Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyadnak

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nemmaratonman A szembenézés ideje 2018.11.24 20:42:53
Szűkül a gyomrom. Ha rágondolok, ha előveszem a tempókalkulátort, ha visszaemlékezem, beindul a paraszimpatikus idegrendszer, mocorgok, izgulok, nem tudom hideg fejjel végiggondolni, lezongorázni az egyes verziókat, nem tudok tervet építeni, mindent átvesz az érzelem. Nevezhetek bárhová, lehetnek…..
anyadnak 2018.11.30 13:56:58
@téglánakgyors: Köszi!
Azért bízom benne, hogy lehetek még gyorsabb, ha leadok még pár kilót (egy kicsit pohos vagyok) és lesz energiám keresztedzésekre is.
Telefonügyileg még nem adtam fel teljesen a kartokos témát, mert amikor csak úgy futok, akkor néha szeretek fotózni is... akkor meg macera előtúrni passzentos zsebből vagy táskából. A quadlock elég ügyes cuccnak tűnik: www.quadlockcase.eu/collections/shop-run

Óra ügyileg a 645 felett már megint van egy irdatlan ugrás árban, és ugye azért a szponzoráció is véges. A zenés meg azért lett, mert egyárban volt a simával és akkor lehet hogy valamikor majd jól jön. Spotify-t szoktam hallgatni, az megy az órán is, majd jó lesz ;)

@téglánakgyors, @Kilfish: jól fel vagytok szerelkezve cipővel...
nekem egy cipőm van, nem szoktam váltogatni, pedig néha lehet jó lenne.
Eddig mindig a spuriból vettem csukát, de jó ötlet a premier is(nekem közel is van), ha tudja az ember, hogy milyet akar... eddig én is stabil cipőben nyomtam, nem volt velük baj. Plusz a premier adidasban dolgozik ismerős is... nagyon baráti áron vett ultraboostot... majd megkérem, ha találok ott stabil cipőt.

Bár vidéki vagyok, mégis többnyire aszfalton futok. Leginkább sötétben van időm futni, akkor meg már aszfalton is kellően kellemetlen fejlámpázni, terepen nem erőltetem. Hétvégente ha nem esik, akkor szoktam esetleg terepezni, de tervezem ebbe az irányba terelni a bulit.
Kezdésképp nem akarok egy vagyonért cipőt venni, úgyhogy szerintem indulóban decathlonos saját lesz, aztán ha bedurvul a terep vonal, akkor veszek valami komolyabbat.
Utcára meg versenyre valszeg saucony hurrican iso X lesz, azt legutóbb mikor próbáltam kényelmes volt, és kellően széles is.
anyadnak 2018.11.30 16:20:36
@téglánakgyors: na pont a lábállás vizsgálat miatt gondoltam, hogy a következő cipőt is valami supri/nyúlcipő boltban veszem... azt gondoltam, hogy egy számítógépes lábállásvizsgálat milyen fasza vagy legalábbis elég szép tudományos köntöst kölcsönöz. Aztán belegondolva, meg olvasva titeket, lehet hogy az is csak egy marketing eszköz. Veszek valami akciós cipőt, aztán ha nem fasza majd odaadom valami kissrácnak, akinek szüksége van rá... én meg próbálok egy újabb olcsósítottat amíg meg nem lesz az igazi... bár továbbra is izgatja a fantáziám egy hoka gaviota, amiben körbetrappolom a tiszatavat meg aztán a balatont is :D

Addigis amíg a cipő ügyön filózok, valamikor el akarok menni egy szénás körre, hogy legalább a friss ropogós futózsákban egy takarosat kocogjak. Az jó ötlet volt, már csak használni kellene...

Ja és örülök neki, hogy kényelmesen elő tudod venni :D ez is elmúlik majd a hideggel :D
Elkezdtem egy regiment posztot már arról, hogy nekem most egy ideje mennyire rossz, és, hogy ezek a dolgok, nyírják, reszelik, dörzsölik lefele az életerőmet, motivációmat, és, hogy általában is olyan de nagyon jaj. Főleg azért kezdtem el ezeket az írásokat, mert azt hittem, hogy nagyjából az alján…..
Eljött végre az idő, amikor le tudtam számolni az alkalmankénti combtő kidörzsöléssel, 30%-os akció volt a runningwarehouse.eu oldalon, azon kevés helyek egyikén, ahol a zoknikon túl is van világ, foglalkoznak a bugyikkal is. Persze a menő underlamúr gatyók már le voltak rabolva, de úgy voltam…..