Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serzsi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy rendszer karbantartó program teljes verzióját tölthetitek le ingyen. Ne feletsétek el holnap reggel 8-ig aktíválni a telepítés után! A NeedFreeSpace egy olyan átfogó eszközkészlet, mely segít ésszerűen felhasználni, rendszerezni a lemezen található tárhelyet, vagy akár…..
A jóságos EU kioknyomozta nekünk a gyarmatokon, hogy "a bankok vissza tudnak élni piaci hatalmukkal a fogyasztókkal szemben." Errõl a vonalról közlünk most egy halmozottan pitiáner lehúzást: Múltkor panaszoltad, hogy híján vagy a szaftos banki eseményeknek. Pedig bizony vannak. Én…..
serzsi 2008.06.16 16:03:03
Elnézést, hogy más bankal kapcsolatosan szólok hozzá, de sajnos nem csak az erste szivatja az embereket.
A Budapest Banktól vettünk tavaly novemberbe fel adóságrendező hitelt, már ott nem tetszett a dolog, hogy azt írták a szerződésbe, negyedévenként igazítják az Svájci fizetőeszközhöz a forintot addig ugyanazt az összeget fizetem, én minden hónapba mást kellett fizessek, de ez volt a legkissebb baj.
Mivel nem tetszett a feltétel egyirányú megváltoztatása az ALLIANZ Hungári Banktól kiváltó hitelt vettünk fel, igen ám , de kellett igazolás arról, hogy mennyit kell fizetni, meg is kaptuk annak rendje módja szerint, de nem fért bele az időbe ,ismét kértünk, , de közben az ALLIAZ bank kérte őket május 27.-én, junius 4.-én és junius 12.-én küldjenek igazolást arról, hogy vaóban az ő dolgozójuk küldte az előtörlesztési igazolást . Ezek a kérések fax-ban lettek a Budapest Bank részére elküldve, de válasz a mai napig nem érkezett rá, viszont nekünk ez miatt nem tudják a pénzt folyósítani, igaz a Budapest Bank ezt nem véletlen akadályozza, hiszen az első előtörlesztési kérelem ami május 14-re volt kérve és az eddig utolsó ami a holnapi napra lett azaz junius 17.-ére kérve, a kifizetendő összeg 4.120 ezerről kb. mert azt a papírt leadtuk a Hungáriánál, május közepétől junius 9-ig 4 221 668.-ft-ra nőtt és junius 9.töl junius 17-ig 4 368 642 ftra ismét.
Hát ez mi ha nem szivatás, és amikor kérdőre vontam az ügyintézőt miért nincs még mindég az ALLIANZ HUNGÁRIA Banknál az igazolás, kb. 5. hívásunkat fogadta, mert előtte felvették a telefont és megkérdezték ki vagyok és miért keresem, , utánna közölték sajnos mással beszél, akkor azt mondta ő átadta másik osztálynak, ő nem tehet róla, hogy még nem intézték, igen ám, de május 27 óta letagadták ,hogy a faxokat nem kapták meg, holott a Hungáriánál ottvannak a faxok mint bizonyíték, hogy elment.
Nem baj nekik, hisz mi fizetünk már lassan egy hónapért amit ők szúrtak el 200 000.-ft.
Nekik ez haszon, mi leszünk lassan fizető képtelenek az ő jóvoltukból.
Ez a bizalom amit élvezhetünk a Budapest bank részéről.
serzsi.