nagyon hosszú bevásárlólista magyar tervezők tavaszi kollekcióiból. Abodi Dórától rögtön két dolgot is választottam, mert annyira gyönyörűek és annyira passzolnak a stílusomhoz, hogy nem tudtam dönteni. A pasztel színek ezüsttel nálam mindig nyerők,…..
Amikor megláttam Calla Spring/Summer 2010 lookbook fotóit, azonnal beléjük szerettem. Imádom ezt a letisztultságot a pasztel színeket, és a feketét. A modell szerintem gyönyörű a haja és a sminkje is káprázatos, és a bőre színe olyan harmóniában van a ruhákkal, hogy az már…..
Sajnos túl hamar véget ért az egész, de annyi biztos, hogy felejthetetlen élmény volt. De inkább kezdjük az elejétől:Hétfőn már mamánál 'aludtunk' (anyu is), hogy 'reggel' könnyebben kiérhessek az állomásra. Az idézőjelek összefüggenek, egyrészt mert én nem aludtam, nem volt…..
Mi lehetne érdekesebb pénteki program, mint a windows reinstall? Igazán nem tudok mást kitalálni. Egyébként gyászjelentés következik: a windowsom tegnap éjjel leállítás közben lefagyott, és többet nem kívánt elindulni. Az msn-kiírásom önbeteljesítő jóslatként vonzotta a…..
noriko. 2008.07.26 18:41:00