Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Myers

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött. Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39…..
_Myers 2021.09.09 06:39:31
@VV11Vikcsii: Néhány évadban (talán 2 régi meg 1-2 újabb?) volt csak de a hardcore rajongók gyűlölték.

Bírom hogy idén is volt ez mesterséges feszkó keltés a "szavazással"...
Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos…..
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
Alexandra átöltözik „kényelmesbe” miközben Gábor szolidan pillog irányába (vagy egy makákóra, csak így vágták össze). Fanni azonnal felfigyel kolléganője impozáns kebl…épességeire, amelyek jól jöhetnek még taktikailag. „Tud mozgósítani pár embert, hatással van a férfiakra…mi kell még?”, kérdi,…..
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
_Myers 2018.10.25 14:28:06
@Berborosz: Klaudia (?) volt a Celeb vagyok ments ki innenben