Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gLoria

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértem, az blog videójában is, fogok majd bemutatni CW-s játékokat is. Először is kezdeném a kedvencemmel, a Path of the Jedi-val.Itt választhatunk, hogy kivel toljuk, és hogy ki legyen a legfőbb ellenségünk. Mindig kapunk üzeneteket, hogy segítsünk itt, meg ott. Ilyenkor el…..
gLoria 2009.05.02 11:10:39
Gungan General? Először nem értettem, hogy vajon milyen hősies tettet követhetett el a jó öreg (és jó béna) Jar Jar ahhoz, hogy tábornok legyen. Bénaságból felrobbantott egy szeparatista bázist? Vagy épp a Ródiai hőstettéért tüntették így ki ezt a gungant? Nem. És még csak…..
Kölyökszakács Citromfagyi 2008.06.16 19:53:00
Szükséges eszközök:keverőtál, reszelő, citromprés, kanál, a hűtőszekrény fagyasztótálája.Hozzávalók:két pohár kefir, 1 citrom, 2 evőkanál porcukor.A megmosott citrom héját a tálba reszeled. Kinyomod a citrom levét. Hozzákevered a cukrot, majd a kefirt. A tálkába öntöd,…..
Kölyökszakács Gyümölcsjoghurt 2008.06.16 12:06:00
A legegyszerűbben és gyorsabbban előállítható desszert a gyümölcsös joghurt. A darabokra vágott, vagy reszelt friss gyümölcsöt- vagy mélyhűtöttet- elkevered a készen vett kefírrel v. joghurttal, ha édesebbre szeretnéd mézet, vagy cukrot teszel bele, és máris eheted. A friss…..
                                                 Sziasztok! Mint már…..