Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyavagyokmentskiinnen

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy amit az ember magáról sem tenne fel, azt a gyerekéről se töltse fel a Facebookra. Ki szeretné magát szülőként fülig maszatos szájjal, egy szál pelenkában vagy nélküle viszontlátni az interneten? Szerintem egyikünk sem. Ugyanakkor nehéz kibírni, hogy ne osszuk meg jobb esetben csak…..
anyavagyokmentskiinnen 2018.10.08 11:15:05
@Szelid sunmalac: Igen, nyilvános blogot vezetek. Nem az a baj, hogy névtelenül kommentelsz, hanem az, hogy meg sem nézted, hogy mikor és mennyit osztok meg a gyerekről és milyen jellegű képeket teszek fel a blogra. Ha megnézted volna, akkor nem támadsz ilyen hevesen és ilyen alpári stílusban.

Az ötéves meg már bőven jelezni tudja, ha nem akarja, hogy lefényképezd például egy adott helyzetben (ezt ár kétevesen is jelzi) és ha megnézi a képet, el tudja mondani, hogy tetszik-e neki vagy sem. Normáli szülő nem tesz fel olyat róla, ami később kényelmetlen lehet neki vagy nem tetszik neki eleve. Én legalábbis ehhez tartom és fogom tartani magam.

@Tranquillius: Az bizony! :)
anyavagyokmentskiinnen 2018.10.08 11:17:25
@Szelid sunmalac: Én is így gondolom, napi szinten soha nem tratáltam senkit semmivel. A blogon tartottam a heti rendszerességet. Aki akarta, az elolvasta, aki nem, az nem.
anyavagyokmentskiinnen 2018.10.08 10:23:27
@swfla: Azért a linkelt sztoritól elég messze vagyok...A saját profilomon július elején tettem közzé egy darab képet a gyerekről (ha a blogbejegyzésben szereplő képeket nem számoljuk), a blog oldalán meg augusztusban. Egyik sem meztelen fotó vagy olyan, ami miatt haragudhatna rám. De az nagyon tetszik, hogy látatlanban sértegettek, anélkül, hogy tudnátok, hogy mit és mennyit osztok meg.

@Szelid sunmalac: Ha nem akarnám érteni a dolgot, akkor nem nyúltam volna ehhez a témához. Mivel baba-mama blogról beszélünk, elég fura lenne, ha csak rólam jelennének meg képek. Örülnék ha látatlanban és ismeretlenül nem sértegetnél és egy szóval sem állítottam, hogy elvárom, hogy 5 évesen a gyerek döntsön. Csak leírtam, hogy a pszichológia mai állása szerint, akkorra tudatosul egy gyerekben az, hogy ő egy önálló személyiség és érdekli a környezete visszajelzése. Vagyis már lesz lehet véleménye a témában.
Kép: Čepec Laci Photography Kezdő szülőként minden tanács jól jön. De csak a tanács, a tanulság. Nem a jóindulatnak álcázott kioktatás, az álruhába bújtatott sértegetés vagy a nekem minden jobban megy és ezt az egész világnak tudnia kell című kis előadás. Éppen ezért megosztom Veletek, hogy mit…..
anyavagyokmentskiinnen 2018.09.26 21:38:38
@Emmett Brown: Nálunk is váltják egymást, úgyhogy nem a legjobb...De legalább az első két hétben mindketten ott voltak végig.
anyavagyokmentskiinnen 2018.10.06 23:30:51
@mentolos lecsó: :D izgalmas életetek lehet és sok türelmet a csemetékhez! :))
anyavagyokmentskiinnen 2018.10.06 23:31:52
@Empatikus Állatbarát: Remélem, hogy idővel ide is eljutunk...Egyelőre próbálkozunk, de már vannak biztató jelek az oviban. Itthon még semmi,