Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HTunde

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szervezett zaklatásról az embereknek általában a munkahelyi zaklatás jut eszükbe, holott két teljesen eltérő jelenségről van szó. Ezt általában csak az érintettek tudják, és néha ők is csak akkor ismerik fel, amikor rájönnek: már az életük a tét. Pedig kezdettől fogva az volt. A munkahelyi…..
HTunde 2018.10.18 22:02:18
Az RNM (remote neural monitoring/manipulation) mást is jelent. Írok ide leírást, saját tapasztalat is.

A konkrét berendezésüket, szoftvert még nemláttam saját szememmel, meg többis lehet. Meg több szervezet is rám szokott csatlakozni, mármint az agyamra.De a következőkről van szó:
-hallják a belső hangodat, ezt rögzítik is, mint valami hangfelvételt, és vissza is tudják játszani. Tehát oylan mint valami hangfelvétel. Vissza tudják játszani a saját fejedbe és a saját korábbi, akár évekkel korábbi szövegeidet , belső monológodat hallod vissza a fejedbe. Tehát rögzítik, és vissza is tudják neked játszani.

Ha TI vagy mesélj viccet a megfigyelőidnek és kérd meg őket, hogy játszák neked vissza. Beszélj a megfigyelőidhez, és mond el nekik, hogy most viccet fogsz nekik mesélni, vagy felolvasni csukott szájjal, csak gondolatban és játszák neked vissza. Nekem megtették.

- Szó-szekvenciákat mondanak az agyadba. Nekem ilyesmi szavakat soroltak egymás után: AI, artifical intelligence, kémányseprő, szuperkomputer, verification, NLP, elektrosokk, test verification, inkubátor, szívroham, tinnitus, Monarch, lobotómia, nácizmus, internet, szabadkőművesség, activism, aktivizmus, implantátum, foglakoztatják, prooaganda, montauk, bosszú, hatalom, gangstalking, TI.
És megvárják, hogy az agyad reagálojon erre. Nem akarsz reagálni, te tudják, hogy az agyad ki fog bökni reakcióként egy szót, vgy kifejezést. és azt szerintem felírják.
Ilyen Neural Monitoringról számol be Bryen Tew a Youtube-csatornáján. Szerencsétlent nagyon kikészítik, nagyon megkínozzák. Lásd:
youtu.be/ecWdxAjqiF0
Ahova berögzítik a felvett hangodat: angol nyelvű beszámolókban szuperkomputernek nevezik. Cikkekben azt olvashatjuk, hogy az NSA már milliók agyát pásztázza egyszerre és rögzíti be gondolataikat. A szerencsésebbeket nem kínozzák közben, hanem észrevétlenül.

Emotion cloning (érzelmek klónozása): rám is vetitettek ki máshonnan szerzett , bemásolt , rögzített érzelmeket és tartottak ez alatt. Például a rettegést. Ezt is nevezhetjük neuro.szimulációnak, távoli neuro-manipulációnak.

Már nem is tudom, hogy hány berendezést, vagy technológiával kínoztak.

Szellemek is jöttek a alksába, a pontos technológiai leírást ég keresem. De van több is , de jó leírást még nem találtam, avatar-technológiának is hívják, de valószínűleg annyira titkos, meg annyira nem lehet megtalálni róla a leírást, hogy csak az Avataros filmben van róla sejtetés, de amúgy az avatar-technológia valós., tényleges és KÉSZ technológia. Azaz bárki tud menni másnak a testébe. Számítógépes ez is. Illetve szerintem mások is kifejlesztték, nem csak ez az egy megoldás létezik.

Ha valakit mozgatott már meg szellem, és már megtalálta a pontos technológiai leírást a neten, az küldje már el nekem is. Keresem, de még nem találtam megfelelő technikai leírást.

Meg nem is nagyon látom, hogy TI-k beszámolnának a szellemekről. mozgatásról igen, de a szellemekről nem. Szóval szabadalom-leírást keresek.
HTunde 2018.10.18 22:31:54
@Mask of Zorro: Szia! most pedig azonnal írd meg a Terorelhárítási Központnak, hogy ég a bőröd mint a napalm. Ez erős fegyverhasználat, és ez már terrorizmusnak számít. Emiatt a Terrorelhárítási Központhoz megírhatod, ez az a szervezet ameliyk foglakozni fog ezzel. Ők az illetékesek ebben. Nekik kell fellépniük ez ellen. Ha ég a bőröd, ez már egyfajta fegyverhasználat, amit ellened hazsnálnak és bármilyen illegális fegyverhasználatot be kell/lehet hozzájuk jelentened. A Terrorelhárírási Központ elérhetősége a honlapjukon megtalálható. E-mailben is megteheted a bejelentést. Én is nekik írtam meg. A nemzetbiztonságinak , meg alkotmányvédelminek ne írj, mert köztük (is) vannak akik visszaélnek ezekkel a berendezésekkel. valamint ha a közlben van kórház vagy klinika, az is elképzelhető, hogy onnan kínoznak ezekkel a neuro-weaponokkal, mert szerintem szeretnek becsatalkozni illegális neuro-weapon fejlesztésekbe a neurológusok, orvosok. Valószínűleg mind control tengerimalac is vagy. És azt közeli klinika, kórház orvosai végzik. Ha megyeszékhelyen laksz, akkor peched van, mert a megyeszékhelyeken vannak olyan klinikák, ahol mind control áldozatokat fognak. Emiatt javasolt lenne máshova költözni. Én is költözni akarok, és vegyülni, eltűnni egy 2 milliós városban. Itt Debrecenben lett nagyon durva a helyzet. 6 éve nem dolgozom, te meg 10. Előtte dolgoztam. A klinikák, kórházak mind control kísérletező orvosai egyébként hálózatban vannak, tartják egymással a kapcsolatot, pszichiáterek. Tehát ha elköltözöl más városba, még mindig a markukban tarthatnak, munkahelyedre kimennek elmeprogramozni, ha akarnak. Tehát a pszichiáterektől nagyon kell tartani, kerüld őket, mint a szart. Titokban keresnek meg. és kapnak el. Ezt azért írom, mert ha elköltözöl máshova és megpróbálsz munkát találni, lehet hogy jobb esélyed lesz, mint ahol most laksz, de majd nagyon ügyelj arra, hogy pszichiáter ne csaljon tőrbe. Tehát később csak és kizárólag magán-pszicholóushoz menj, állami intézménybe SOHA, mert mind controlosok. Csak magán. Ezt a szabályt akkor is tartds, ha v2k-val, RNM-mel akarnak bevinni a "hangok".