Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakalyn

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök szóvivője az Átlátszó cikke nyomán elismerte, hogy Orbán Viktor luxus magángéppel utazgat meccsekre, milliókért – vagyis, korrupt...
kakalyn 2018.09.26 11:35:31
@maxval balcán bircaman: Ja, azért vezényelték ide az összes hozzád hasonló fasszopót magyarázkodni.
kakalyn 2018.09.26 11:24:22
@Csató: Lássa be az anyád picsája.
kakalyn 2018.09.26 11:33:53
@FCUK12: Megvan a mód: repülőutat úgy lehet betenni az államkasszába, hogy aki köztisztivselőként elfogadta, azt betesszük a börtönbe.

Kurvára lényegtelen, hogy te kit akarsz választani, a bűncselekmény az bűncselekmény, aki pedig bűncselekményt követ el, azt elviszi a rendőr, majd börtönbe megy. Ez lesz a gazdád sorsa is, hiába szopod a faszát. Mehetsz vele te is, akár még a segged is odatarthatod helyette, másra úgyse vagy jó.

Nesze faszfej, ízlelgesd:

294. § (1) Az a hivatalos személy, aki a működésével kapcsolatban jogtalan előnyt kér, a jogtalan előnyt vagy ennek ígéretét elfogadja, illetve a rá tekintettel harmadik személynek adott vagy ígért jogtalan előny kérőjével vagy elfogadójával egyetért, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt vezető beosztású hivatalos személy követi el.