Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emberhalászat

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alex, a tizenkét éves kisfiú nap, mint nap sírva járt az iskoláiba. Egészen addig, amíg édesapja .....
Emberhalászat 2018.12.10 14:29:38
@Klesk: ja, aztán majd a primitív erődemonstrációra, kocamotorosok fenyegetésére valaki erőszakkal, mondjuk tömény savval arcon pancsolja őket

Angliában ez most a divat.

Ha a gyerek fogyatékos, akkor miért nem megy kisegítő iskolába?
Emberhalászat 2018.12.10 14:37:15
@jotekony koc: az erőszakkal fenygetés szerinted megoldás egy antiszociális autista beilleszkedési problémáira?

Ez a szemet szemért hozzáállás rövid úton pontot tehet at autista gyerek életére.
Aki csak az apja által bérelt verőlegények mögé bújva tud befogadást kicsikarni, azt megvetik.
Ez teljesen olyan, mint amikor a romagyerek ráuszítja az apját meg a teljes rokonságát a tanárára, osztálytársaira. Mert ugye valakik csak az erőből értenek.
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
Emberhalászat 2018.12.09 01:16:05
@ceezare: Alex Jones-hoz hasonlítani Bayert sértés Alex Jones-ra nézve.

Alex Jones független és mindenkiről le akarja rántani a leplet. És volt már, hogy igaza is volt. Bush és az iraki haború ellen is tüntetett. Ő egy anti-establishment figura. És szórakoztató, maga is elismeri, hogy egy karaktert játszik. Alapvetően az amerikai köztársaságot, az amerikaiak jogait, az alkotmányt akarja védeni, csak ezt cirkuszi bohóc módszerekkel teszi, de az általa felvetett kérdések tényleg értelmesek, elgondolkodtatóak.
Bayer ezzel szemben egy pártkatona, nem vicces, Orbán-hívő, szemellenzős.

Ja és Alex Jones saját maga teremtette meg a semmiből a cégét, a médiáját, nem kormányzati pénzeken élősködött, sose kapott közpénzt az ámokfutásához.

És Alex Jones rúgott már ki alkalmazottat, amikor az hírt hamisított. Ez a magyarországi kormánymédiában sose fordulhatna elő.

Alex Jones egy tehetséges üzletember, Bayer meg sehol se lenne, ha nem lenne beágyazva Orbán végbelébe a nyelve.
Vannak olyan amerikai sorozatok (Dallas, Vészhelyzet, Rabszolgasors, stb), melyek úgy épültek be a magyar néplélekbe, hogy arra igazán logikus magyarázat nem nagyon akad. Ilyen az USA-ban 1990-95 között vetített Northern exposure, amit Miért éppen Alaszka? címmel 1994-től vetített szépen sorban a…..
Emberhalászat 2018.11.23 23:52:51
@Astrobin: a Tropic thunder-ben Robert Downey Jr. játszott feketét fehér emberként és nagyon jó lett. Azóta ezt a felállást tiltják Amerikában. Pedig szerintem ha jó az errdmény, akkor nincs miért fröcsögni. Helyette van Black panther meg hasonló gagyiságok.
Emberhalászat 2018.11.24 00:02:57
@malocz: Turner is beállt azoknak a színésznőknek a sorába, akik nem voltak képesek feldolgozni az öregedést. Egy gyönyörű, széparcú nőből lett egy botoxozott, kifejezéstelen, lárcaarcú báb. Én még sose láttam olyat, hogy botox-szal sikeres beavatkozást végeztek volna. Az ajka is úgy fel lett töltve, hogy Joker megirigyelné a száját.

Sajnálom, hogy ezek a nők elhiszik, hogy ők lesznek majd azok, akiknél működik és pozitív eredményt hoz a botox és a plasztika. Mert előttük van ezernyi intő példa, de ők hisznek abban, hogy náluk majd más, jobb lesz az eredmény.
Emberhalászat 2018.11.24 04:12:02
@Astrobin: Az egész egy hatalmas tévedés, a fehér férfi az egyetlen legitim célpont ma Amerikában, akiket lehet alázni.
Az NBA-ben, NFL-ben meg a fekete férfiak vannak túlreprezentálva. A stúdióvezetők közt egy ószövetségi nép tagjai (akik tiltakoznak az ellen, hogy fehérnek nevezzék őket). Az MBA képzésekben, pénzügyben, orvosi, tudományos területeken meg az indiaiak, kínaiak vannak nagyobb arányban, mint a lakosságbeli arányuk.
Feketék és nők a hollywoodi filmekben manapság csak pozitív szerepeket, karaktereket játszhatnak.
A következő cikket egy vendégszerző írta, aki történetesen a húgom és egy elég aktuális témát feszeget: minden megváltozik egy gyermek születésével. Nem ugyanazok az emberek leszünk mint előtte voltunk, hiszen szülővé válunk és a gyermek igényei kerülnek az első helyre. Íme az írás: A…..
A mai vilagban mindenki eldontheti, hogy melyik eletvitelt valasztja (nyiltan vagy titokban) sok bejegyzes (hozzaszolas) szulettet mar a temaval kapcsolatban. Viszont atfogo kepet vagy a valosagnak megfelelo valaszokat hiaba kerestem. Azt hiszem a legfontosabb kerdesemre talan ugy kaphatok logikus…..
Emberhalászat 2018.10.06 07:48:24
@csak1embervok: ezek, amiket felsorolsz, a házasságtörés és paráználkodás kategóriáiba esnek.
A poligámia valódi formája, a többnejűség semmivel se veszélyesebb nemi bajok tekintetében, mint a monogám házasság.

