Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ta-lány

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ta-lány Zavarnapló 2021.07.23 19:03:08
Szia drága olvasdóm! Semmi extrát nem szeretnék, csak így, hogy egyedül maradtam kb. egy-másfél hónapja, kicsit kiüríteni szeretném a magam gondoltait, lelkét -inkább csak magamnak. Valószínüleg eléggé káosz lesz, mert nem tudok írni, fogalmazás óra is régen volt már..... :)) előre is elnézést…..
Történt az, hogy elegem lett! Elegem van abból, hogy töröm magam, hogy ismerkedek, hogy jó fej vagyok, hogy kedves, barátságos, vicces vagyok, hogy edzek mint az állat, hogy jól nézzek ki (mindezt nem csak magamért, hanem a jövőbeli páromért, akinek a maximumot akarom nyújtani), hogy elhívok…..
ta-lány 2021.07.23 17:51:09
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
 Ha már a férfiak megcsalásáról beszéltem akkor itt az ideje megnézni a másik oldalt is, vajon mi az oka annak amikor a feleség tart szeretőt. Egy magyar társkereső oldal nem reprezentatív kutatása szerint 9 ok van amiért a nők szeretőt tartanak. Véleményem szerint a 9 okot nem lehet külön…..
jujúúújjjjjsajnos a cím és a bevezető után kezdtem el rajzolni, csak utólag olvastam végig. ezért elnézést kérek, hogy rosszul közvetítettem. mea culpa! íme:..