Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ettore Fieramosca

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóban elmesélve úgy sem hisz el senki, hogy hányszor kerül veszélybe egy bringás élete egyetlen nap alatt még akkor is, ha szerényen a kerékpárúton halad.Magpet önálló civil kezdeményezésként lefilmezte. Szerinte sincs harag, az egész csak azért készült, hogy mindenki lássa,…..
Ettore Fieramosca 2011.02.11 15:52:10
Gyerekszoba Betűk a falon 2010.12.01 08:12:00
De nem ám csak elvétve, hanem keresztbe-kasul, fel és le. Mindenfelé. Hihetetlen mennyiségben. Na jó, talán a Harry Potter saga nem jönne ki belőle, de azért, ha betűrejtvény lenne, el lenne vele az ember hetekig. És persze, hogy az jutott eszembe, milyen remekül mutatna ez a betűs…..
Nyolcvanas évek vége, még berlini fal leomlása előtt. Lakótelepi panel-romantika, a házak közötti kitaposott, poros részen, ahol annyit fociztunk csak a por kavarog. Szombat kora este van, Marek barátomék ebédlőjében ülünk az első emeleti lakásban vagy négyen-öten.…..
A Facebook oldal egyik kedves követője - aki egyébként a blog rendszeres hozzászólója is - még a hét elején jelezte, hogy nagyon várja a november 24-ei napot: egyik nagy kedvencének szomorú évfordulója.Mint már többször elfordult az oldal életében: ilyenkor a…..
A német RTL már 1997-ben felfedezte Sebastian Vettelt. Megkeresték az alig tízéves gokartbajnokot heppenheimi otthonában, ahol ő és édesapja is nyilatkozott a csatornának. "Egyszer vittem el egy serleget az iskolába, azonnal tönkretették, azt mondták, nagyképű vagyok. Ez volt…..
Ettore Fieramosca 2010.11.23 12:12:34
@Vad.Korte: én meg a maradonát imádtam és simán kenterbe verném most bármiben. akkor ő is csak egy csikk? sajnálom gyermekem a mai hozzászólásod 1-es :)
Annyi csúnya és vicces ingatlanhirdetés szerepelt mostanában az Urbanistán, hogy ideje valami igazán klasszat is bemutatni - igaz, ez sem szeplőtelen. Régi, nagy belvárosi műteremlakások, meg bátran egybenyitott tetőteri loftok ritkán bukkannak fel a pesti ingatlanpiacon, legalábbis…..
Ettore Fieramosca 2010.10.15 11:45:18
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
Rég volt arra példa, hogy három városban rendezzék a jégkorong-világbajnokságot, most Köln, Mannheim és Gelsenkirchen várja a világ legjobb csapatait. 16 nap alatt 56 meccs következik, ebből a Sport Tv 18-at közvetít élőben. Sokan mondják, az olimpia évében nem érdekes a vb, a…..
Olajmezőt találtak az Alföldön? Aranybánya nyílt a Bakonyban? Lobbizórobotot fejlesztettek ki a Műegyetemen? Nem tudunk róla, ennek ellenére a héten a sajtó elkezdett foglalkozni azzal, hogy hol is legyen a budapesti olimpia helyszíne. Most egy picit felejtsük el, hogy láttuk a…..
Amikor a reggeli első telefonáló egy rendőrhadnagy, az általában nem a legjobb jel. A Saab 900 Klubot kereste, és egy telephely-felszámoláson talált Saab 99-esről beszélt. Először azt hittem, hogy információt szeretne az autóról.  Aztán kiderült, csupán egy rendes…..