Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TentacleVortex

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
A Blikk tudta meg, hogy távozik az RTL Klub idén jubiláló sorozatából Józan László és Hajnal János, akik a rezidens melegpárt alakították. A színészek már nem is forgatnak az október 26-án 20. születésnapját ünneplő szappanoperában, amiben - legalábbis a Blikk szerint, mert én nem követem az…..
TentacleVortex 2018.09.21 16:00:00
@tamask: szerintem nem az én hozzászólásomra reagáltál, vagy nem ment át. Én arról írtam, hogy az életben is pont úgy tűnnek el külföldre a magyarok, mint a sorozatban. Ezt teljesen hitelesen ábrázolja a sorozat. Szerintem nem releváns, hogy mit ábrázol hiteltelenül, és nem gondolnám, hogy kvótának kéne hívni a sorozatbéli kisebbségeket. Jó hogy nem hívod női kvótának a női szereplőket, csak azért mert nők is vannak a társadalomban. Értelemszerűen a sorozat is törekszik valamiféle kapcsolatra a való élettel. És lehet, hogy rossz ezt tudomásul venni, de vannak meleg párok is. Szerintem jó, hogy eltűnik a meleg pár, hiszen Magyarország sem egy toleráns hely, ahol szabadon felvállalhatnák magukat. Vannak "versenyképesebb" társadalmak és országok, amelyek pl. házasságot is felajánlanak, mert felismerték, hogy produktívabb a boldogabb ember. Tóbiásék majd Hollandiának (vagy nem tudom, melyik országnak - nem nézem) termelik a GDP-t, ahogy a való életben is adófizetők tízezrei hagyják el Magyarországot, mert itthon nem becsülik meg őket eléggé, akár úgy, hogy itt nem házasodhatnak, akár úgy, hogy létminimum alatt keresnek.
TentacleVortex 2018.09.21 18:09:04
@Ellenzéki Tüntető: Van két szereplő, akik szerepük szerint szeretik egymást, azonos a nemük. Össze akarnak házasodni, nagyjából ugyanazért, amiért a heterók is, esetleg mindketten törvényes szülei akarnak lenni egyikük gyerekének, és plusz jogokat szeretnének az élettársi kapcsolathoz képest, mittudomén, örökölni akarnak egymás után. Vagy simán csak szeretnék, ha elismerné őket az állam egyenrangú állampolgárnak, és házasokként szeretnének élni. Magyarországon ezt nem tehetik meg (a sorozat szerint sem). Elmennek ezért külföldre, a boldogabb élet reményében. A házasság talán plusz egy ok (nem nézem ezt a sorozatot, úgyhogy nem tudom pontosan, de lehet, hogy belefáradtak a folytonos támadásokba is, amit mondjuk párként az utcán kapnak).

Mi az, ami miatt őket össze kellene őket mosni mondjuk egy fideszes meleg szavazóval, akinek teljesen mások a társadalmi elvárásai, és mindezeket a jogosítványokat egyáltalán nem igényli az államtól, és nem is fontosak az ő számára?