Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romacsávó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb bájos húzás a méltán népszerű Reál élelmiszerbolt-lánctól: kereskedelmi forgalomba önállóan nem hozható, promócióra szánt Coca-Colát árulnak a Dohány utcai boltban, nem törődve azzal, hogy a tiltás nagy betűkkel rá van írva a dobozra. Fotók és levél alant, az…..
Proszektúra A kandalló mellől 2009.02.21 19:42:00
Elismerem, nagyon helytelenül a kényelmes városi lakásom kandallója mellől írom az alábbiakat, a helyett, hogy ott élnék Hevesen. és helyből próbálnék okos gondolatokat sugdosni a polgármester úr fülecskéjébe arról, hogy miként kéne újragondolni a kisebbségi…..
 Rövid idő alatt másodjára fordul elő, hogy egyetértek a miniszterelnökkel.Az első a Szerbiának nyújtott gáztámogatás volt januárban, ez különösebb belpolitikai vonzattal nem járt. Most azonban egy lényeges, csak bennünket érintő kérdésben is elfogadom az…..
Az Operabálról - a rendezvény jellegéből adódóan - sok újat nem tudnánk írni, így ajánljuk tavalyi, Hülyék gyülekezete c. írásunkat, mely - érzésünk szerint - nem veszített aktualitásából...
Romacsávó 2009.02.22 16:11:10
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Kettős Mérce Cigányozás 2008.07.01 11:57:00
Miután a sokadik cigányozós linket küldte el a wiw-en az üzenőfalra, ezt a levelet küldtem neki:Kedves XY!Kérlek, ne küldj se az üzenőfalra, se üzenetben cigányellenes, gyűlöletre uszító jellegű linket, megjegyzést. Ha ezt továbbra is folytatod, kitöröllek az ismerőseim…..