Ha egy monogám házasságban élő férfi vagy nő félrelép, az nem igazán poligámia, hanem házasságtörés. Aki házasságon kívül közösül, az paráználkodik.

Poligám mondjuk egy tradicionális mormon vagy muzulmán, akinek van 3 felesége és tölük egy csomó gyereke.
  Van egy férfi és van egy nő.Egymásra néznek, beszélgetnek, beindul a vonzalom. Telefonszámcsere, ismerősnek jelölés a facebookon, jobbra húzás a tinderen, chatek, levelek...
Emberhalászat 2018.10.04 14:32:42
@wickers: Olvasgasd a Könyveket. Nsm mindenféle feminista meg önismereti badarságokat, hanem a Bibliát (büblosz -> biblion -> biblia =könyv, könyvek).
Ha lenne ha lenne füled, hallanád az Úr szavát, de a mai elkorcsosult világ zajában nem hallasz semmit.
A többnejűség nem ellentétes Isten akaratával. Sőt, illeszkedik a tervébe.
Olyan meg nincs, hogy többférjűség, az csak a házasságtörés vagy paráznaság elmismásolása.
Az ember alkotta jogrendszer eltért mára Isten törvényeitől, tiltja azt, ami természetes és kedves az Úr szemében. A posztban szereplő férfiú kényszerítve van arra, hogy hazudjon, hisz ma nem vállalhatja azt, hogy két nőt fogad feleségéül a házába. Ha engedélyeznék a poligámiát, akkor nem lenne itt semmi probléma.

@Csokáv: szétrúgni egy családot? De miért ne lehetne a második asszony is a család része? Mire jó az első feleség békétlensége? Egy férfi vehessen maga mellé több feleséget is, ha ezzel az első feleség nem ért egyet, akkor bocsássa őt el a háztól vissza az apjához, csak annyivel, amivel jött, se többel, se kevesebbel.
De ha a valós megoldást akarnak, akkor az embernek engedni kell a többnejűséget, ami semmiben se sérti az első asszony jogait.
Emberhalászat 2018.10.04 14:49:59
@Csokáv: eleve hogy lehetne gonosz a férfiú? Az asszonytól származik a bűn, ezért kell szenvednie.

Mózes l. 3:16

De a férfi uralkodik felette és ez így van jól, ez az uralkodás nem zsarnokság, hanem gondoskodás és védelem is. A nő ugyanis gyermek lelkileg. Érzelmei bábja. Szüksége van a Férfira. Az a baj, hogy a liberálfeminista ideológia megrontotta a nő elméjét és azt hiszi, uralkodhat a Férfin, miközben még magán se tud uralkodni. Ez a magán uralkodni nem tudás vezetett a bűnbeeséshez is.
Ha egy tehetséges (anyagi, fizikai és érzelmi tekintetben is értve) férfi két vagy több asszony ura és védelmezője is tud lenni, akkor milyen jogon vonja egy nő kétségbe azt, hogy új asszonyt hoz a házhoz?
Emberhalászat 2018.10.04 14:54:54
@Dread Naughty: A szóhasználatoddal nem értek egyet, de lényegében fején találtad a szöget, abban igazad van, hogy ha a nő engedne a természet (Isten) tervének és hajlandó lenne gőg nélkül a férfinak engedni, akkor nem kellene hazudniuk a férfiaknak. Végsősoron ha a nő hajlandó lenne a szerepét nem szétfeszíteni, hanem a férfit elfogadni, akkor működne a poligámia.
A házassági szerződés egy olyan rákfenéje a házasságoknak, amiről senki sem beszél szívesen, de a közös életre készülök, egyre nagyobb százaléka látja be, hogy bizony szükség van erre a papírra. Hiába égsz a szerelem lángjától, ha a házasságkötés után néhány évvel egyszerre csak azt veszed észre,…..